Bugetul făcut din ouăle de aur

V-a plăcut  circul  făcut  de  trombonul Șoșo cu ale sale  strigăte și icnituri? V-a plăcut Simion divulgat cu întîlnirea la Viena? Dar cutiile de pantofi și  box-urile colorate ale useriștilor isterizați?

Veritabil teatru de lupte cu cocoși  făcut pe seama bugetului de UDMR-iști și AUR-iști, cum vi s-a părut?

Spectacolul din Parlament acoperă  totul, în vreme ce  România educată face victime prin orașele de provincie.

Iohannis cere a enșpea oară pedepsirea vinovaților și uită pînă la weekenul viitor, România  Curată se construiește cam trăsnit, iar  România democratică își dă cu stîngul în dreptul.

O fi dat sărăcia în parlamentari? Urlă de frica viitorului  sau de  rușinea trecutului? Pentru mulți,  scandalul  din parlament  are un anume haz. Pentru cei mai mulți, el  reprezintă încă o dezamăgire  față de aleșii poporului  și, implicit, față de  toți politicienii. Puși la patru ace, spilcuiți, prosperi, aceștia  joacă rolul  nemulțumiților  și al  revoltaților  pentru nivelul de viață al celor simpli.

Oricît se prefac, se vede că nu este cauza lor.

Înarmați cu  afișe, cu pancarte, cu butaforie marcată de lozinci, parlamentarii opoziției  se dau de ceasul morții pentru soarta țării. Nici vorbă de teama că vor scăpăta! Se  zbat pentru a atrage atenția și pentru a  strînge alte voturi. Este doar o tehnică de  a ajunge mai repede  la rînd. Cît au fost la putere au tăcut mîlc, au înfulecat cu  linguroiul și au strîns la greu. Acum luptă pentru un nou mandat și strigă

– „Huooo!!! Cum se poate?”.

Se fac că  nu înțeleg originile  situației de acum și că acestea  au crescut din mințile  și din  buzunarele lor.

Putea fi și mai rău. Se puteau bate, scuipa sau trage de  păr. N-au făcut-o pentru că nu le-a ajuns cuțitul  la os. Adică nu-i privește pe ei. Nici pe cei din guvern. Încă mai au resurse și prieteni la putere.

Are cineva sentimentul că bate vînt de suferință prin PSD sau prin PNL?  Ați observat semne serioase de îngrijorare măcar la unii dintre ei?  Nici măcar nu se străduiesc  să ne explice  de unde vor lua banii alocați.

Marcel Ciolacu jubilează și înoată în optimism. Bugetul este construit în jurul patriotismului economic.

Taxele nu vor crește. Nici un român nu va plăti mai mult, promite  Ciolacu, deși scumpirile acestea se petrec în fiecare zi de cînd a venit el la putere. Cresc și salariile și pensiile promite el, va fi un an al investițiilor pentru dezvoltare, iar învățămîntul va beneficia de  un buget mai mare. Și înarmarea, și politicienii.

Tot Ciolacu lansează noua epocă de  fericire  denumită „Stop împrumuturilor!”

Este vorba numai despre împrumuturile  făcute de dușmani. Ce să facă dacă a trebuit să se alieze cu ei. Doar nu era să stea în opoziție și nici să plece de la ciolan. E omenesc păcatul de a  dori să se bucure încă puțin de putere. Guvernul său va împrumuta numai să repare găurile bugetului din trecut, chiar dacă  acoperă prostiile confraților.

Și cum ne descurcăm? Are el la Buzău o găinușă care face ouă de aur. Și un magician  la Finanțe care mormăie  mereu un „Nu se poate, dar se rezolvă!”.

O adevărată aiureală care  enervează pe toată lumea și din care nu rezultă nimic clar. Și cu atît mai puțin convingător.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 33

47 de Comentarii

 1. Din toata turma aia de executanti docili Sosoaca ramane singurul parlamentar vertical. Pentru ca este seful ei. Iar ‘manierele’ cu care lupta impotriva acelei adunaturi de impostori inculti si cu educatie precara sunt cele mai indicate.

 2. din Goanga Neagra
  ghyula schwartzembergerberger
  citeste careva?

