Burduja se oferă candidat, „Vrei să o baţi pe Firea? Trebuie…

Sebastian Burduja spune că îşi asumă candidatura la Primăria Capitalei.  Burduja afirmă că e în fişa postului, pentru fiecare preşedinte de filială, să fie candidat la cea mai importantă funcţie din circumscripţia respectivă.

”Suntem în plin proces de evaluare pentru mandatul actual al domnului Nicuşor, ce a făcut până acum şi se împlineşte în curând un an de când PNL i-a lăsat un decalog, 10 subiecte domnului Nicuşor.

Dânsul a răspuns după şase luni, a răspuns în ultima zi, i-am parcurs răspunsul, îl evaluez, împreună cu colegii mei, eu nu sunt convins, dar vom avea o evaluare finală în perioada următoare”, a declarat Sebastian Burduja în emisiunea România Politică de la Prima News.

”Vă spun un lucru în premieră, că o să îi întrebăm şi pe bucureşteni, foarte direct, mai merită Nicuşor susţinerea PNL pentru un al doilea mandat? Vom face un sondaj public, în care toţi se vor putea pronunţa”, a precizat Burduja.

Campanie va începe zilele următoare   

”E în fişa postului, pentru fiecare preşedinte de filială, să fie candidat la cea mai importantă funcţie din circumscripţia respectivă, în cazul Bucureştiului Primăria Generală.

 ”I-am spus public domnului Nicuşor Dan: Vrei să o baţi pe Firea? Trebuie să mă baţi mai întâi pe mine. Haide să facem alegeri primare. Nu mi-a răspuns”, a mai spus Burduja.

Când eşti preşedinte de filială trebuie să îţi asumi  să dai ochi în ochi cu electoratul, să îi ceri votul, să îi ceri încrederea şi să demonstrezi că poţi să câştigi sau să ai un rezultat foarte bun”, a spus liderul PNL Bucureşti,  întrebat dacă va candida din partea PNL la Primăria Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Burduja se si vede primar. Sondajul nu reflecta realitatea. Bani tocati degeaba. PNL a devenito caricatura de partid.

 2. Vorbeste ca un prost,se comporta ca un prost,dar defileaza ca e plin de invatatura si inteligent in CV,ca Cîțu!Faptele si vorbele nu arata nici invatatura ,nici altceva decat prostie;
  Auzi, sa-l ‘evalueze’ prostalaii din PNL pe cel mai bun primar general, Nicusor Dan;))
  Si care Firea,prostanacule,vrei sa o dezgropi tu?

 3. Bai, Burduja PNL ist lu’ Peste Prajit, i-ati batut timp de 4 ani de zile, pe bucuresteni, cu adunaturile Nicusor Dan USR ist retardat mental, cu Clotilda nenorocirea aia de USR ista care a distrus iremediabil sect.1, bai Burduja fiul lu’ tacto (ala era mai dastept si mai zmecher decat tine), iarasi vreti sa ne bateti pe bucuresteni, cu o loaza de-a voastra „rezista” „dreptace” ?! Bai, Burduja, vezi-ti bai, de piscina din Monte Carlo, lasa-ne…

 4. Burduja, un primar e bun pentru cetatenii orasului sau e bun pentru vreun partid,in conceptia ta de prost?

 5. Burduja va aduna voturile lui Nicusor daca ajunge in finala. Si el este agreat de acel tip de electorat: sorosisti natangi. Dar finala va fi intre Firea si Piedone in cazul ca acesta va renunta la primaria de sector.

 6. „Nicky Primarie” este deja istorie. Probabil ca sustinatorii lui „dezinteresati” de pe acest forum, vor incepe usurel, sa o carmeasca spre noua stea in ascensiune, a „polului de dreapta”.

 7. N-o sa castige niciodata ceva maimutoiul asta pui de nomenclaturist,cu tot sprijinul televiziunilor platite in frunte cu A3. Primar va fi in continuare Nicusor Dan, singurul primar onest pe care l-a avut Bucurestiul.

 8. Cum spunea poetul :
  PRIVIM CU DURERE, FLOAREA USR-IMII, CUM PE VALE PIERE……

 9. Bhei, luaț’ pi Joha, ca tot i să gată mandatu’ și acum 10 ani l-aț’ votat in Blanc ca berbecii… Să videț și voi cu ochișorii vostri ce nghinuni face kaizăru’….😂😂😂

 10. nu ti-a lasat taticutul destui bani, ce te mana-n lupta, doar dragostea de tara?

 11. Bah, io zic ca Bucurestiului i-ar fi muuult mai bine fara primar(i). Cu cel mult un sherif si-un judecator de pace, ca-n vestul salbatic, sigur am duce-o mai bine.

 12. Eu nu sunt bucurestean dar modul cum prezinta ce a facut , ce trebuie sa faca, cum trebuie sa faca, fara populisme rar gasesti specimene de genul ăsta in politica. Cum neamului prost îi place promisiunile gen” sa ne dea” și stau cu gura cascata sigur primesc ce vor, m….., evident minciuni.

 13. Ceea ce mă intrigă.. Vin unii și se ”vor” ceva.. Iar poolimea romînă nu se uită de cine-i dobitocul, de unde a apărut , ce poate , ce a reușit sau cine sunt de fapt originile sale..Și-l ia drept bun in politic.. Popor turmentat rău de tot.

 14. @ 13:01
  Daca, in ceea ce priveste politica de la Budapescht, nu ai dreptul decit sa votezi pentru Orban la alegeri (fiind considerat ungur „periferic”), te mai bagi si tu in seama, prin politica locala.

 15. Asta n-a fost capabil sa-si apere fetita, sa nu se inece intr-o piscina de la Monaco. Acum vrea sa aiba grija de milioanele de bucuresteni ? Are o sansa la cati basisti sunt in Bucuresti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.