Bucureștii după alegeri. Grație și dizgrație (fotoreportaj)

Bucureștii după alegeri. Grație și dizgrație.  Campania a trecut, afișele au rămas. Ce s-a ales de ele? Vedeți mai jos:

 

   

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

 1. Iniţial am crezut ca Tuţă are un servetel pe fata. 😂
  Iar pe Firea au halit-o rechinii. Din PSD intai, desigur.

  Tuţă vine de la „Veta – mi-ai stricat ghiuveta” ?

 2. N-am crezut ca prezenta mea va ridica nivelul de conștiința la “înroșirea României”. Consider ca am făcut tot ce se putea face și ca aceasta e situația. Unde mai pui ca diaspora și-a votat proprii calai?
  În așa dizgrație fiind, îmi asum partea de vină și îmi intrerup discursul.

  extra:
  Când o văd pe Laura Vicol ajunsă la sectorul 1 chiar contemplu dacă nu cumva mama natura n-a vrut de la mine decât să mă înmulțesc precum ciupercile.

 3. Atita merita ! Mare pacat ca initial nu au fost lipite mai jos, pe stilpi si garduri, ca sa poata ridica ciinii de pripas cite un picior din spate la ele ! …

 4. corecție: precum ciupercile după ploaie.
  Îmi este de altfel și argoul romanesc cam învechit iar câteodată am și ‘cum ii spune la aia?’, lapsus de cuvânt, total neadecvat limbii romane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.