Burdujirea lui Burduja

„President of PNL Bucharest” și „son of famous Marinel_Burduja” ne anunță că el, ca o machetă de locomotivă cioplită din cartof sau dintr-o sfeclă, a pornit tractarea în cursa pentru cîștigarea Primăriei Capitalei.

Omul vrea să cîștige postul de primar al Capitalei. Nu prea știe el ce-i aia, nici ce presupune, cum n-are habar nici de energie sau de informatică. El a făcut tărăboi și s-a umflat în pene cu relansarea marelui proiect hidroelectric Tarnița-Lăpușești, din care încercare a ieșit cum a intrat. Ridicol și aerian!

Dar „băiatul lu’ tata” vrea un post important care să răspundă și la nevoile generației de securiști bătrîni, de pesediști hîrșiți sau de profitori de nădejde pe seama Bucureștilor.

Motoarele elanului sunt alimentate de o echipă care îl împinge cu toată forța de care este în stare. Echipa de susținători-împingători, cei care îl tot „burdușesc” la putere, este condusă de iezuitul financiar Marinel Burduja, tatăl odraslei, și este alcătuită din Adriean Videanu, fost zarzavagiu de tînăr, primar al Capitalei la maturitate și învîrtitor de facturi la bătrînețe, precum și de marele sforar al guvernării PSD, numitul Șerban Mihăilescu, cunoscut și sub porecla de Miky Șpagă.

Într-un fel, avem de-a face cu un fel de Miki Spagă la cub sau cu un radical din trei din învîrtelile lui Traian Băsescu.

Oameni buni! Marii sforari din subsolurile puterii din țara noastră au anunțat „începutul călătoriei pentru cucerirea Capitalei”.

Să vedeți ce deraieri spectaculoase se pregătesc!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 39

67 de Comentarii

 1. Dalberg Global Development Advisors este o ciuma condusă de B’nai B’rith și de Forumul Mondial Evreiesc, organizație supt FMI, care ajută(?) țările în curs de dezvoltare ca să se dezvolte??? Această ciumă l-a făcut judecător la ONU pe Aurescu Goldberg? Burduja a studiat la Dalberg Global…Vrea slugoiul să fie primar general al Capitalei? Și Io vreau! Burfuja a fugit ca inginer în IMGB lângă șobolani, vrea în căldură și lux! Eu nu am gândit așa, eu sunt mai idiot, mai cretin , mai cu Munca! Încă o lichea, Încă în puturos la butoane, cu miliarde de Euro pe mână? Dle Nistorescu ce Dracu are Sfânta Muncă de fug ca Dracu cu toții de ea? Munca e prea jegoasa, nu e nobilă? Să fii parazit o viață întreagă pe spinarea proștilor? Efectiv când conspectez CV-UL la Leprele astea nimic de inginerie, nimic de Medicină! Slugoi la Davos și derivatele! Întreținuți toată viata pe spinarea altora? Ce este bun Burduja cu studiile lui pentru România? Inginer, Medicină, Brutar, sudor, zugrav? Sau consumator dr resurse bugetare? Nu mai pui botul la Lepre! D-le Nistorescu 10 cu +++. Vă pup pe suflet!

 2. Burduja? Un impostor școlit de Davos prin derivatele. Școlit pe „ascuns”, underground, școlit pe tăcute, vrea primar general al Capitalei? Încă un slugoi la Davos, vrea în lux și fericire? De ce nu un arhitect patriot, cu dragoste de țară? Tot o lichea în fața! Bre! Bre! Ăștia nu mai au nici o rușine? Pupi rect, pupi cururi la Davos și gata! Dai brânci la Muncă, dai brânci la Muncă? Ce idioten la pnl, noi ii scuipă, ei ne disprețuiesc! Becali cu Mitică Dragomir.El l-am făcut zdreanta, hahalera, el pe mine udiot, dar nu ne-am certat! Curaj Burduja, Curaj. Mamaliga nu face explozie!