 3. ” Puși la patru ace, spilcuiți,”
  -unii par shpilcuitzi cu untură de bursuc,
  traditzional.
  (i se mai spune si viezure)

 4. un buget exceptional,pentru situatii exceptionale;e greu pentru media neprofesionista sa inteleaga,nu are pregatirea minim necesara,ca de unde nu e nici Dumnezeu nu cere,intrebati-l pe Habermas din tara lui Habarnam

 5. ‘ Lumea a treia ‘, a trece pe repede înainte bugetul unei țări este o atitudine sfidătoare la adresa opoziție dar, mai ales, față de populație a unor vremelnici care alocă 2,5 % armatei (Germania, nu), învătământului în jur de 3 procente, iar la bugetul de pensii lipsesc , din start, circa 11 miliarde ș.a.m.d..

 6. Măi, ‘ a lu’Priceputu ‘, banii din bugetul lui 2023 s-au cam dus pentru ajutarea Ucrainei (în toate felurile) și a Moldovei, plății dobânzilor unor credite scadendete a cine știe cărui an, dar care sigur au fost luate cu dobânzi mult mai mici decăt cele din 2022,2023.

 7. …pt batutii in cap care cred ca tot ce zboara se mananca…la anul sunt patru randuri de alegeri iar marii corifei, marii faurari ai bugetului au uitat pur si simplu sa aloce bani pt acestea desi nu stiu ce sa mai faca sa le castige!…asadar, ce incredere sa ai intr-un asemenea buget?…o alta tampenie, capitolul bani din digitalizare…o aberatie, eventuala digitalizare ar conduce la o colectare mai buna, adica la cresterea veniturilor din tva-capitol separat-, din impozitul pe venit/profit/dividende-tot capitol separat samd…cam astia sunt oamenii care ne conduc…ei nu au facut rectificare bugetara ca nu au ce sa mai imparta, nu au dat banii cuveniti diferitelor categorii profesionale ca nu au de unde dar promisiuni, cat cuprinde!…am mai spus si o repet: cociocul este deja in incapacitate de plata intentionat dar se mascheaza acest lucru-tine doar la incuiati, desigur-si acest lucru va incepe sa devina vizibil chiar in anul electoral…in 2025 nu vom mai avea nimic din putinul pe care inca il mai avem acum…

 8. Ăștia ne sunt alesii! Așa popor, așa aleși! Ferice de cei care au plecat afara mancand pământul! Scapă cine poate!Jefuitorii se acuza unii pe alții pentru cat au furat și prostii se uită cu gura căscată la circari!

 9. România are un parcurs istoric asemănător Argentinei !
  – în cazul nostru, guvernări incompetente, corupte și iresponsabile duc țara la ruină din ’89 până azi
  – din 2025, se va intra sub terapia extrem de dureroasă a FMI, care ar putea dura încă unu sau, cel mult, două „mandate fanariote” din istoria postdecembristă
  – acestea vor fi urmate de un președinte tip Milei al Argentinei.
  Cel român va fi cu „m” mic, al milei Domnului / al milei publice (?!), sigur libertin, nu libertarian. Încă devreme spre a spune dacă va fi anarho-capitalist sau anarho-suveranist.

 10. @Vanatorul de troli
  T.V.A 28% !
  („cociocu”, cociocu cu deochiu,
  ha,ha,ha)

 11. @ Nistorescu supralicitează
  Ceeea ce de-acum îi prisosește,
  Să vă dea ca să trăiți boierește !
  ‘ ?

 12. Domnul Nistorescu isi urmareste „omul politic antipatic” cu asiduitate, adica Ciolacu orice ar face, este nefolositor, daunator Romaniei. Promovati dvs pe altul mai breaz!! PS. Circul politic facut de USR si AUR nu s-a ridicat la „nivelul” userist din trecut!!!

 13. Inainte de Ignat, charlie a visat margele roșii… La ora asta..

 14. @ Vinatorul de troli , este adevarat ce spui . Si nu o spui doar tu . Guvernul si Parlamentul ( psd-pnl , de fapt ) , se balacesc intr-o mare de minciuni si iresponsabilitate … le vor exploda in fata cu primul prilej ! Ex.de iresposabilitate – cind milioane de romani iti cer sa pui capat sistemului criminal al pensiilor speciale si iesirii la 45 de ani , ei au legiferat ca alte categorii de bugetari sa primeasca p. s. , functionarii din C. Legislativ ( IORDACHE ) , asistentii magistrati din CCR , grefierii . Este o lupta oarba intre poporul cinstit si muncitor , si guvernanti ( cu patura de capuse „speciale ” ! Presedintele nu se baga ! N-are atributii ! Oricum , viitorul nu suna bine !

