Burack Oscivit (Kemal) a cucerit din nou Rusia (foto, video)

Burack Oscivit (Kemal) a cucerit din nou Rusia. Popularul actor turc, celebru în România datorită serialelor Dragoste infinită și Suleiman, se află zilele acestea în Rusia. El va fi prezent la o serie de concerte cu muzică din serialele turcești, dar răspunde și întrebărilor admiratoarelor sale.

Burak Özçivit a participat ca invitat special la concertul „Music of Turkish TV Series” la Moscova pe 20.02.2024.  

Vedeta nu s-a sfiit să cânte celebra piesă Kalinka, deși versurile i-au cam dat de furcă.

Burak a devenit superstar in Rusia după ce televiziunile de acolo au difuzat serialele in care joacă el. Datorită popularității imense, piața rusă este înțesată de tot felul de articole promoționale pe care actorul le-a descoperit abia acum. Printre acestea, niște perne uriașe cu fața lui Burak (Kemal) , dar și popularele Matrioșka.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Burack, strănepotul lu’ RumBurKaK !
    măRog…😜

  2. ‘Versurile’ din Kalinka sunt si foarte grele…..Dar turcii, daca nu sunt repetenti,sunt obositi..

  3. Un ambasador al tarii lui, in serialul Dragoste infinita a jucat foarte bine, era si tanar…… asa ca , nu „faceti glume” despre el pana nu avem si noi un Burak !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.