BREAKING România trimite un sistem Patriot Ucrainei

Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) care a avut loc joi la Palatul Cotroceni, a tranșat un subiect delicat.

În cadrul ședinței, membrii Consiliului Suprem de Apărare a Țării au aprobat trimiterea unui sistem Patriot Ucrainei.

„România a sprijinit Ucraina încă de la începutul izbucnirii conflictului, fiind înțeleasă situația dramatică mai ales din perspectiva asigurării sistemelor defensive esențiale în contracararea agresiunii declanșate de Federația Rusă, care lovește zonele urbane și infrastructura critică a țării vecine.

Ministerul Apărării Naționale a prezentat Consiliului Suprem de Apărare a Țării o analiză detaliată privind situația operaționalizării celor patru sisteme PATRIOT, derularea programului de înzestrare cu celelalte trei sisteme, importanța operațională a acestora la nivel național și aliat, precum și impactul generat de un eventual transfer al unui sistem.

Având în vedere deteriorarea semnificativă a situației de securitate în Ucraina, ca urmare a atacurilor constante și masive ale Rusiei asupra civililor și a infrastructurii civile, mai ales asupra celei energetice, precum și consecințele regionale ale acestei situații, inclusiv asupra securității României, în strânsă coordonare cu Aliații, membrii Consiliului au decis donarea către Ucraina a unui sistem PATRIOT.

Această donare se face cu condiția continuării negocierilor țării noastre cu Aliații, în special cu partenerul strategic american, în vederea obținerii unui sistem similar sau echivalent, care să răspundă nevoii de asigurare a protecției spațiului aerian național, de modernizare a Armatei României și de asigurare a interoperabilității cu sistemul NATO, fiind, totodată, necesară identificarea unei soluții temporare de acoperire a vulnerabilității operaționale astfel create.

Decizia s-a bazat pe o evaluare tehnică aprofundată a autorităților române, fiind luate toate măsurile pentru eliminarea riscului de creare a unor eventuale vulnerabilități pentru România. În același timp, vor continua discuțiile cu aliații astfel încât apărarea aeriană a țării noastre să fie în continuare consolidată.

Poziționarea României este și va continua să fie fără echivoc în susținerea multidimensională a Ucrainei, alături de comunitatea internațională, în dreptul său legitim la autoapărare în fața agresiunii ilegale și neprovocate a Rusiei.

Discuțiile la nivelul CSAT au vizat și demersurile naționale de consolidare a cooperării și a interacțiunii bilaterale cu Ucraina, evidențiate de procesele în curs privind stabilirea unui Parteneriat Strategic între România și Ucraina și consolidarea cooperării pe linie de securitate”, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

81 de Comentarii

 1. Lasa ca ne da Americanii Chiu Chiu San ! Dar cu Bani 1 Miliard ! Nu pe Gratis !

 2. A ” DONA ” INSEAMNA , A DA DE POMANA..!! ROMANICA, VA PRIMI IN SCHIMB, CIU CIU ..!! SUFLET MARE”, JOHANNIS ASTA ..! CE MAI CONTEAZA UN MILIARD DE DOLARI..?? IAR MEMBRII CSAT..MARI PATRIOTI”” IA MAI VOTATI MAI…HAI….”…RUSINE………

 3. Le dorim fraților ruși, să transforme în scrum donația trădătorilor de neam și țară, cât mai curând. Suntem o colonie abjectă

 4. Adica sa intelegem ca un sistem care ne-a fost prezentat ca o investitie strategica uriasa pentru Romania si pentru care am platit un pret exorbitant generatii de-a randul este data pe degeaba unora care ne trateaza cu flit ori de cate ori pot? Nu este acceptabil asa ceva! Cei care au decis asta sunt tradatori de neam si tara!

 5. „…în strânsă coordonare cu Aliații, membrii Consiliului au decis”

  Mai departe nu mai are nicio importanta.

 6. „o oră”?!60 de minute?!doar atât le-a trebuit hahalerelor ca „să hotărască” să ne arunce în cine știe ce haos?