 15. Avem si noi unii asemenea asediatorilor Capitoliului si in curand tara devine o mahala plina de precupeti si precupete care revand ce-au cumparat nu din Turcia/Polonia ca in ’90 ci din tari cu staif unde politicienii scot si pantofii in ”lupta de idei”. Base vorbea de grasul din spatele celui slab. Acum adipozitatea urla, incitand la violenta denumindu-i fatalai pe cei care nu o agreseaza fizic, o fi avand fantezii erotice pe care nu si le poate satisface daca nu-i violentata. Parca o alta era cu ”fatalaii”, oare nu mai gasesc campioni in salvari si isi plang de mila cu acest apelativ?

 16. Era bine daca ar fi Recalculat Pensiile de la 1 ianuarie 2024 . Asha ca te Rogi sa Traiesti pana la 1 septembrie 2024 ! Alti pensionari nu au mai apucat Recalcularea ! Trei Pensionari de la mine de pe scara de bloc , au Murit in decurs de 1 An !

 17. @Mărgelatu :vorba lui Cocosila:”Si da-ne noua, Doamne, cat mai multe liturghii si colive, si ada cat mai multe proaste la biserica. Slava tatalui si fiului si sfantului duh”

 18. Inca odata afirm ca e musai inainte de a candida acesti patrupezi sa faca un control PSIHIATRIC,dar nu unul psihologic pe care orice prost il poate trece !Sa faca un control PSIHIATRIC,la toti specialistii si toate aparatele posibile de la Obregia !Ne-am saturat de NEBUNI in politica damboviteana !! (inca un exemplu)https://www.facebook.com/watch/?v=3000291490222942

 19. L-a afectat pe domnul intalnirea cu dana budeanu.
  Apropo, am vazut un videoclip in care citeste un Almanah despre monarhii.
  Si arata insinuant cumva incheietura mainii cumva? Ca are tendoanele scoase pe afara tot de la nanoboti si grafene doar ca ea probabil ca nu are habar inca? Dar le are 100% pentru ca are si musculatura lasata deja.

 20. Apropo de nenorocirea cu clădirea cămin pentru elevi: Totuși nimeni nici o vorbă despre Episcopia romano catolică, de cum îl cheamă pe Episcopul romano catolic, pe preotul romano catolic din zonă, pe directorul liceului? Să se fi întâmplat în zona ortodoxă așa o nenorocire ce s-ar fi dezlănțuit CTP-iști și cei ca el din haita renegaților contra Patriarhului, a Episcopului, a purtătorilor de cuvânt ferească Dumnezeu. Dacă e maghiar sau neoprotestant discreție totală. Repede a fost găsită și lansată diversiunea preluată rapid de idioții utili cu “cladirea nu a fost expertizată seismic”. Deci e un cămin pentru o școală, o Școală confesională finanțată de Ungaria? Ce repede a fost găsită și lansată diversiunea cu “clădirea nu a fost expertizată pentru risc seismic” preluată și rostogolită ce idioții utili din televiziuni și de aeriana ministru al învățământului Ligia Deca. Deci avem o clădire a Bisericii romano catolice pentru a cărei destinație de cămin a unei școli se plătește 300000 mii lei chirie de România. Statul Ungaria ce implicare are în această școală și fiindcă are ce “hamaz” pregătește la vedere ? Situația e clară: în cadrul unor lucrărilor de reabilitare se sapă de secuii din bancurile ungurilor, niște gropi greșit și clădirea cade. Discuția nu se poartă pe ce căuta statul Ungaria la a finanța lucrări la acea clădire de învățământ teoretic românesc, ci de ce nu are expertizare de risc seismic. Actual bancul:
  -Alo, inteligent service SRI?
  -Îhî.

 21. Nebunie dusa prea departe.
  Werner si Ciolacu se urau si isi urau „alinturi” si acum sunt cei mai buni amici. Cine ii tine impreuna nu se stie. Ce ii tine furturile. Opozitia a fost anulata. Tribuna Sosoaca si colegul ei fac circ.

