România, în rândul lumii. ”Începem să avem boli aduse de migranţi”

Începem să avem boli aduse de către migranţi şi de către cei care luptă în alte teritorii. Nu mai avem doar călători care vin cu boli din diverse zone ale lumii, cum aveam până acum, avertizează un medic cunoscut.

”Începem să ne aliniem la restul lumii în ceea ce priveşte patologia de import. Nu mai avem doar călători, de obicei români, care vin cu boli achiziţionate în diverse zone ale lumii, cum aveam până acum. Începem să avem boli aduse de către migranţi, de către cei care lucrează la noi în ţară şi de către cei care luptă în alte teritorii în acest moment şi se întorc cu boli. Şi probabil că începem să avem şi refugiaţi care vin cu patologia specifică zonei de unde au plecat, deci toate lucrurile astea se extind. Suntem foarte în alertă”, a declarat managerul Spitalului ”Victor Babeş” din Bucureşti, Simin Aysel Florescu.

La Spitalul ”Victor Babeş” din Bucureşti există un cabinet care oferă persoanelor care călătoresc în zone cu potenţial endemic consultaţii cu pricire la vaccinuri sau la tratamentele preventive pe care cei care călătoresc în anumite zone trebuie să le facă.

Foto Arhivă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

11 Comentarii

 1. Ciocu’ mic, bucurati-va de beneficiile „diversitatilor culturale” importate prin ordin globalist… ieri cateva reglari de conturi si injunghieri, azi niste boli exotice, maine niste violuri, cum se bucura de ele englezoaicele, nemtoaicele, suedezele, olandezele, etc, poimaine niste ghetto-uri de migranti ca-n Franta, Anglia, Suedia

 2. Ce vaccinuri? Românii nu-și vaccinează copii pentru rujeolă d-apăi pe ei. Doctorul lor e Tiktok, asistenta e baba satului de pe Facebook . Ei se adună la colegiul medicilor din spatele blocului. Adăugăm și medicii slab pregătiți și avem filmul complet care, ca orice film prost, nu se mai termină.

 3. Alte fonduri fără număr pe pentru încărcare cont global, distracție maximă.

 4. @Elena Popa 1-un amănunt v-a scăpat:românii ce nu-și vaccinează copii de rujeola sunt aceia care votează cu Soșoacă.De acolo își i-au lumina mulți români duși cu pluta:de la balenă și de la tik tok.

 5. Nu fiți egoiști,dragi concetateni.Fiecare om are dreptul să trăiască acolo unde alege.Egoismul și prostia se taxează dezonorant.Exista o boală mult mai gravă decât cele aduse de migranți,se numește putinism cronic .Mai rea ca sifilisul!Și de care scapi foarte greu, aproape imposibil.

 6. De aceasta boala,putinism cronic,se îmbolnăvesc tot mai mulți români.Cercetatorii britanici au observat un lucru interesant:cei care mor de aceasta boală cronică au creierul neted,fără circumvoluțiuni precum are omul normal.

 7. Nu pot abține de a nu-i trimite in origini pe așa zișii cercetătorii britanici.

 8. Ha, ha! Viorico, “putiniștii cronici” îț’ transmit salurări! Di la Luondra, fată… Hai, ti pup, tu!💋

 9. Decesele cauzate de rujeolă au scăzut cu 99,4% (!) înainte de vaccinare, așa că nu există nicio dovadă că vaccinarea a jucat vreun rol în scăderea deceselor (se folosesc statistici de incidență pentru a ascunde acest fapt), în timp ce părinții sunt mintiti că vaccinarea a fost singurul factor în declinul bolii și, prin urmare, singura apărare. Vaccinarea suprimă un proces benefic al sistemului imunitar și duce la rujeola la copiii mai mici, unde este mai periculos, în timp ce terapiile naturale și cauzele reale ale deceselor cauzate de rujeolă sunt ignorate. Decesele sunt cauzate de malnutriție și deficiență imunitară, management defectuos medical și consumul de medicamente imunosupresive și steroizi, în timp ce virusul este blamat. Prostiile debitate de țațele aferente forumului sunt niste tampenii pseudoștințifice demne de oamenii primitivi și mistici.

 10. @Băăă, Ăsta, Politicianule, EȘTI un Tâmpit SIMPLU, NU te mai chinui să PARI complicat …

 11. Mai GRAAAVĂĂĂ este VERUCorika Bălteanus INFECTUS.
  I s-a DAT odată cu Sarcinile de Rețea. De la Ofițerii InDrumătrori:
  TOȚI ÎnDrumătorii LE înFig ÎnDrumatelor CE au în Dotare,
  CareMaiMică, CareMaiMare, care reziliziază ȘI rezistî MaiMult in The Action, ÎnDrumatele LE PRIMESC subPuse.
  Asta-i Legea SFÂNTĂ a CoLaboratoarelor recrutate de Sefii de Rețele.
  BOLILE Restante, căpătate în DeCursul ȘedințElor, LE privesc, se trateaza ELE, păstrând Secretul de Serviciu ȘI Servicii PROFESIONITE, sub Spectrul OMERTEI…
  Domnilor,
  de UNDE iau Ăia AșaDe Spurcate BOLI de FXXXRE, de LE dau VERUCorikilor?
  Că Nu se vindecă UȘOR …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.