BREAKING NEWS. Se dă startul pentru procurorii „mei” șefi

Ministerul Justiției va lansa pe 2 decembrie procedura de selecție a procurorului general al României, dar și cele pentru procurorii-șefi de la DNA și DIICOT, a anunțat ministrul Cătălin Predoiu joi.

Este vorba despre cele mai importante funcții din Parchete ocupate și în prezent de interimari.

Predoiu a spus că procedura de selecţie care va fi anunţată pe 2 decembrie va fi una ”clasică” şi va incude un proiect de management şi un interviu.

”Trebuie să stabilizăm neîntârziat conducerea Ministerului Public”, a afirmat Predoiu.

Acesta a mai afirmat că va lua în calcul avizul Secţiei pentru procurori a CSM și a respins ”categoric” faptul că ar fi deja stabilite numele care vor câştiga concursurile.

”Dezmint categoric orice rezultat prestabilit, invit pe toată lumea să participe la concurs, nu pun interdicţii pentru nimeni, există toată disponibilitatea pentru Ministerul Justiţiei să selectăm cei mai buni oameni”, a spus ministrul Justiţiei.
Totodată, Cătălin Predoiu a mai precizat că, la scurt timp, va lansa procedura și pentru celelalte funcții de conducere pentru care ministerul Justiției formulează propuneri.

Predoiu, prima conferință de la preluarea mandatului

Noul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu – prima conferință de presă de la preluarea mandatului

Publicată de Epoch Times Romania pe Joi, 28 noiembrie 2019

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8575 Articole
Author

1 Comentariu

  1. Pai nu trebuie sa se gospodareasca omul?Oricum nu mai vede PSD puterea vreo 5 -10 ani…Toate leprele pesediste din Parchete,CCR,Inalta Curte,Tribunale, CSM ,trebuie sa se retraga..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.