 7. Nu mai tot numiti pe werner tradator! El nu s a considerat niciodata roman

 8. ESTE ILEGAL! Daca aprobarea de cumparare a sistemului PATRIOT, a fost data de PARLAMENTUL ROMANIEI, tot Parlamentul trebuie sa aprobe donatia! Chiar toti sunt idioti in tara aceasta?!
  Da Johanis, de la mama si de la tata lui, pe persoana fizica, adica moca, 1 000 000 000 de dolari pentru actorasul grabit? Mai ales ca va avea soarta celorlate! Scrum!

 9. Romania este o tara condusa de tradatori.Nu avem justitie sa judece actele de tradare, dar mai e o speranta si va veni si ziua judecatii, atunci nu va scapa nici un tradator.

 10. Mai trădători ca, conducătorii României nu se află pe planetă,sper ca rușii săi prindă pe cei care au luat această decizie,pt care poporul român a făcut sacrificii pentru achiziționarea acestui sistem și acum îl donează celei mai corupte țări

 11. Este o decizie pe care toți o anticipam, dar nu o agreeam. De când a fost sasul în vizită la Biden, se știa asta, dar se fǎceau niște mofturi, pentru pǎcǎlirea fraierilor. Asta a fost ordinul transmis din Washington, și “ patrioții” de carton din CSAT l-au executat întocmai. Ce mai conteazǎ un miliard?!?! Jalnici lideri mai avem!

 12. la ambasada Federatiei Ruse suna inca ocupat.

  Telefon: (+4021) 222-31-70 (24 de ore), (+4021) 222-31-68

 13. …negociere cu cine? Anu’ acesta se fac alegeri peste alegeri ‘si la noi si la multi altii din NATO’ rezultand noi guverne si probabil cu ceva schimbari de doctrine. Si acum cam toti doneaza.
  Ps. A DONA(dexonline)…”Contract prin care una din parti transmite celeilalte proprietatea unui bun material fara sa primeasca ceva in schimb”.

 14. Bravo Johanis . Calca in picioare Tara Mioritica . Merita . Nu vei pati nimic . ” Rumanii sunt supusi si ingaduitori cu tine – un geniul al Tradarii , si Lacheismului .
  Ai noroc ca poti – esti la Mioritici ,acolo unde poti face ce vrei si cum vrei . Ursul merge cainii latra .
  Oricum tu esti ” aranjat ” in West – ” Rumanii vor suporta consecintele ,si chiar un razboi cu Rusia .
  Avionul tau de lux iti va fi pregatit de decolare . ” Rumanii ” platesc – ei sunt vitejii Europei .
  Bravo Johanis- Bine ca poti orice .

 15. daca va place sa traitzi bine pe bani nemuncizti…asta-i pretzul
  doar nu credeti ca traitzi pe banii vostrii…
  asta-i pretzul…si ciocul mic

 16. Deficit excesiv! Insule de vânzare nu avem dar aven patrioate pentru donații! Cu un patriot sau fara, Romania este strivită ca un vierme! Johannis nici măcar o șapcă moca n-a primit de la marele licurici! Succesuri guys!

 17. Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) format din:
  Marcel Ciolacu, Angel Tîlvăr, Cătălin Predoiu, Luminița Dobrescu, Alina Gorghiu, Radu Oprea, Marcel Boloș, Gabriel Vlase, Gheorghiță Vlad, Ion Oprișor, Mihai Șomordean sub conducerea preşedintelui Klaus Iohannis aprobând trimiterea unui sistem Patriot Ucrainei au semnat Condamnarea la moarte a românilor pașnici și a României de după cel de Al Doilea Război Mondial. Groaznic ce vremi ne așteaptă.
  “O! Doamne Sfinte,
  Ceresc Părinte,
  Întinde a Ta mână
  Pe Ţara Română!”