 3. Vine Burduja de la Davos la românii, ca la bosimani! Vine cu mărgele de sticlă și pleacă cu aur? Faaaceti pârtie, Vine Burduja mamaligarilor! Vine slugoiul de la Davos, ca să vă învețe ca să mâncați cu cuțitul și cu furculița…

 4. Brian Klaas pentru cei care știu măcar să citească sau știu suficient engleza.Sau despre cum ajung psihopații să conducă, lucru pe care eu l-am observat cu multă vreme-n urmă

 5. Oricum baiatul lui tata este mult mai comestibil decat ciobanul Nicusor. Pe ala pana si haina sta de parca ar fi atarnata pe gardul ceapeului de unde a venit. S-au cam saturat bucurestenii cei vechi de astfel de specimene.

 6. asta nu e in stare sa cucereasca un capac de wc, saracul de el…tot timpul face pe partid…

  ha ha ha ha ha ha ha ha ha

 7. Burduja nu a facut nimic la cercetare ca ministru, dar nici in energie. Este zero pe aceste domenii si spune ce ii scriu bugetarii din subordine. La primarie se vrea ca apoi sa candideze la presedentie. Viseaza departe baiatul. Prostii suntem noi daca il votam.

 8. Tatal Marinel Burduja a lucrat pana in 1990, in Comert Exterior export confectii si tricotaje la CONFEX, omul era cu Facultatea OK, un bun coleg si serios si profesionist (c-o fi fost si securist, nu cunoastem). Oricum, tanarul PNL ist Sebastian Burduja, da o suta de clase nataraului USR ist Plicusor – calamitate pt bucuresteni. Avem o licarire de speranta ca, Sebastian va ridica Bucurestiul la standarde Vest Europa, va reface parcurile si spatiile verzi paraginite de golanii Clotilda/Plicusor/USR istii. Hai sa-l vedem pe „fiul lu’Marinel” cum NU-l va face de ras pe tat-so !

 9. @ aristotel
  In acest moment, „burdujel” (vezi filmul CU MAINILE CURATE),arata mai bine decit „olimpicul” tau de la primarie, care le face bucurestenilor, toate „nefacutele”. Nu-i vorba, ca si „burdujel” are cam aceiasi calitate si cam aceiasi sponsori in spate.

 10. Finala va fi Firea-Burduja. Firea este o tipa experimentata, stie sa vorbeasca bine si sa dea replici dar daca Burduja o va baga pe discutii profesionale evitand politicul atunci se va dezvalui electoratului ca un gen de tehnocrat. Are mari sanse sa castige. Dar pana atunci trebuie sa-si castige pozitia a doua in detrimentul lui Piedone, un tip care se bucura de respect si de o simpatie uriasa. Cu toti mafiotii securisti pe langa el, Nicusor este ‘out’ din start.

 11. pt. 8:20 cu Bravos….= esti agramat dovedit, bai Nene. Corect gramatical este „aceeasi caliatate”..in rest, suntem de acord cu matale.

 12. Doar MARELE CUTREMUR al lu’ Mărmureanu mai poate salva Bu🌈eștii !
  PăZea, măRog…😪

 13. @abcd:
  Tu si cu mai cine aveti o licarire de speranta ca Sebastian va…
  Cred ca pana la urma tovarasii tai de betie vor recunoaste ca licarirea se termina in momentul cand incepe sa se invarta casa cu ei.
  Mai ramai tu!