  Opozitia nu prea mai exista, PNL si PSD se inteleg pe ce e de furat. Dupa ce-au facut in plandemie l-au gasit pe fraierul de serviciu „acarul” Citu Paun, care evident nu misca fara stirea si acordul lui Werner si a Comandantului Operatiunii(de furat). Ciolacu acopera ce-au facut PNL, faptele penale din plandemie.
  Iohannis a castigat doua manadate pe carca PSD corupt si penal, fraierii au crezut si votat ca atare.
  Dupa imprumuturile aberante ale „finantistului” Citu Ciolacu intra in iepocă de fericire denumită „Stop împrumuturilor!” si nebunia inceputa de Citu, continua

 22. Când înțelegeți că nu ați contat niciodată și nici nu veți conta pentru ei decât să cotizați?

 23. Dl De la Nistru pan’ la Tisa ca nevasta lui Iohannis este catolica si ca el o insoteste ca un supus in fiecare duminica? Cum poate cineva sa spuna un cuvintel despre episcop, vrei sa o manie pe numarul II care conduce totul de alearga saptamanal la Sibiu ca un… .

 24. 1) CUM CINE-I MAI ȚINE?ORDINUL DE LA WASHINGHTON! 2) CÂȚI MEMBRI AVEA MAREA ADUNARE NAȚIONALĂ ÎNAINTE DE 1990? CE RETRIBUȚIE PRIMEAU? CE POPULAȚIE AVEA ROMÂNIA- ȘI CE POPULAȚIE ARE ACUM ȘI CARE ESTE STRUCTURA ACESTEIA? 3) VOM MURI ȘI VOM FI LIBERI–LIBERI LA CE? LA DROGURI,LA CONDUS MAȘINI SUB „ALCOOL”,LA ANAFABETISM FUNCȚIONAL? LA JEFUIT POPULAȚIA RĂMASĂ ÎN ȚARĂ? ( APROPO CÂT COSTĂ PREGĂTIREA PT CEI CU STUDII-ȘCOALĂ -PLĂTITĂ DE CEI RĂMAȘI ÎN ȚARĂ/? LA SINUCIDERI? LA SODOMIE? LA DEȘEURILE EUROPOILOR PUTERNICI/? LA PROSTITUȚIE?LA TRAFIC DE PERSOANE?LA PENSII ȘI AJUTOARE NEMERITATE? LA DATORII EXTERNE MAI MARI CA VALOAREA ȚĂRII? —-…— DOMNULE NISTORESCU -DACĂ AVEȚI SOLUȚIA SCRIEȚI-O—CĂ AVEȚI UNDE!!

 25. VORBIȚI-NE UN PIC DESPRE,,„să nu munceşti, să nu speli, să nu coşi, să nu găteşti”! Astea le-au plăcut la ţărani, că întotdeauna au fost gata să stea, în jurul unui pahar de băutură și să se uite ce mai este de furat, vorba lui Dimitrie Cantemir!NU NUMAI LA ȚĂRANI!!

 26. S-a Votat Bugetul in Parlament ! NU cresc Taxele si Impozitele ! E Bine ! Sa asteptam 1 Septembrie 2024 ! Dar este cale lunga pana atunci !

 27. Mai baga niste rachete, slava, ca Romania bogata sub guwernare ajutoare pentru vecini.
  P$DNL o sa faca bugetul ooomleta 🍳🍳🍳

 28. @ IOAN, VINATORUL DE TROLI —- CEACE spuneti voi sunt lucruri grave , de natura sa tulbure viata de boieri a nomenclaturii PSD-PNL , dar si a sclavilor lor ! In nebunia lor , ei cred ca nu se poate schimba nimic , ca alegerile si imprumuturile demente poate acoperi distrugerea Romaniei , si ca nu mai pot fi pedepsiti ! DE ACEEA SUNT DISPERATI SA NU SE MAI VORBEASCA DESPRE SOARTA ROMANIEI ! Este suficient sa citesti postarile !

 29. Nea Cornel si varianta ta „TROMBONUL SHOSHO” e hazlie, dar nu e rotunda precum varianta mea ShoshoTroaca, de aceea propun sa le combinam rezultand ShoshoTrombon!!! Se ridica insa o problema, unde-i plasam TROACA?

  Un sclavete sovietic s-a grabit sa dejecteze fara sa se semneze, apeland cu lashitate la o expresie stil ticacolosul care e mai multi, „Votam SOSHOACA!”…Cica, ShoshoTROMBON „isi este sef”, in traducere „nu ar avea stapan”, altul decat CRIMINALUL MONSTRUOS CONTRA UMANITATII Rasputin a carui COLOANA A V-A, QUINTUS, este in Romania!!!