 18. …pai ce, dau de la ei din buzunar?…lasa ca recupereaza de la anul, ne mai jupoaie de cateva piei…

 19. Trădarea e completă. Românii să își aducă aminte cine i-a băgat în război cu rușii (Iohannis , Nicu și Marcel…) !Jucăria aia de un miliard va fi făcută pulbere de ruși , mai devreme sau mai tărziu, e doar o iluzie că ”Patriotul” va mai salva Ucraina.
  Servitorimea occidentului , cu susținerea securiștilor nesățioși au decis astăzi că România nu mai reprezintă nimic pentru ei…

 20. Baaa, venea Trump!!! puteati sa o lungiti pana atunci…si pe urma sa va suciti…

 21. Dă-l încolo de Patrihot! Ce așa mare tevatură, că nu e decât un miliard de $. Ce mai e miliardul în ziua de azi? Oricum, și pe vaxinuri s-a dat chiar mai mult de un miliard și tot bani cheltuiți pe degeaba au fost. Deși dacă mă gândesc bine, nu au fost chiar pe degeaba. Unii au fost mătrășiți de la doză, alții au probleme mai mici sau mai mari, iar cei care nu au avut încă belele vor avea într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat. Slava!

 22. macar ceva rachete ANTIGRINDINA la schimb cu partenerii??aka MOKA????

 23. Javrele nenorocite PSD PNL știu doar să stea în genunchi… au prins curaj pt că au văzut cât de mulți prostovani îi votează

 24. @gigel „daca va place sa traitzi bine pe bani nemuncizti…asta-i pretzul”

  -„omul nou” socialist mănâncă DE FURAT,
  sint multi.

  (pt. furt maxtor ar da moarte
  pe Stadion
  cu aprobarea Poporului)

 25. Joianis a mâncat cu polonicul încă dinainte de alegeri. Sunt absolut sigur că donația a fost stabilită o dată cu vizita în SUA. Dar au așteptat alegerile, ca să nu strice procentele pentru pesedei și lăbărali, fix ăștia care vor să târască România în război.

 26. A-l nostru nu a avut *oaie in ultimii 10 ani. Unde să găsească o pereche acum la sfârșit?

 27. Priviti FOTO cu acesti 11 membri,plus Iohannis,din Consiliul de Aparare a Romaniei si veti constata ca „AMETITII ” astia politici vor duce Romania in nici 4 luni de zile la RAZBOI cu Rusia.
  Fiti siguri ca nici ei si nici copii si nepotii lor NU se vor înrola sau participa pe frontul de razboi cu rusii !…inrolandu-ne tot pe noi si tot noi vom fi in linia intai ca o carne de tun.
  Cine cunoaste COMPONENTA cu nume si prenume a acestui Consiliu este rugat sa publice, pentru a sti si noi pe cine trebuie tras la raspundere pentru intrarea Romaniei in razboiul din Ucraina.

 28. De când umbla cerșetorul după funcții înalte departe de Romania și de cetățenii români, are cam 5-6 compromisuri îngrozitoare pe spatele țării și în numele cetățeanului român. Și încă nu e totul!

 29. Si peste tot in fiecare comentariu si forumuri numai si numai ca ungurii va dai chit.
  Cum va simtit atunci cand propriul neam va tradeaza si va batjozoreste in acest hal?
  Acuma AUR si Cela Neamului de ce tace din gura si de ce nu da statul roman in judecata in fruntea cu JOHANIS?
  Raspunsul: sunteti prea prosti si saraci – dupa cum a zis si Brancusi!!!

 30. Si peste tot in fiecare comentariu si forumuri numai si numai ca ungurii va dau chit.
  Cum va simtit atunci cand propriul neam va tradeaza si va batjocoreste in acest hal?
  Acuma AUR si Cela Neamului de ce tace din gura si de ce nu da statul roman in judecata in fruntea cu JOHANIS?
  Raspunsul: sunteti prea prosti si saraci – dupa cum a zis si Brancusi!!!

 31. Si cand vine si nota de plata de la rusi iar o sa spunem ca suntem rai. Platim din banii nostri pentru un sistem care va fi folosit impotriva lor. Asta nu e un gest de prietenie si rusul stie face diferenta intre prieten si dusman.

 32. Mda.. Demonstrația clară cum că nu ești o țară..Apropooo. Știai că ai achitat niște F35 care teoretic vor sosi in cam 10 ani. Dar recent s-au descoperit ceva hibe care schimbă povestea , iar varianta promisă nu va mai fi fabricată.. Deci ai dat banii pe povești… Comisionul cu siguranță e incasat , poate deja cheltuit..

