Condamnat pentru proxenetism, reales

Costică Dobre (PSD), primarul comunei brăilene Şuţeşti, a fost reconfirmat în funcție la alegerile de duminică, deși are o condamnare pentru proxenetism şi aderare la un grup infracţional organizat.

Costică Dobre a obţinut cel mai mare număr de voturi, respectiv 61,42%, 71,10% şi 61,07%, în trei dintre cele patru secţii de votare din comună. În a patra a obținut 31,54%, informează Agerpres.

El a avut trei contracandidaţi – de la PNL, Partidul Ecologist Român şi Alianţa Naţional Ţărănistă.

Dobre a fost condamnat definitiv în 2018 pentru că, alături de fratele şi cumnata sa, a racolat fete pe care le-au obligat să se prostitueze în Spania şi Grecia. Numai că magistrații Curții de Apel Galaţi nu i-au interzis să candideze. Astfel, în 2020, el a candidat și a și fost ales. Acum, el și-a înnoit mandatul.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Ha, ha! Sâgur acol’ l-o votat fetilii pi car’ li-o promis că le sponsorizază…C-așe-i ș’ la partide: sponsorizăz’ partidu’ iești sus pi listă foncție di cât ai sponsorizat!!

 2. Probabil ca cei de la Curtea de Apel Galati, care nu i-au interzis sa candideze, au fost recompensati cu ceva „prospaturi” …

 3. va spuneam, iubim hotii, vad mai nou si proxenetii!
  In schimb, uram dreptatea, onoarea, munca si curatenia!

 4. E o ocupație generalizată.. Păi cum e viața fără plăceri nefinanțate,.?? Modalitatea e uzitată de sute de ani la romîni și e mai de succes decît banii, mita..Plus l-ai agățat pe gușter și-l șantajezi.. Deci clanurile trăiesc ca-n regatu lui cioabă//

 5. Tipic pentru comasati tot sustinea sefu Werner, sus si tare, ca PeeSeeDee ePeNaLi, corupti. Mai nou si comasati.

 6. Care e problema sclavilor? De 34 de ani tot va conduc hotii, mafiotii, infractorii si coruptii?
  „Ciocu mic, ca noi suntem la putere!”

 7. Pai,normal,ma ! Pai,politicienii,ce sunt,nu crv ? Deci,omul potrivit la locul potrivit.Mult succes,nea Costica ! Mult succes,bre ! Ati dovedit din nou ca Braila e mai tare ca Galatiul.

 8. A promis ștampilelor in plus fata de cabinelor necesare, că, daca îl vor aviza tot ca primar, va continua ceea ce a început! Și, ghiciți ce a început în forță😉? Va continua, că ștampilele la completare pe lângă, l-au certificat că fiind perfect pentru ceea ce practică.

 9. Bă,asta înseamnă să fii român adevărat. Sa votezi infractorii care te reprezintă. Ce străini !? Rumâni verzi cu îndeletniciri tradiționaliste.

 10. NewsReader Bă loaza votantul in cauza este tot acel gen de politician care își face veacul de peste 35 de ani. Pentru că tot prostovanii ca ține au adus în politică infractori . Asta îți dictează conștiința,sa înlocuiești pe infractorii vechi cu unii noi? Atât te duce capul? Peste alți 35 de ani vei vota pe alții mai hoti? Pentru că te-ai saturat . Percepție de neam prostie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.