  Nea Cornel nu a sesizat ca toate FACATURILE Securitatii au devenit peste noapte „patriotarde”, era sa scriu PATRIO RETARDE…Ele se bat cu pumnii uriasi de proletzi in piepturile lor de arama…De ani de zile PROMIT si AMANA fiind sustinuti propagandistic de MEDIA SECURISTA si de PSEUDOANALISTII Securitatii, majoritatea PROFI!!! Norocul nostru cu Nea Cornel care NU E PROFI si nu e nici ACADEMICIAN…

 30. Daaa… dar nasol ! Ciolacu a facut fata cu tot teatrul de shatra montat in Parlament( si asta in timp ce aur-itul, Sosoaca si usr s-a facut de ras).
  Ce ne facem Maestre ca iata, tipul creste . Covrigarul a gasit pe acolo prin Regat niste drojdie ca lumea si-i creste aluatul ! Si au! directorul general de la Terapia Cluj il lauda. Daca era de la Iasi mai treaca mearga dar de la Cuj ? Nasol !

 31. Gainile care faceau oua de aur le-am omorat sau le-am vandut demult. Acum ne-au mai ramas niste oua. Apoi… imprumuturi, indatorare, executarea tarii prin vanzare la bucata.

 32. S-a urcat scroafa in copac! M-am saturat de circari in parlament! Toți porcii au ajuns pe parlamentari! Toate scursurile poporului au ajuns in parlament! In loc sa fie dezbateri de idei au ajuns să se înjure că la ușa cortului! Țiganii cred că dacă dau cu pumnul și cu melita , vor fi alesi de țigani! S-a urcat scroafa-n copac!

 33. bre nea marcele ,tot raul din ultimii 4 ani s-a facut atit in parlamentul Romaniei dar si cel european cu acordul/voturile noului psd condus de tine dar impreuna cu pnl , udmr, usr .Esti / sinteti (noul psd) impreuna cu pnl , udmr, usr parte la dezastrul Ro din ultimii ani.

 34. Partidele `extremiste` făcură cordon sanitar de zgomote si urlături să-și treacă partidul unic bugetul, fără întrebări incomode,nu `noaptea ca hoții`, în tihnă ziua și în liniște.
  Mai înâi se porcuiește Iohannis cu PeeSeeDee. Job done au ajuns la putere și guwernare. După, la următorul blat PSDist, Ciolacu intră în teatrul de operațiuni speciale cu `extremiștii`

 35. & ”Nistorescu de Aurel”,
  De la ”păstrători”,
  ”Păstrează” ”comentarii lirice” ,
  ”Departe de opinii critice” , ?

 36. Mai presus de circul AGENTILOR Securitatii ACOPERITI ca „trimisi ai popolului securist”, cred ca AR TRENUI SA NE PREOCUPE CE SCRIE in acest buget de TRIMISII CU OUALE DE Aur!!!

  Ce e scris negru pe alb si RATIFICAT poate fi combatut daca nu se aplica!!!E o alta situatie decat PROMISIUNILE fara acoperire a caror incalcare ii lasa rece…Promisiunile se vantura la conferinte de presa si televiziuni SECURISTE, uneori la colt de strada!

  A, sa nu uit, „Aiurea!” e ticacalosul tomlin si „Ipoteze” e ticacalosul Cpt core/Core…A mai auzit cineva de RASPOPITUL „marin”?
  Opereaza cumva de la Brueexeelles impreuna cu geamanul „gelu” hemo roidu?

 37. Nea Cornele ai uitat de pesedistul- sepepist Ghita,goriloiul e semiretard si agresiv.

 38. fraier sa fii ca sa mai crezi in gaura de la covrig?
  Pai si anul trecut aceiasi academicieni cu facultattile de la Spiru, au insirat aceles gogosi!
  Uite, eu nu sunt savant dar pun pariu ca vom depasi 200 miliarde datorie.
  Sii daca mai votati aceleasi partide, se va trece de 300 miliarde in doi ani.

 39. Nea Cornel, ai cunostinta ca sclavetii sovietici din media, precum si sclavetii sovietici de pe fotum il ataca „freusian” si fara scrupule morale pe Generalul fost lct-major de procuratura militara ceausista la LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern din 1989?

  E atacat cu toate ca NU A SOLUTIONAT PANA AZI DOSARUL PUCIULUI transformat in LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern NATIONALIZATA in 22 decembrie 1989 spre pranz?