 33. Toți strigă; Trădare! Niciodată cei care strigă nu se consideră trădător, doar Iohanis e excepție, că nu e român.

 34. @ Emile (15,29)!…MULTUMIRI pentru publicarea indivizilor (editat) ci din CSAT,care vor duce Romania la RAZBIO cu Rusia. Acuma vom sti pe cine sa tragem la raspundere si judeca !.
  Cedarea sistemului Patriot catre Ucraina,va fi interpretat de Rusia ca o DECLARATIE de RAZBOI din partea Romaniei.

 35. „Decizia s-a bazat pe o evaluare tehnică aprofundată a autorităților române, fiind luate toate măsurile pentru eliminarea riscului de creare a unor eventuale vulnerabilități pentru România.”

  Deci de fapt nu avem nevoie de acel Patriot. Intrebarea e cum s-a justificat achizitia daca acuma putem sa dam gratis sistemul? De ce l-am luat? Doar ca sa dam bani americanilor?

  „in acest moment, România are 4 sisteme Patriot din care unul este operațional. De asemenea, România mai așteaptă alte 3 sisteme Patriot.”
  Apropo, presa straina scrie ca Biden a anuntat „cumparatorii” ca in viitor sistemele Patriot comandate de fraieri vor fi livrate Ucrainei si ca fraierii mai trebuie sa astepte.
  Intrebare, pe astea 3 le-am platit deja in buna traditie romuneasca? Sau in final ne vom trezi ca de fapt donam 4 sisteme Ucrainei?

 36. Si uite asa ne vor beli rusii iar vreo 50 de ani.Prima data ne a pus Hitler in situatia aia,acum alt nemtalau,Iohannis.

 37. Scopul Ministerului Apărării Naționale este de-a apăra națiunea. Acesta nu numai ca nu o apără, dar o si pune în pericol !!

 38. În strada arestați și duși la Fortul 13 ,mai jos de atâta sa te umilești nu se poate

 39. Sa nu ajunga si asta expus pe la Moscova.
  Sa-si lase Sfanta Treime Ciuca, Ciolacu, Iohannis autografele si Rares Bogdan stampilat un pupat rujat agata o batistuta.

 40. HAHAHHAHAAH… de cascadorii plansului, fix azi au decis sa trimita Patriotu’ cand regimul Bideu a decis sa opreasca TOATE livrarile internationale de Patrioate si rachete, ca totul si productia sa fie trimisa regimului de la Kiev… apropo, stiati ca rromania a platit ca la curve, banii inainte pentru inca 3 sisteme Patriot care trebuiau livrate de licurici pana in 2027? nu stiati ca Cotidianu’ si restu’ nu fac presa, fac doar propaganda

 41. E vorba de un alt furt de un meleard de parai de către partea zis română. La fel, cîte unul, tot furt, pt partea zis ucrainiană și partea zis americană. Desigur birurile puse pe noi vor crește și se vor înmulți.
  Orice sistem de acest fel e foc de artificii. A se vedea părerile specialiștilor israelieni despre vestitul Iron Dome (căutați: Prize winning Israeli defense and aerospace engineering expert Dr. Moti Shefer…)