 14. Am performat la Energie ? LAMPA DA , necesară în cortul amplasat în sufrageria ceaușistă 3 pe 3,5 ? Mă *ridic din Modrugan -FSN ? Am *ștaif de don ^Pedro, puțină bataie *cu capul cunosc, ca Băse , PeNeLe-ului i-am pus la gât ^haștagu ca bolovanii lui Adriean pe *strasse la Modrugan ? Nu mai spun că tata a fost mandatar și mă recomandă și vocea și talentu …

 15. si-a pus ceasul pe dreapta,il imita pe Putin, prostalaul nostru
  M-am convins ,nu face nimic la Energie,nu ca il cheama Burduja,dar NU POATE,sarcina il depaseste ;un proiect vechi de 60 de ani,cu zeci de studii de fezabilitate,extrem de necesar SEN,e vorba de ‘çentrala de pompaj’nu va fi realizat niciodata ,impotenta guvernantilor de dupa 1989 e flagranta
  ganditi-va un proiect extrem de necesar dezvoltarii economice a Romaniei ,realizat in procent de 75% ,e vorba de canalul Dunare-Bucuresti nu e finalizat de 35 de ani,dar cantrala de pompaj ,care nu are decat papetaria studiilor de fezabilitate :)))vai si amar ea democratie,capitalism,intr-un cuvant INVOLUTIE

 16. si-a pus ceasul pe dreapta,il imita pe Putin, prostalaul nostru
  M-am convins ,nu face nimic la Energie,nu ca il cheama Burduja,dar NU POATE,sarcina il depaseste ;un proiect vechi de 60 de ani,cu zeci de studii de fezabilitate,extrem de necesar SEN,e vorba de ‘çentrala de pompaj’nu va fi realizat niciodata,impotenta guvernantilor de dupa 1989 e flagranta
  ganditi-va un alt proiect extrem de necesar dezvoltarii economice a Romaniei ,realizat in procent de 75% ,e vorba de canalul Dunare-Bucuresti nu e finalizat de 35 de ani,dar centrala de pompaj ,care nu are decat papetaria studiilor de fezabilitate :)))vai si amar ea democratie,capitalism,intr-un cuvant INVOLUTIE

 17. Ai o fixatie cu Putin. In rest ramai un textier de doi lei. Scrii cumva din Rachitele? Din ala mare care-i tot al Bocului.

 18. Normal că vor să acapareze total capitala și tara. E poezia copilăriei noastre:
  „Cățeluș cu părul creț”
  Fura rața din coteț,
  El se jura că nu fură,
  Și l-am prins cu rața-n gura,
  Și cu ou’n buzunar,
  Hai la sfatul popular”, care arata clar misiunea politica din Romania in oricare perioada a timpurilor.

 19. Nevoia de stabilitate + Interesul Naţional +
  Klaus Schwab +
  Soros +
  Borduri

  =

  Stat eşuat.
  Juntă militară.
  Colonie bananieră.

 20. Mi se par slab inspirate atat momentul cat si mesajul alese.

  Suntem deja in 18 ianuarie. Ce repede…
  Pentru Charlie nelinistitul:

  Cu mâine zilele-ţi adaogi,
  Cu ieri viaţa ta o scazi
  Şi ai cu toate astea-n faţă
  De-a pururi ziua cea de azi.

  Când unul trece, altul vine
  În astă lume a-l urma,
  Precum când soarele apune
  El şi răsare undeva.

  Se pare cum că alte valuri
  Cobor mereu pe-acelaşi vad,
  Se pare cum că-i altă toamnă,
  Ci-n veci aceleaşi frunze cad.

  Naintea nopţii noastre umblă
  Crăiasa dulcii dimineţi;
  Chiar moartea însăşi e-o părere
  Şi un vistiernic de vieţi.

  Din orice clipă trecătoare
  Ist adevăr îl înţeleg,
  Că sprijină vecia-ntreagă
  Şi-nvârte universu-ntreg.

  De-aceea zboare anu-acesta
  Şi se cufunde în trecut,
  Tu ai ş-acum comoara-ntreagă
  Ce-n suflet pururi ai avut.

  Cu mâine zilele-ţi adaogi,
  Cu ieri viaţa ta o scazi,
  Având cu toate astea-n faţă
  De-a purure ziua de azi.

