Bugetul Capitalei, respins de Consiliul General

Bugetul Capitalei pentru 2024 a fost respins, vineri, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, întrunit în şedinţă extraordinară.

Proiectul a obţinut 18 voturi „pentru”, 6 abţineri şi 4 „împotrivă”, insuficiente în vederea adoptării.

Grupul PSD nu a participat la şedinţă.

Liberalii au criticat: lipsa investiţiilor, faptul că în buget nu sunt incluse toate datoriile Municipalităţii, sumele prea mari alocate pentru protocol sau diverse evenimente şi faptul că Primăria nu a achitat integral în ultimii ani stimulentele destinate persoanelor adulte cu dizabilităţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. A inceput prigoana contra lui ND prin toate mijloacele. Un consiliu alcatuit din gainari.

 2. Statul mafiot loveste cetatenii Bucurestiului, e campanie doar! Imobiliarii PSDNL isi fac de cap prin consilierii generali iar politele le platesc pensionarii, elevii, studentii, salariatii saraci care circula cu autobuzele ramase fara motorina, spitalele municipale, etc, etc.

 3. Nicusor Dan nu a dat nimic de 4 ani la handicapati ! A dat doar 250 de lei pe luna si a facut economie de 10.000 de lei de la fiecare handicapat !

 4. Primarii, se comporta exact de parcă ar fi pe tarlaua lor, la fel și consilierii care poate au dreptate dar nici să lași capitala fara proiect de buget.

 5. N D este primarul general al Buc. din partea PNL . Sa-ti sabotezi propriul primar , este ceva de porc ! Ce conducere are si PNL -ul asta acum , tot felul de mirtoage politice !

 6. Obiectiile consilierilor PNL nu pot fi luate in considerare, in mod obiectiv, sau asta doar incurca corul adoratorilor de „ND”, specializati in gandire abstracta ?

 7. Ăștia din mafia psdnl lasă capitala fara buget pentru Burduja combinatorul de la energie

 8. Stiti ce este rau ? Ca nu o sa le dea la timp banii pentru handicapati cei 250 de lei pe luna ! Au mai facut ei o boroboatza când nu au votat la timp Bugetul Capitalei !

 9. Daca Ciolacul vrea sa fie Salariile de 9000 de lei va dati seama unde ajungem cu Intretinerea la bloc ? Ca nu avem Bani sa plătim Intretinerea ! 9000 de lei salariul presedinte de bloc , 9000 de lei administrator de bloc , 9000 de lei casierul ! 18.000 de lei femeile de serviciu ! Deci 50.000 de lei numai salariile ! Si de unde platesti Intretinerea la bloc dintr-o pensie de 1300 de lei ?

 10. ordin de la mafia imobiliara sa il saboteze?
  Intreb pe bucuresteni, cand a mai avut capitala un primar scolit, modest chiar sarac la primarie?
  Cu toata gasca de hoti in coaste, omul asta a platit datoriile fostelor conduceri!
  O vor iarasi pe Fieroaica si neamurile ei?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.