 42. CINE A CERUT TRIMITEREA? CINE A DISCUTAT-O PRO ȘI CONTRA? CINE A APROBAT-O ȘI CUM ? NU ERA CHESTIUNE DE REFEREND ? ADICĂ MILIOANE DE UCRAINENI FUG DIN UCRAINA MANEVRATĂ CU MÂRȘĂVIE SPRE UN RĂZBOI ÎMPOTRIVA RUSIEI -RUSIE CARE-ȘI PRETINDE PROVINCIILE MAJORITAR RUSEȘTI -SUB OBLĂDUIREA SA NORMALĂ NU CUM AU FĂCUT-O REGIMURILE MAIDANEZE AȚÂȚATE DE USA-RUSIE CARE APROAPE ȘI-A REALIZAT DEZIDERATELE -,RUSIA CARE ARE ALIAȚI -ALIAȚI (NU CA ROMÂNIA NIȘTE SUPRAPROFITORI CE VOR SĂ NE TRIMITĂ SĂ MURIM PENTRU INTERESELE AMERICANILOR) STOP! ROMÂNI MANIFESTAȚI-VĂ SPAIMA! UNDE ȘI-AU BĂGAT USA ȘI NATO ARMELE ȘI IDEOLOGIA -INCUMBĂRII DEMONOCRAȚIEI -AU RĂMAS DOAR SÂNGE ȘI RUINE -ȘI ESTE ÎNCĂ SÂNGE! (VREȚI EXEMPLE -CUBA,COREEA,VIETNAMUL,CAMPUCHIA,LIBIA,GRENADA,SIRIA,PALESTINA,IRAKUL,-YEMENUL, AFGANISTANUL,YUGOSLAVIA… –VREȚI :URMEAZĂ ROMÂNIA ?… VOM PRIMI ÎNCĂ CINCI SUTE MII UCRAINENI:CAZARE,MASĂ,CEVA JOBURI -PUȚINE-OBRĂZNICIE ȘI DESCONSIDERARE STATALĂ – IAR PENTRU MENDRELE CÂTORVA ROMÂNI VOPSIȚI -KLAUS,GEOANĂ,TÂLVAR,CIUCĂ,CIOLACU -NE DĂM TRAIUL LINIȘTIT -NU CĂ NE APĂRA PATRIOATA DA MĂCAR NU ERA ATÂT DE GROS ȘI DE OBRAZNIC BĂȚUL BĂGAT PRIN GARD! ! MILITARI AI -ROMÂNIEI -AVEȚI PĂRINȚI ȘI COPII?… COLABORAREA CU UCRAINA=CHELTUIELI URIAȘE (SMURD,POMPIERI,SALVATORI MONTANI,SPITALIZĂRI,CAZĂRI ETC–PENTRU AMĂRÂȚII CARE ȘI-AU DAT SEAMA CĂ MAI BINE SĂ RIȘTI MOARTEA-ÎNNECUL,ÎNGHEȚUL,URȘII,GLONȚUL DECÂT SĂ LUPȚI PENTRU PĂPUȘATUL ZELENSKI));ȘOSELE FĂCUTE PRAF,PORTURI BLOCATE,AGRICULTURĂ FALIMENTARĂ,COMERȚ CU UN PIC DE CÂȘTIG; = CIUCIU,CURVĂSĂRIE ȘI OBRĂZNICIE;,NU MAI VORBESC DE ROMÂNII DIN UCRAINA!!

 43. Unguru iar t ia dat o lectie de tinut minte. El nu baga bani in tara aia corupta de Uraina. Tu roman prost de ce faci asta?

 44. Nu mai fiti indignati, romanii ii iubesc pe Iohannis, pesede & penale. La toamna ii vor vota cu 2 maini. Iohannis daca ar mai candida ar obtine cel putin 55% din primul tur.
  Fiti cuminti, platiti taxele daca vreti sa locuiti aici daca nu, lumea este mare.

 45. Sa le fie rusine !
  „Această donare se face cu condiția continuării negocierilor țării noastre cu Aliații, în special cu partenerul strategic american, în vederea obținerii unui sistem similar sau echivalent”
  Aceste date trebuiau stiute dinainte de a hotara donarea sistemului. Donam unei tari care nu are pic de respect pt noi. Sunt ca si fratii lor rusi cu care se macelaresc de aproape 1000 de zile.

 46. „România a contractat deja de la Statele Unite pentru circa 3,9 miliarde de dolari achiziția a șapte baterii Patriot”
  „România va plăti în avans în acest an sistemul de rachete Patriot achizționat pentru circa 3,9 miliarde de dolari din SUA”
  https://hotnews.ro/romnia-va-plati-n-avans-sistemele-patriot-din-banii-ramasi-necheltuiti-pe-corvete-si-bateriile-de-coasta-ministrul-apararii-289447

  Deci… „ocupantul startegic” ne vrea tot binele. Adica banii. Iar noi ca buni vasali ii dam.
  Oare ce ar zice americanii daca le-am cere sa ne restituie platile in avans ptr ce ei nu livreaza? Nu stiu de ce am senzatia ca si restul de 3 sisteme se vor duce gratis in Ucraina sau unde vor decide SUA ca trebuie sa le donam dupa ce LOR le-am platit.
  Cum mai pot aparea nemernicii in fata romanilor sa le spuna ca trebuie sa strangem curea si sa cumparam arme pe care apoi le donam?