  Priveliştile sclipitoare,
  Ce-n repezi şiruri se diştern,
  Repaosă nestrămutate
  Sub raza gândului etern.

 21. Asta s-a reusit din arivismul, superficialitatea, lipsa culturii, lipsa educatiei politicienilor de tip nou:

  Marc spune:
  18 IAN. 2024 LA 10:25
  Da` ce crezi, maistore Cristoiu, că la noi s-ar înrola cineva de bunăvoie în caz de război?! Cum cântă ăla, citez din memorie, „pe mine, al treilea război mondial mă va găsi la baar, să meargă pe front fiecare politician și fiul și tot neamul loor…” De ce crezi că trei sferturi dintre nou-născuții din România primesc de la părinții lor nume occidentale? Din scârbă față de cloaca politică ce reprezintă România!

 22. Daca Dreapta , va avea un unic candidat la primaria generala , acesta va cistiga postul de PRIMAR GENERAL ! Iar daca acesta este Nicusor Dan , va cisiga cu siguranta pt. ca N D are si propriul sau nucleu de simpatizanti de regula intelectuali ! Indiferant cine va candida din partea PSD ! TOTUL depinde de PNL ! Acest partid stie ca nu poate cistiga singur , iar daca totusi candideaza singur stiind riscul mare al esecului , atunci poate fi luat in calcul un blat pt. a ajuta PSD ! Urmind sa primeasca alte functii in compensatie , poate 1-2 primari de sector ! Deci este vorba numai despre ciolan , despre cascaval , … nu despre despre dezvoltarea Buc. si despre fericirea locuitorilor lui !

 23. Burdușirea lu’ Burduja cu expertizele PD (Videanu), PNL (căcâțu – măciucă) și PSD (Micky) garantează atingerea perfecțiunii în materie de jaf bugetar !

 24. „fericirea locuitorilor”! Ce cuvinte mari! Oare locuitorii sectorului 1 sunt fericiti datorita Clotildei?

 25. Bravos Natiune ! Aveti mintea in pantofi. Alegeti un primar dupa cum arata sau dupa ce stie sa faca si cat este de corect. Burduja la cercetare a facut doar zeci de noi angajari iar cercetarea este tot ultima. Digitalizarea cum trebuie ciuciu. Performante zero. Va plac impostorii.

 26. Fiind neinregimentat politic Nea Cornel e obligat sa trateze cu aceleasi unitati de masura FACATURILE POLITICE ale Partidului si Securitatii, fapt observabil din dimensiunile si intensitatile atacurilor…Cu peeseedee nu poate coabita intrucat stie toata suflarea mioritica din cine se trage IDEOLOGIC si ca rezerva de cadre, existand riscul sa fie numit nostalgic…Cu totul altceva
  e coabitarea ideologica cu „historicul” despre care nu stie si oricum nu ar accepta ca sunt creati de FAMILIA MARXIST/NARODNICA, BOLSEVIZATA SUB ACOPERIRE „BURGHEZO-MOSIEREASCA”, Pnl, cu toate ca STIE CIME-L POPULEAZA, Burdujitu fiind un caz de ultima ora in comparatie cu ELITA BOLSEVICA din jurul Parizianului Campeanul…In 1990 Securitatea era ocupata pana peste cap cu REBOTEZAREA ca sa mai caute VREO PROGENITURA bratiana pentru un teatru liberal mai convingator si a apelat la mai multi colonei ca catarama si cativa generali quint-isti retrasi din strainatate…

 27. @ abcd, totusi
  Ce repede se activeaza slugoii turcitei Firoglu cea sadica!
  Buey puslamalelor, indiferent cat va scremeti tot Nicusor va fi primar general. Va doare ca este cinstit si ca va demufat de la buget.

