Britanicii, pașapoartele la control

Aniversarea a 80 de la Ziua Z a prilejuit un moment considerat stânjenitor de către britanici. Parașutiștii din Albion au fost surprinși că au fost întâmpinați de oficiali vamali francezi după ce au aterizat în Normandia pentru aniversarea a 80 de ani de la Ziua Z.

În imagini se vede cum supușii Regelui Charles abia aterizați pe un câmp francez sunt nevoiți să arate pașapoartele și documentele ofițerilor vamali.

O adevărată coadă se formează în fața oficialilor vamali francezi. Este o primire semnificativ diferită de cea primită de strămoșii lor, care au căzut în nordul Franței înainte de debarcarea de Ziua Z din 6 iunie 1944, scrie Daily Mail.

Acum cinci ani, 225 de veterani britanici au călătorit în Normandia de Ziua Z. Anul acesta au fost doar 23.

Președintele american Joe Biden, președintele ucrainean Volodimir Zelenski și Regele Charles al III-lea al Marii Britanii participă, alături de mai mulți veterani, la comemorarea celor 80 de ani de la debarcarea Aliaților în Normandia, Ziua Z.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

14 Comentarii

 1. Ce cauta Zelenski la aceasta aniversare, care-i meritul ucrainenilor ?
  Sau poate a fost invitat ca urmas a criminalului fascist Stepan Bandera.

 2. Ăștia nu mai urla că stau la control acte! Romanii iau foc înainte de flacără spre care sunt direcționați deși flacără nu se vede!

 3. Trei doamne și toți trei!… două mumii și o scursura nazistă…Stepan Bandera!..
  Heil…

 4. E si normal, asa ca intre prieteni si aliati ! Acum 80 de ani se pare ca nici atunci nu le aveau (pasapoartele) desi se aude ca nemtii le-au cerut … In plus, Urechi Clapauge a incalcat si normele vamale veterinare, sosind cu camila nevaccinata si necipata !

 5. scrofulosi la datorie:

  in ’44 in Franta erau 40 de milioane de
  „luptatori in Rezistentza”
  si 40 de milioane de colaboratzionisti
  dintr-un total de 40 de milioane.

  -azi sint mai multi
  cu magrebieni si alti coloratzi de peste mari.

  Parașutiștii din Albion
  „au răpus Printzesa si au salvat Balaurul”,
  e o replica dintr-un film.

 6. primesc rusii fara vize!
  Ca au muscat momeala lor cu Brexitul!
  Ei au fost mereu deandoaselea…

 7. BRITANICUL Freddie Mercuristu a dat retzeta
  razboiului care va pune capat tuturor razboaielor,

  Queen – The Miracle (Official Video Remastered) – YouTube
  https://www.youtube.com/watch?v=2DaY8-Mui0I

  -ceva asa spune si NABLA,
  North American Man/Boy Love Association – Wikipedia
  en.wikipedia.org › wiki › Boy_Love_Association
  The North American Man/Boy Love Association (NAMBLA) is a pedophilia and pederasty advocacy organization in the United States.

 8. Repet întrebarea:
  – Plavanul de lux din Romania nu a fost invitat sau a fost ocolit, ori jurnaliștii au evitat contactul cu acest specialist de mare clasă din Romania în comemorari?
  – Cumva e unicul și ultimul semnal că nu e primit in gloata europeană acest milog cerșetor de funcții comode departe de tara in care a avut două mandate de președinte dezonorant pentru Romania!?

 9. In anul 1964, De Gaulle nu a participat la eveniment, motivand ca planul ‘debarcarii’ s-a facut fara participarea Frantei, considerand-o a doua invadare a tarii sale…

 10. Ce cauta mascariciul khazar in Normandia ? (o intrebare de genul „ce cauta neamtu-n Bulgaria ?”) Pai se pare ca citeva suruburi de la navele de desant erau fabricate la Kiev ! Deci o contributie majora la debarcare si la victorie ! In rest … Slava Bandera, slava Petliura !

 11. @Dunkirk
  -poate au dat peste capu lu De Gaulle
  reactoru nuclear ajuns la Dimona….

  dupa aia „măreatza” a facut 196 de ‘teste nucleare’ in Polinezia
  impreuna cu mai mica entitate sionista.

 12. Daca URSS a fost ciocanul, SUA au fost nicovala (sau secera) din combinatie. Rezultatul a fost inceputul sfarsitului Europei albe si crestine, prea alba, se vede treaba si prea crestina pentru gustul globalistilor.
  In fapt rezulta din cercetari ca oligarhia financiara a SUA a sponsorizat ambele tabere in acel conflict, mai intai partidul nazist si apoi dupa ce acesta sparsese vitrina Europei au pompat bani si logistica in comunisti. Din aceasta minunata falsa dualitate a rezultat sinteza post-’45, minunata ONU, cu sediul la New York. Ce face ONU? Pai in mod democratic, „reprezinta” cetatenii si statele planetei. Un embrion de guvern mondial…

 13. Mandatul de Președinte al 🥳ului PIANIzD a expirat pe 20 mai a.c. !
  Ceata lu’ Pițigoi ce Zice ?
  măR😜g …
  ■}RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene -RumburKK{■

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.