 47. Bun, ordinul nu se discută se execută ( de ar primi Joha doar jumătate din “ binele care il doresc mulți români”) . Ucrainienii au mai avut 14 patrioate din astea și le-au distrus ruși. Problemele sunt altele , polonezi n-au dat nimic ,nemtalai la fel ? Problema este alta, în anunțul făcut de csat – ni se spune ca “ parteneri din OTAN au fost anunțați ca Joha se retrage din cursa pt. șefia NATO încă de săptămâna trecută?” . Păi noi POPORUL ROMÂN suntem pielea a 11 a. Totul a fost un teatru ieftin între Bidon și Joha la care noi boporul ruman am pus botul. Întrebarea mea este când vor primi ucraineni F16 vor staționa și zbura tot din România pt. a ataca Rusia? FELICITĂRILE MELE JOHA! Oare ce p(r)ost ți au oferit americanii?????

 48. Este o „DECLARATIE de RAZBOI”!!! a Romaniei la adresa Rusiei !.
  TRADARE !…TRADARE!…Iohannis daca vrea razboi cu rusii sa se duca EL cu Guvernul lui pe frontul din Ucraina lui Zelenski!.

 49. Salut decizia…ajutand Ucraina sa se apere ne protejam pe noi. Salbaticii de la rasarit sa ramana la o distanta cat mai mare, n-avem nevoie de imbratisarea lor „frateasca”. Suntem satui de acesti jefuitori.

 50. Poti sa-ti dai seama cat de mult i-a deranjat pe rusi aceasta decizie dupa numarul peostarilor trolilor mujici. Unii posteaza de mai multe ori sub nik-uri diferite dar folosesc aceleasi cuvinte – deh, lipsa de imaginatie si de lexic.
  Germania a donat mai multe sisteme sinu am auzit ca rusii sa le declare razboi.

 51. In acest moment țară și cetățeanulu sunt abandonați și trădați de proprii conducători alogenii în slujba intereselor străine,suntem în legitimă apărare vb distinsei senator Sosoacă

 52. Cum mă ,naționala îi bate pe urcaci de le sar capacele și marcel si werner se emoționează si le dă de gratis un miliard de coco? Păi nu mai bine ne conduc fotbaliștii decât politicienii? Că măcar ăia transpiră dar ciolacii și wernării numa ne fură si ne vând.

 53. Aștept plebea trotinetara ,vasală Ong-ului lui Gyuri Soros ,să se îmbulzească spre centrele de recrutare pentru a zdrobi pe genunchi și gleznă epilată ruși,fiecare cum poate cu pantaloni ,in fusta ,in sandale după cum își indentifica genul fiecare mâncător de burger și băutori de energizante ieftine , fiți curajoși,dar nu în spatele tastaturii

 54. Doamne ce prostavan!
  Se baga si in ofsaid ramane si fara functie Otan si ne mai ciupeste si de un mld… Asa ceva nu poate pleca fara Parlament vai de el … 5 ani de la primele alegeri inainte eu si prietenii mei o sa ne anulam toate voturile!!!

 55. I-ati votat pe 9 iunie!!!! Nici macar nu sunt romani! Indivizii care ne conduc dispretuiesc pana la ura poporul roman! Ce va asteptati? Va trimiteti si copiii la moarte pentru doi lei pensie de-o tuica la birtul tradatorilor! Ce atata cotcodaceala? I-ati votat, nu?

 56. Daca tot vom trimite acest sistem, cine il va opera? Specialisti romani sau militarii ucrainieni? Doar intreb…

 57. Sint foarte curios citi din romani vor iesii acum in strada ,dupa aceasta stire in care aceasta adunatura de tradatori din CSAT ,au luat aceasta hotarire.

 58. Asta inseamna ocupatia alogenilor paraziti : tradare si vanzare la iudeomasonii globalisti satanisti !

 59. pentru „donare” trebuie sa semneze Cioacu
  imbecilu poate nu a aflat.

 60. Pe lângă cele 400 de miliarde de dolari/euro jefuiți in ultimii 34 de ani,ce mai contează un miliard! Oricum Romania nu exista ca stat!

