Boloș înfurie din nou mediul de afaceri

Ministrul Finanțelor Marcel Boloș  a reușit să enerveze din nou mediul de afaceri, după un anunț pe Facebook că de la 1 august intră în vigoare e-TVA.

Măsură ar urma să reducă evaziunea fiscală, dar antreprenorii și contabilii sunt revoltați și spun că noua măsură va duce la abuzuri și va pune presiuni suplimentare pe munca lor.

Economiști spun la rândul lor că proiectul a fost pus în dezbatere publică mai mult de formă și că nu au înțeles pe deplin cum funcționează e-TVA.

Ne puteți explica ce înseamnă e-TVA? „Din păcate, nu. Pentru că nu avem suficiente informații”, a declarat Christian Năsulea, profesor de economie mondială, pentru Digi24.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. Ce importanta are ca în SUBcolonie Christian Năsulea, profesor de economie mondiala nu are suficiente informații, important este ca boloș, popa de la finanțe le „are” și executa ordinele stapanilor.

 2. Da profituri, impozite ioc !
  Lozinca asa zisilor intreprinzatori romani…
  Si cu deficitul bugetar cine sa se ocupe?

 3. România este colonie exoeriment la toate aberațiile și tâmpeniile globaliștilor ,de unde apoi se exportă in funcție de rezultat ,către celelalte țări occidentale,

 4. Individul BOLOS MARCEL IOAN e un ins submediocru. La PNL Bihor se prelinge pe lângă ziduri si face sluj in fața lui Bolojan ilie. La Universitatea din Oradea unde e profesor si conducător de doctorat (vai de capul nostru!) calcă rar și fără nici un rezultat. Un parvenit.

 5. Pt ca si poporul si antreprenorii sunt vinovati de deficitul bugetar, ca nu au produs destul pt a asigura guvernului fondurile necesare implementarii planului de guvernare.
  Luptam si cu schimbarile climatice, tot marind taxele pe combustibili si energie.
  Luptam pt sanatatea cetatenilor, obligandu-i sa se vaccineze sigur si eficient, de cate zece ori fiecare.
  Luptam si cu indisciplina pe sosele, marim sanctiunile si pedepsele.
  Programul de AI folosit de ministrul finantelor este foarte eficient, dar nu are suflet. Cine intinde laturi se va prinde singur in ele.

 6. Dacă mâine ar veni Apocalipsa, țârcovnicul eunuc ne-ar anunța rânjind fericit că în ultima zi ANAF îşi va prelungi programul şi vom putea sta mai mult timp la coadă să depunem declarațiile.

 7. „Christian Năsulea, profesor de economie mondială”

  Am crezut că e prof de renume mondial! Pff, ce praf în ochi!
  Da’ soluții are profu ăsta?

 8. e-birul
  că despre asta e vorba. Birul și banul au fost băgate de lenși și bandiți, de cei ce trăiesc pe spatele altor oameni luîndu-le, cu forța sau sub amenințarea forței, din rodul muncii lor.

 9. Acest „made in lab” si-a inceput studiile universitare la varsta de 25, varsta la care altii isi incepeau cariera profesionala de dupa stidiile universitare. Bineinteles, pentru ca tot erau la oferta, a urmat cursurile a doua facultati simultan, a doua fiind la Politehnica, Electromecanica. Apoi a mai urmat cursurile altei universitati pe profil de finante si in final alti cinci ani dupa care si-a obtinut titlul de doctor in finante. Ai zice ca s-a nascut sa fie director. Probabil, dar in fruntea infiltratilor adusi de Ponta in ANAF, nu putea sta decat un alt…..infiltrat, nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.