 28. @Terchea :foarte corecta postare,adevarata!
  Armata Javrelor lui Sarmancur,mari amatoare de functii grase fara munca,inca viseaza

 29. Se constata din nou IDENTITATEA dintre „darius”, „Tica” si „Marele urs” siberian IREDENTIST RASPUTINOID!!! Acesta este avantajul PERSONALITATII MULTIPLE, vezi si CoreLeone, poti dejecta cu nuante si damfuri diferite…Important e sa ALUNECI printre dejte si sa provoci confuzie…Si sa nu te pronunti pe toate subiectele pentru a evita DEMASCAREA INCOMPATIBILITATII unor DEJECTII cu DEJECTII de alte nuante si damfuri toxice…Asa se explica, cand dai in unul tzipa 2-3-12 CLONE…

 30. @ je
  Voi fi foarte atent la „caliatate”, from now on.
  @ aristotel
  Stilul dvs USR-oid de a face pe prostul cand nu ii convine ceva, este deja definitoriu pentru acest grup de indivizi.

 31. Terchea, „v-a” demufat dar daca esti fratili lu Doina, se earta!

 32. Stati flexati, toate ispravniciile importante de pe plantatie sunt stabilite de Licurici. In rest, se bat calicii pe ceaunul gol.

 33. Fericirea are chipul tau, luminat de dragoste, mereu
  M-am intrebat adeseori ce-i fericirea dragul meu… Șarly

 34. DOSAR URMĂRIRE SI ÎNDRUMARE INFORMATIVĂ „NEA CORNEL” (vol 1 – 2024
  5 ianuarie
  Acum serios, Nea Cornel, nu crezi ca starea cumplita a infrastructurii rutiere nu are nicio legatura cu prostocratia? Si cu atat mai putin cu „nepriceperea”…Nu poti asocia „hotzia cu nepriceperea” cand esti adus in situatia sa blestemi ceasul cand te-ai nascut in bolsevism…Bine’nteles ca ma refer la modul general cu toate ca dupa ce blestema romanii isi revin supusi la a accepta acest DESTIN TRAGIC…

  Credeam ca ti-e clara POLITICA DE STAT in privinta infrastructurilor de toate genurile, abia proiectele de autostrazi si sosele nationale servind HOTZIEI OFICIALE/CAPITALIZARII NOMENCLATURII!!!

  11 ianuarie
  Nu-mi dau seama daca Nea Cornel e doar superficial in preluarea DIVERSIUNILOR Securitatii sau face special pe superficialul ca sa poata evita coborarea la ESENTA?

  IN CURSUL ACELEIAȘI ZILE

  O fi la curent Nea Cornel cu INCHIDEREA COMENTARIILOR la art. dedicat sondajului INSOP despre „Ce cred romanii despre MONARHIE”?
  Chiar asa, se opereaza pe fatza cu teme incomode ideologic?

  16 ianuarie
  Cand sa zic dupa ce am cirit prima parte a editorialului ca Nea Cornel incepe sa prinda VANA ANALITICA, o scranteste din nou cu gratie amestecand borcanele pe care le etichetase scrupulos…Cand a conceput titlul cred ca s-a gandit la „rascoala bolsevica din 1907”, dar si la DIVERSIUNILE Securitatii…

  17 ianuarie
  Ideologic Nea Cornel e prizonierul iepocii de Aur, noroc ca practic are reflexe capitaliste viguroase

 35. Charlie, ești nedus la fete, nene? Sau la băieți, că ai exprimări ambisex. Si nimic in prohab, fermoar la spate, bască cu bretele si breloc cu Ion Iliescu.

