Boloș, ”cu mănuși”. ”România are un deficit excesiv. Să fim foarte atenți”

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș a declarat luni că România are un deficit excesiv și a recomandat instituțiilor statului să fie atente la fondurile publice.

„Suntem într-o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți pe ceea ce cheltuim”, a declarat Boloș,  potrivit stiripesurse.ro.

Întrebat dacă este nevoie de limitarea cheltuielilor în instituțiile statului, inclusiv în administrația locală

„Acum loc de utilizare eficientă a fondurilor publice întodeauna există și mai ales că suntem într-o perioadă în care trebuie să fim foarte atenți pe ceea ce cheltuim și mai ales este foarte important să ne ducem investițiile la bun sfârșit, pentru că ele au efectul multiplicator scontat și pe ele ne bazăm”,  a răspuns Boloș concesiv.

„Țara noastră are un deficit excesiv și după noile reguli de guvernanță economică trebuie să începem o nouă procedură…Sunt cheltuielile de personal care erau de așteptat să aibă o dinamică mai mare în această perioadă de timp și știm cu toții măsurile luate într-un mod legitim pentru oameni în ceea ce privește creșterea salariilor și, de asemenea, pe cheltuielile materiale și servicii, componenta de sănătate, pentru că acolo intră cheltuielile cu medicamentele.

De asemenea, au înregistrat o dinamică destul de accentuată și în acest context măsurile care țin de eventualele constrângeri pe partea de cheltuieli sunt de luat în considerare pentru perioada următoare”, a conchis ministrul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Bolos vorbeste de parca ar fi venit acum din Noua Zeelanda, si a descoperit deficitul din Romania….Desfiintati ma cat mai multe posturi de directori si consilieri, desfiintati pensiile speciale si colectati mult mai bine TVA si impozitele, asata ca un prim pas..Apoi, va trebui sa mai reduceti schemele de angajati, oricum ati lua-o…conceduiri colective, mai ales pentu cei care se apropie de pensionare…

 2. Cum adică „să fim atenți”? Noi, toată România, sau voi, așa-zișii guvernanți, care vă împrumutați fără număr, că nu știți sau nu vreți să reformați statul? Măi, Boloș, am bagă impresie că liberalii tăi te-au pus în această funcție că n-au găsit altul cu zâmbet mai tâmp…

 3. Daca sa zicem cometa Halley ar veni sa se izbeasca de Pamant in urmatoarea jumatate de ora, Marcel Bolos ar anunta asta cu acelasi zambet fericit.

 4. Redus până la anulat fonduri destinate cu cheltuielile pentru sediile de partide politice și restituirea finanțelor cheltuite de fiecare candidat pentru funcția dorita de gușa proprie, nu sunt obligați de cetățeni să candideze și nici cetățenii nu sunt obligați să suporte cheltuielile pentru serviciile pe care nu le cer! Au cerut cetățenii majoritari in gura mare că sa candideze politicienii la alegeri? Ați auzit urletul majorității cetățenilor pentru aceasta acțiune? Nu cred! Așa că, candidatul sa își asume și să își suporte cheltuielile că doar personal dorește cu îndârjire sa candideze! P.s. nu este vorba decât de obiectivitate, candidezi- îți platesti cheltuielile fara recuperare financiar!

 5. …nu prea avem nevoie de dușmani.
  În afară de deficitul excesiv de oameni onești, țara stă ff bine la excesul excesiv de hoți, șmekeri, leneși și proști.
  Cine nu crede, e rugat să consulte media de zi cu zi, să facă o tură prin țară, după care sa se privească în oglindă; dacă are curaj.

 6. Valter COJMAN. Sa mori tu? Ucraina e problema,nu lenea și prostia romanului votant de infractori și pristivani cu diploma. Dea mnezeu sa îți fie invadata nația ta de neam-prost și sa nu primești ajutor .

 7. Păi bre,.Trebuie să-ți zică un boloș că ești cu rahatu la nas ? Nu vezi că nu mai ai nimic, nici țară,.Un politic patriot tocmai te-a vîndut, trimite arme și face țara loc de bătălie cu rusul,.. Ai șapca in cap,. ca să nu fii cu capul gol și să pricepi ?

 8. deficit excesiv????
  -băh,
  Boloș e in depresie
  să nu facă o nefăcuta
  sau să-l sinucidă ăilalti.

 9. @Marele Urss „Ai șapca in cap,. ca să nu fii cu capul gol și să pricepi ?”

  -a fii sau a nu fii
  cu capu’ gol
  asta e intrebarea?
  (lu Marele i-am pune taxa pe folosirea lb. romane
  chiar daca scrie corect)

 10. .,ROMĂNIA ARE DEFICIT EXCESIV…OARE.,?CHIAR ARE?CE FACEȚI CU ASISTAȚII SOCIALI.CE?DUCEȚIVĂ DRACU DE JEGURI DE POLITICIENI.,..PSD,PNL,USR,AUR.FORȚA DTEPTEI,PPUSL,ETC.Dracu să vă ia.Toți o adunătură de infractori.TOȚI SÂNTEȚI ,HOȚI ,DROGAȚI,PENALI.TOȚI.DRAGI ROMÂNI,NU ÎI M AI VOTAȚI,PE NICI UNII.ANULAȚIVĂ VOTU,S AU NU VĂ DUCEȚI.ORI CUM,VOTU NOSTRU ESTE VICIAT.ADICĂ,,,FURAT.HUO.HUO.DROGATILOR POLITICIENI.HUO.Nu se zbat nici unu pentru noi.nu.Toți sânt pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.