  E atacat cu o marsavie ab jecta numai pentru ca i-a scapat PORUMBELUL cu CASETELE AUDIO date prin STATIA DE AMPLIFICARE a MApN
  montata in DIMINEATA de 21 decembrie 1989 in Piata Palatului pentru UZUL COMANDANTULUI SUPREM Ceausescu care urma sa vorbeasca de la Balconul Sediului CC-PCR!!! Cu ajutorul CASETELOR s-a provocat ISTERIA care A FOST FILMATA, tot pe casete, video, fiind date pe post la TVr-CAPTIVA in 22 decembrie, IMPREUNA CU CASETELE VIDEO inregistrate la Buftea, cu cateva zile in urma, cu CETATENII DE ELITA ai KGB si GRU in PULOVERE „revolutionare”!!!

  Nea Cornel, pe ce chestie Armata si nu SECURITATEA a montat statia de amplificare si a trimis OPERATORII TV? Motivul il poti afla si anume ca ARMATA UZURPATA PRELUASE din 21 dec CONTROLUL ROMANIEI prin PUCI MILITAR care A UZURPAT PUTEREA LEGALA A ROMANIEI!!!

 40. Corectura: am scris in mare viteza „freuSian” in loc de „freuDian”, dar sclavetii sovietici au inteles ca ma refer la CLONA nou fabricata „Freud”…

  CASEZELE AUDIO generatoare de PANICA PAROXISTICA au fost folosite de „REVOLUTIONARUL” MApN, ocazie cu care in tandem cu ROIUL DE ELICOPTERE survoland Piatza la mica inaltime si cu PETARDELE „civililor” au SPART MITINGUL, MULTIMEA ISTERIZATA de PANICA FIIND DIRIJATA catre INTERSECTIA Intercontinental-Universitate-Dunarea-Statia de metrou SI BLOCATA ACOLO!!!

  Ceausescu a fost EVACUAT fiind urcat pe TERASA CC si IMBARCAT INTR-UNUL din elicopere, ELICOPTERUL PREZIDENTIAL, TOTUL FIIND FILMAT pentru INSCENAREA cu „rivulutia” de a doua zi 22 decembrie!!!

  Adevarata ALBA-NEAGRA/Tziganiada SOVIETICA cu TRUPELE URSS si ale Pactului de la Varsovia la granite in ASTEPTAREA SOLICITARII TELEFONICE DE „INTERVENTIE”!!! Interventi avand loc din 15 decembrie cand BATALIOANRLE DE CERCETARE-DIVERSIUNE de tip SOVIETIC din COLONIILE BOLSEVICE au DECLANSAT MACELUL BOLSEVIC la Timisoara!!!

 41. Din tainele bășinosului ”vampir”,
  ”Rege de Izmir”

  În aprige rubrici
  Atacă soldați telurici,
  Specialiști în scârțuri și pârțuri,
  Puternice, pătrunzător mirositoare,
  Ce bubuie tare,
  Din lansatoare.
  Ce ”zboară” și-”ajung”,
  ”Ca-n brazda de plug” !
  Condeie învechite,
  Frecate, lustruite,
  Frecate, lustruite,
  Frecate, lustruite,
  Frecate, lustruite,
  Frecate, lustruite,
  Frecate, lustruite,
  Condeie agitatore
  De flatulare !
  Exacerbată le este ”psihoza”,
  Când se ridică și aprind veioza,
  Pentru a așterne pe hârtii
  Griji și probleme, ”teorii” ,
  Că nu vor avea oul de mâncat
  Deși intens s-au antrenat,
  Mulți ani în care, ”s-au dedat”,
  La ouăle ce le-au mâncat !
  Nărav din fire , moștenire,
  Al presei cu, ”autoservire” !

 42. Alianta PSD-PNL va ramine si dupa alegeri la putere…AUR si Sosoaca vor fi minoritari in parlament…nimic nu se va schimba…

 43. prin spate ziua ca hotii au trecut legea ce ii scapa de ciordelile de pana la 1 milion! Ati plecat dupa fenta, asai?
  Fasciananta Romanie!

 44. Ia mai urmatiri voi si ce spune Maestrul C in fiecare noapte la podcasul lui! Veti intelege de ce el ii stimeaza si-i sustine pe cei doi, Sosoaca si George. Si zice ca Ciolacu i-a pus sa se incaiere.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.