 36. M-am uitat in parlamentul Rom si am ramas socat de citi imbecili sint acolo deputati si senatori..puṣti cordiți, fara armata facuta, fara studii, fara experienta, fara nimic…pusi acolo pe posturi cumparate de excrocii de parinti sau rude..noua generatie de excroci a Rom..pulimea USR sau PNL pusa sa arda gazu pe banii contribuabililor…aroganti, obraznici, nulitati, o generatie esuata si ea…

 37. Ăla din poză dacă lucra la Privat era dat afară cu șuturi in cur în primele 5 minute! Ce să știe ăsta pe piața forței de muncă din România? Ce să știe? Zero tăiat în zece! Omu’ stie ce vrea! Și noi știm ce vrea! Ce vrem cu toții, lene, muncă puțină, bani mulți, el șef alții sclavi! Primar la primărie pe 3 mld de Euro? Cu 1% comision , sunt 30 de milioane de Euro? Cu toții știm „mercurialul” , șpaga! Deci? Mulți ochi beliți la butoiu’ cu brânză, foametei mare în Romanica! Dacă driblezi proștii, ești bogat și jmecher! Faza cu școlit ul afară nu mai ține!

 38. Dai intr-un SCLAVETE SOVIETIC si TZIPA o duzina de CLONE SOVIETICE, exact ca mai sus dupa ce m-am referit la darius/Tica/Marele urs siberian IREDENTIST DUSMAN AL ROMANIEI GENERICE, alias Terchea, zis si Berchea-Doina Oltului supranumit tomlin zis si marius, alias Yahwe Yoram Hassan Haysam Bairam Ramadam El Zorab zis Batranul rene hemo roidu gelu din HAITELE ceausiste reunite sub BUZDUGANUL lu Cpt CoreLeone !!! Cum s-ar spune si alias „ha,ha” de la HAHAitu lu Mongolu Ceacar PATRONUL tuturor!!!

 39. Burduja are treabă cu liberalismul cum au și narcotraficanții din Columbia cu binefacerile unei piețe libere și liberale. Prin comparație, dintr-o dată Nicușor Dan ne apare frumos mirositor ca o ciupercă albă din sacoșa gospodinei.

 40. Replica ta este devastatoare pentru sclaveți și clone !!
  Ăștia nu se lasă și „zice că râde” de tine cu „extracte” din scrierile tale delirante !?

 41. De la marea infrangere din Piata Victoriei Celorlalti din 10 Aug la Primarie este doar o statie de molocotiva. Toata lumea stie care este punctul terminus, depoul ! Aveti in fata viitorul presedinte pe care-l pregateste secucu dupa toate regulile artei. Nu stiu daca are si acceptul partenerului strategic, dar poate este trimis ambasador pe acolo, sa se obisnuiasca si ei. Oricum este zero la orice materie, deci perfect. De unde si vorba aceea: „copiii securistilor nostri vor fi securistii copiilor nostri” ! Mijto, sa inteleaga si cei de la Maciuca.

 42. „la dusmani niciodata nu vreau sa le fac pe plac
  vreau sa vada ca sunt smecher si dotat
  cu bani si cu mare har.

  ce mor dusmanii mei
  ca fac ce vreau cu ei
  si n-au valoarea mea
  si nici puterea mea…”

  Copilul Minune feat Charlie zis Sarla

 43. „Fiind neinregimentat politic Nea Cornel” [Charlie]

  UBB Cluuuj nu este un fel de partid multipolitic, raspandit in toate partidele ? N-au iesit de acolo toate javrele si canaliile acestei tari ?

 44. Nimic nu întrece senzația, când după o tandră smucitură, gara pleacă și rămâne trenul. Pe Burduja îl știm, e în stare să scoată serpentina din centrala lu’ tanti Luminița de la bloc, să-i pună miez de uraniu la apa grea din bucătărie. Pornirea sa poate să nu fie împlinită dar pe cuvântul lui de cercetaș că a fost atent la semnale și – J’ai commencé_j’ai initié_jeu party- exact când Attal cu nevastă-sa făceau cu batista către Gare de l’Est care se îndepărta cu celeritate. (David Hahn inposibil de ângăduit)

 45. acel tata marinel burduja a condus banca austriaca rai feissen si a infiintat o filiala a bancii in Sibiu intr-o casa data in chirie de io ha nis. Asa ca are sanse cum are FRIT LA Timisoara, clotilde in Bucuresti.

