Bune maniere, la o Gală de Excelență. Boc, în cinstea elevilor cu rezultate deosebite

Primarul oraşului de sub Feleac, Emil Boc, căci despre el e vorba, a participat la Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj”, ediția a XV-a, organizată în cinstea preșcolarilor și elevilor cu rezultate deosebite obținute în anul școlar 2022-2023.

Și ar fi rămas un eveniment de care s-ar fi ”bucurat” mai puțini oameni dacă edilul Clujului nu ar fi onorat acest eveniment într-un mod inedit.

Cunoscând puterea exemplului a vrut ca el însuși să fie un astfel de exemplu.

Nimic nu i-a stat în cale când a vrut să le facă o ”demonstrație pe viu” elevilor.

Cu Emil Boc nu te-ncurci, ce mai!

Și când a fost provocat la un ”duel” cu Grigore Cartianu, la un concurs de îndemânare.  A pus, ne amintim, repede mâna pe coasă, și dăi, și dăi, că la fel de hotărât a fost și atunci.

Energic, spontan și  complet dezinhibat, domnul Boc  a ținut să le arate, deci, premianților că se poate.

Așa îl vedem brusc pe primar, în plin eveniment de gală, cu ștaif și celelalte, întins pe burta, în mijlocul asistenței, făcând flotări.

Costumul nu-l strânge. Deci se poate! Nu cheamă nimeni Salvarea, nu îi este rău. Și, gândiți-vă, nici măcar încălzirea nu și-o făcuse, că, altfel, cine știe ce-ar fi ieșit…

Nu știm în ce măsură și-a atins obiectivul educativ, și cât a frizat ridicolul, cert este că dezinvolt edilul Emil Boc  s-a manifestat cum a știut el mai bine, nefiind niciunul care să-i conteste cel puțin bunele intenții.

Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca și a adus în  atenția publică exemple de tineri talentați, creativi, premiați la competiții naționale și internaționale, sau care, prin eforturile lor, au reușit să facă din orașul lor  ”cel mai minunat loc în care să te formezi și să crești”.

Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj” este un eveniment cultural-artistic şi educativ, dedicat tinerei generaţii.

În cadrul ei, sunt recompensaţi, cu premii şi diplome, cei mai merituoşi tineri clujeni (cu vârsta între 3-18 ani), care au obţinut rezultate deosebite în diverse domenii de activitate.

Premiile sunt acordate anual de către Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri clujean şi al unor instituţii locale și europene (Parlamentul European).

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

17 Comentarii

 1. Superman Ciocboc,nu pierde nici un prilej sa fie ridicol,urmeza o baie in apa inghetata a Somesului,si de ce nu, o lupta intre gladiatorul Boc si un dragon cu barba de la Zoo Cluj, Moara de Vant

 2. De când a căzut în cap de pe scena ProTV, in direct și la oră de vârf, Bocănetele nu și-a mai revenit.
  Dacă avea unde să revină, măRog…😂
  [°°°RumBurKak-trolaK UrKaK-RumburKak°°°]

 3. Bade de pe margine privind la Boc făcând flotări: Domnule degeaba mai f..i ca de mult o plecat doamna de sun tine.

 4. ”cel mai minunat loc în care să te formezi și să crești”

  „traiesti,muncesti si iubesti in Sectorul4 Bucuresti!”

  -siktire!

 5. RumburKak-e, greșești bă! Boc este așa de tembel de la sutele, miile de ouă pe care ta-su si tot neamul lor i le-au tot spart în cap!

 6. Mintea acestui bandit e direct proporțională cu înălțimea!…cu cât esti mai mic ,cu atât esti mai cretin!…

 7. Micuțul și activul activist UTC dacă se măscărește și face circ înseamnă ca a dobândit bune naniere? Imaginile sunt ilustrarea erorilor comunismului.
  “De ce m-aţi dus de lângă boi,
  De ce m-aţi dus de-acasă?
  Să fi rămas fecior la plug,
  Să fi rămas la coasă.”
  Aces Boc a făcut un rău ne reparabil românilor și României iservind supus ticăloșiile lui T. Basescu prin închideri de spitale numai în zone românești, nenorocirea învățământului culminând cu închideri de sute de școli tot numai de copii români jaful fără precedent numit ANRP, tăieri de salarii, infectarea tuturor instituțiilor statului de la vârf până jos cu netrebnici PDL pe care nu i-a mai eliminat nimeni, acceptarea ca coloana 5-a a iredentismui Ungariei să batjocorească monumentele Clujui ce vorbesc de români etc… Jalnice caractere sunt clujenii care-l mai pot fi privi și aplauda?

 8. oare cand scapam de penibilul asta?
  mai e unul la sectorul 2 Bucuresti, nu i dau numele, la fel de cretin.
  speram ca daca tot nu ne luam tara inapoi, macar sa i vedem pe mizerabilii astia scuturati de bani si pe Base pus unde i e locul.
  Craciun fericit!

 9. Ar trebui să îl angajeze clujenii la nunţi pe post de pitic porno să amuze invitaţii cu tumbe şi bufonerii!

 10. & Găsiți pe un site despre Pahonțu că are doctorat și că nici nu știți de ce vă merge prost ?

 11. & Deci, lider important, nu și-a dat doctoratul despre găini, deci nu este veterinar, domnul Pahonțu, ?

 12. @ Lege 24/2000 actualizată cu normele de tehnică legislativă, stabilește ,,analiza de impact”, pentru legi ,?

 13. & Și pentru alte acte normative, ? Completare la comentariul anterior,?

 14. & qdictionar.com
  ,,lérlă substantiv feminin (popular) flașnetă (a cerșetorilor).
  Definiție sursă: Dicționar de arhaisme și regionalisme”

  Ăsta a’ lu’ Lerești, ,,general doctor Pahonțu” , ?

 15. @ Bă , pe unde au făcut ăștia de și-au luat doctorate în științe militare și ”cercetările științifice”, ?

 16. D-le EMIL BOC ,

  DE CE nu va depuneti candidatura pentru inalta Functie de Presedinte al Romaniei ??

  Ati avea sanse de doua ori mai mari decit Mircea Geoana .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.