 61. Au luat foc diviziile de troli rusnaci după decizia CSAT. În fond este o decizie bună și pentru rusia pentru ca o scapa de infractorii aduși pe front din închisori. Ce-mi mai place sa-i vad pe troli tanguindu-se lung pe-aici 🙂

 62. Cind ne vom destepta din somnul cel de moarte ,asa cum exista textul imnului nostru national si sa scapam de toate jagardelele care au tradat tara si la fel de toate jegurile de pe forum, care se inchina in fata Ukrainei si Americii ?

 63. În realitate Ciolacu dorea pe stadion să câștige ucraina, doar e sluga lor

 64. …nimeni nu-si pune o intrebare simpla…pana acum am carat mucles mii de arme de toate soiurile ucracilor…si nimic, doar aia, ca prieteni dragi, ne dadeau in gat multumindu-ne…oare de ce acum se bat cu caramida in piept, de ce nu mai sunt secrtosi?…pe de alta parte, dupa ce a trandavit 10 ani la cotroceni, nu platim mult prea scump postul-probabil-trantorului national, din banii nostri?…asta este, au trecut doar cateva zile de cand ati pus, a cata oara?, degetul pe calaii vostri… veti avea ce ati ales!…

 65. Pai ma prostavanilor? Daca se creeaza o vulnerabilitate de ce va vulnerabilizati daca nu sunteți masochiști?

 66. @tibi…
  bai baiete ..tu ai fost jefuit de inteligentza probabil de cind te-ai nascut…cind nu stii cine iti sunt dusmanii…tot ce e la est de Prut iti e dusman…
  Ukraina ocupa teritorii romanesti. Ukraina controleaza gurile dunarii…ukrainienii sunt educati sa disconsidere si sa vorbeasca in deridere si de rau pe romani…
  vai de capul tau…

 67. Mai avem un vecin care avea si el un singur sistem S300 si l-a dat … acum pling ca nu mai au nimic si cer cu imprumut ceva perin UE … nimeni nu da nimic pt ca situatia e cotoiaoasa rau lucru pe care csat ala nu l-a intles. Oricum e de bine ca daca vin rusii si peste noi ne ocupa mai usor 🙂 si fac e i curatenie generala din nou.

 68. Cer autosesizarea procuraturii militare pentru vulnerabilizare apararii Romaniei cu buna stiinta prin imoralitate si dezinteres, ignoranta si dileala. Cer pedepse martiale. De ce sa nu economisim munitia? Streangul sau taierea capaținii din mai multe incercari mi se pare oportun.Se pot experia metode novatoare precum inecatul in latrina sau punga pe cap or taiatu venelor cu un ciob de bere.

 69. Parlamentul a aprobat achiziția/investiția și cîțiva trădători (csat) decid donația, adică darea de pomană a 1 miliard de $ din bugetul țării. O fi legal, constituțional ? DNA ce părere are ?

 70. BUNĂ tuturor!
  „Discuțiile la nivelul CSAT au vizat și demersurile naționale de consolidare a cooperării și a interacțiunii bilaterale cu Ucraina, evidențiate de procesele în curs privind stabilirea unui Parteneriat Strategic între România și Ucraina și consolidarea cooperării pe linie de securitate”, se arată într-un comunicat transmis de Administrația Prezidențială. O formalitate! Trebuia sa fie supusa aprobarii parlamentului
  Noi SUNTEM mai BOGAȚI decat Spa ia,Grecia sau Polonia? NU,dar ai nostri SUNT SLUGI lașe,umile,proaste și trădătoare!
  PS.Cadou de cca un miliard de dolari
  unui dusman al Romaniei.
  DE CE NU ATI CERUT. SUA SĂ FACA DILIGENTELE NECESARE PT INTRAREA IN SCHENGEN? VOI SPUNETI NUMAI DA,YES.
  NU CERETI NIMIC NICIODATĂ PT CA SUNTETI SLUGI PROASTE SI OMILE.
  Bine ar fi ca intr-o zi sa va ceara și capul ! Atunci m-as bucura ca am scapat de niste ticalosi!

 71. România are bani nu glumă, dar îi cheltuie prost. Mergem mai departe până apare cineva care ține cu noi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.