„Bugetarul de lux Nicolae Ciucă”, luat de guler. Motivul

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) transmite că se împotrivește propunerii președintelui PNL, Nicolae Ciucă, de a elimina voucherele de vacanță pentru bugetarii cu venituri lunare mai mari de 10.000 de lei brut. Sindicatele din penitenciare acuză că măsura propusă de „bugetarul de lux”, care cumulează salariul cu pensia, este vădit discriminatorie și neconstituțională.

„Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) atrage atenția bugetarului de lux, Nicolae Ciucă, că voucherele de vacanță au scopul de a crește nivelul de satisfacție al angajaților și pot maximiza loialitatea acestora în raport cu instituțiile în care activează.

Introducerea voucherelor de vacanță s-a dovedit a fi o soluție benefică industriei turismului din România, menținută chiar de guvernul condus de Nicolae Ciucă. Sindicatele din penitenciare consideră că factorii determinanți în schimbarea poziției șefului PNL au fost incompetența și inconsecvența acestuia în luarea deciziilor potrivite pentru România.

Sindicatele din penitenciare nu mai au încredere în raționamentul bugetarului de lux, Nicolae Ciucă, și consideră că fostul prim-ministru a înglodat România în datorii, nereușind să asigure un trai decent sutelor de mii de pensionari români. Din vina proastei guvernări Ciucă, astăzi, milioane de români sunt forțați „să ducă o viață plină de rețineri” și să devină „vânători de reduceri în magazine”, se arată într-un comunicat remis Cotidianul.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

13 Comentarii

 1. buldozerist as face din el! Are toate calitatile, cu putina staruinta, ar fi bun de santierele patriei, CARE VOR VENI!
  Toti se viseaza sefi, nu mai vrea nimeni sa munceasca!

 2. Vai tu Alinutza ,tu fato!
  Am auzit ca temnicerii
  Au fugit de la temnite indata
  Ce au aflat ca li se taie plocoanele

  Dar nu-i drept tu pentru ca ei
  Au performat au ucis in inchisori pe plebei
  La ordinul presului nost’

  UITE..pe unul Mustata judecator
  L-au purtat ca pe Donul Isus
  Pana si-a dat duhul tu soro
  Pe altii cum e Dragnea l-au chinuit
  Si au vorbit obscen ca birjarii!

  Ei!! pentru asta si numai pentru asta
  Merita ploconiti cu plocoane cat casa!

 3. Inca nu v-ati lamurit ca Ciuca e retardat? Cum a ajuns din pifan general si din absolvent de scoala ajutatoare doctor in stiinte? Khazarii din America si securitatea din Romania pot face din c.. bici si sa si trozneasca. Nu e cu nimic mai bun decat Joianis, alt inapoiat mintal. Si astia conduc tara?!!!

 4. Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor ar trebui sa verifice cum dreaku in randurile lor de trantori bugetari s-a strecurat criminalul ala de la Mures,proprietar de azil,milionar in euro pe spinarea batranilor fara aparare si sa scrie de 1000 de ori „Tatal Nostru,am fost un prost”sa mai lase dreaqu clanta ,ca in locul guvernului as desfiinta toata gaska asta,sa-i pazeasca pe detinuti politiile locale din judetele respective ca si asa ard gazul de pomana

 5. Pentru mine un lucru este clar; in Romania nimeni nu se va atinge de „speciali”, bugetari si fosti bugetari cu salarii si pensii de lux! Astfel Romania va fi „scutita” de miliarde de euro din fondurile oferite de UE prin PNRR! E mai usor sa renuntam la miliardele de euro, decat sa aducem salariile si pensiile „specialilor” la normalitatea celorlanti salariati si pensionari ! Pai si atunci ? Dl. Ciolacu va rezolva totul, prin taxe si impozite noi , resimtite pana la durere , de amarestenii, care nu au avut norocul sa fie „speciali”! Ghinion!

 6. Voucher de vacanță = asistații sociali sau cum să răsplătim membrii de partid care ne votează …le mulțumim că existăm … dacă iese PSD sau PNL primiți vouchere de vacanță ;)…. și așa se justifică existența democrației in România 🙂

 7. S-a ajuns la fundul sacului.
  SPECIALII încep sa se muște între ei. Sa vedem cine are fălcile mai largi și mai tăioase !?

 8. Felicitări! „Pușcăriașii” vor să depășească magistrații pe turnantă!

 9. Da…E o munca foarte ușoară, nu? Oricine o poate face, fluierând. Nu merită niciun fel de apreciere. Să râdem și de ei.

 10. Ciocu mic. De 30 de ani votati apoi îi înjurați. ?80/ au fost la vot în ultimii 10 ani. Indiferent cu cine votati tot aceeași ies. Nu v-ați prins? ?Eu demult. După alegerea lui Constantinescu! O dată m-am fript. Cica un destept învață din greșelile altora, unul mai puțin destept din greșelile lui și un prost nu învață niciodată.

 11. Pazitorii de hoti au prins iar glas? Astia nici mancare nu-si aduc de acasa.

 12. Pazitorii de hoti
  Sunt lingai aproape toti
  Sunt niste golani bosorogi
  care s-au dat de partea puterii

  Daca se schimba puterea
  Se schimba si ei
  Daca puterea zice chinueste si omoara
  Pe cutare ca nu-i de-al nostru
  Ei ,temnicerii asta fac

  Dar daca puterea nu -i plateste
  Temnicerii incep o alta poveste!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.