Boloș, un fel  de ”păpușă voodoo”. Ciolacu. „A reușit să îmi ia fața. Știu ce l-a speriat”

Marcel Ciolacu a spus că Marcel Boloș ”i-a luat fața” și că  a devenit  el un fel  de ”păpușă voodoo”. Lumea trebuia să o înțepe, dar eu nu îl voi înțepa, a dat asigurări premierul. Dar Ciolacu nu doar că nu îl va ”înțepa”, el susține că nici nu va uita ”vreodată” ce a făcut Boloș, și chiar în pofida legii pensiilor, și cu toate discuțiile, cu lege sustenabilă sau nu, că e  anul acesta, că e anul viitor nu contează, el nu îl înțeapă… (îi lasă pe alții -n.n.).

„Marcel (Boloș) a reușit, până la urmă, să-mi ia fața și să devină un fel de păpușă voodoo, pe care toată lumea, în fiecare zi, trebuia să o înțepe. Eu nu îl voi înțepa niciodată pe Marcel Boloș. Eu nu o să uit vreodată ce a făcut Marcel Boloș la Ministerul Fondurilor Europene și doamna Chiriac sunt ferm convins că știe acest lucru. Ana, de asemenea, sunt ferm convins că știe cum arăta situația de la Fondurile Europene înainte să meargă Marcel Boloș acolo. Știu ce l-a speriat pe Marcel Boloș, ca ministru al Finanțelor, a spus premierul Marcel Ciolacu prezent la Summitul Autorităţilor Publice Locale.

„ Când vorbim de PNRR, nu ar trebui să vorbim, în primul și primul rând, despre bani. Ar trebui să vorbim despre reformele care sunt în PNRR. Acesta era adevăratul pericol! Știu că s-au luat acele măsuri fiscale, discuția pe legea pensiilor, dacă este sau nu sustenabilă, atât anul acesta cât și anii viitori”, a mai spus Ciolacu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

 1. „Papusa voodoo”?! Asta vrea sa para interesant si chiar ca reuseste, doar ca nu cum ar fi dorit el. Interesant este doar sa aflam cum asa un specimen a ajuns premier! Ar trebui sa-i explice careva ce-i cu papusile alea si respectivele intepaturi. Pe de alta parte, inca asteptam sa ne explice de unde vor veni banii pentru propusele majorari de pensii. Ne tot asigura ca sunt bani, hai sa ni-i si arate!

 2. Ursarul:
  In genunchi, ma-ntorc la tine!
  Popa woodoo:
  Nici târâș nu te-ai primi!
  Așa se manifesta respectul între acești politicieni de cea mai joasă speță in care, unul e veteran in minciuni, hoți din escrocherii, celălalt e ‘sfântă fecioară neprihanita la vedere’ cu acțiuni ascunse dar permise total prin lege de politicieni. Absolut toți politicienii in frunte cu Plavanul, sunt cei mai periculoși consumatori in exces din bugetul statului român, dar și consumatori in mare exces ai sănătății cetățenilor din Romania!

 3. Bolos,ministru de finanțe și Deca ministru învățământului sunt puși de Johanniss in guvern!
  Primul pentru că președintele să aibă bani de naveta și excursii și Deca sa ii bage în școli trăsnăi progresiste,să implementeze Porno teroarea cum spun eu!

 4. Rusinos! Sinistru! Niste indivizi care jupoaie de dintotdeauna cetateanul simplu si de ultimul creitar pentru a trai in lux, fac circ pe”majorarea pensiilor”. Ca nu sunt bani… Sa plece acasa Chiritoiu si Zgonea si toti cei ca ei si veti rezolva toate problemele tarii! Escroci platiti lunar cu zeci de mii de euro din banii romanilor carora ei le majoreaza taxele si le interzic drepturile. O nemernicie! Cum sa te opui oricarei majorari de pensii cand vorbesti de niste bani putini luati de catre niste oameni care au contribuit 35-46 de ani? Toti banii inapoi, calculand si inflatia aferenta, si dobanzile! Nu aveti niciun strop de respect, de umanitate! Isi imagineaza domnul Ciolacu cum se descurca un pensionar fara copii, singur si cu o pensie de 1500 lei? Sa cumpere liberalii gloante si sa rezolve problema, sa ramana bani pentru turistul etern si pentru toti cei care de 35 de ani jefuiesc sau privesc inerti cum o fac altii. Si acel mizerabil salariu minim pentru care se platesc 45%taxe pe statul de plata iar din cei 55% ramasi mai da romanul 19 % pentru orice cheltuiala pe care o face pentru tva. Daca mai scazi impozitul pe casa mai ramai cu 35%din munca ta! Nu va este rusine??? Calculati in lei, cam cu ce suma traieste un roman cu minimul pe economie… cam cu cati bani ramane un absolvent de studii superioare caruia nu i-a dat matusa Tamara nici o casa, care trebuie sa stea cu chirie… Circ si lipsa de umanitate… Rolexuri si pantofi de mii de lei, vacante si huzur-de aici taiati si veti face rost de bani daca economia Romaniei este mulsa de escroci.

 5. A pus doeparte banii de spaga,i-a binecuvantat, ca restul nu mai exista. Pensie marita, mai la vara !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.