 46. „Charlie, ești nedus la fete, nene”

  Il duci degeaba, intra mai mult in el decat in ele !

 47. Realizati in ce situatie am ajuns, ca popor?
  Sunt multi protestatari din mai multe categorii, de cateva zile. Oameni cu probleme. Si un tip ne zambeste din poza si spune ca a decis sa candideze.
  Avem un guvern dar Presedinte de Tara, avem? A3 ne arata o coloana de masini care iese de la Cotroceni si ne spune, vedeti, acolo este presedintele vostru! Si noi spunem, a, da, este bine atunci, se plimba cu masina…El nu-si face simtita prezenta, noi nu emitem nicio pretentie, avem impresia ca este normal. La urma urmei, cine suntem noi sa-l intrebam de sanatate. Singura noastra obligatie este sa cotizam pentru existenta lui in functia de reprezentare numita presedintie.

 48. @asta e > ce trebuie sa faca un presedinte, dupa Constitutie, nu dupa ceausescul ?

 49. Maestre Măcelar, de unde domnule dragă ați găsit musca asta de oțet, musca betiva, Drosophilla Melanogaster? 18 cromozomi? 8 sexuali, 8 stomacali și doi cerebrali? Ați căutat în gunoaie la Glina sau Chitila? De unde a mai apărut și arătarea asta? Și limaxu’ ăsta vrea la umbră? Și tu Caius fiul mieu? Și tu la ideile lui Marte îmi bagi sula în coaste ca lu’ Iliescu? De unde dracu atâția paraziți? Că la Oficiul Forțelor de Muncă bate vântu , Ovidiu Vântu! A Dracu Muncă, dacă era bună, o lua Bombonel cu Johannis pe toată. Un mare, mare scuipat pe ăsta! La muncă bă! Dacă vii în Herăstrău îți pun in cârcă o Lopată și o găleată goală cu sigla PSD! Fraiere! S-a întâlnit la barieră hoțul cu prostul? Și tu vrei primar general?

 50. secursit din tata in fiu..si tot asa pina la anihilarea finala.
  sa le reamintim ca la revolutzie se ascundeau pe strazi laturalnice si printre blocurile de cartier…
  nici acasa nu mai stateau de frica oamenilor…
  astia sint…ASTIA

 51. Vopsit, rujat pomadat! Se uită cu jind la el Leonard Miron cu Mircea Solcanu! Suntem la preselecție pentru filme porno sau în politică? Sau e tot un Drac! Ionuț Stroe nu vrea ca să mănânce la sufertaș Ciorbă și Tocănițe ca genitorii, a vrut în Parlament! Părinții și’ia bagat la APIA Craiova! El în Bucale! Părinții, ingineri Aeronautica șomeri, ii înțeleg, da’ fiul lichea? Sau ăsta e trendul? Canci muncă, trai pe spinarea altora? Ce mai e de spus? Jmecherii la șpriț rece la umbră, proștii la prăsit porumb la soare!

 52. Cine este Sebastian Burduja, noul șef al PNL Sector 1: Fiul unui vicepreședinte al Bancorex, fondator al unui ONG studențesc lansat în prezența lui Dan Voiculescu, Sebastian Ghiță și Mihai Gâdea

 53. Preşedintele României poate consulta Guvernul cu privire la probleme urgente şi de importanţă deosebită. (Articolul 86 – Constitutia României)

  Participarea la şedinţele Guvernului
  Preşedintele României poate lua parte la şedintele Guvernului în care se dezbat probleme de interes naţional privind politica externă, apărarea tarii, asigurarea ordinii publice şi, la cererea primului-ministru, în alte situaţii.

  Preşedintele României prezidează şedintele Guvernului la care participă. (Articolul 87 – Constituția României)

  Mesaje
  Preşedintele României adresează Parlamentului mesaje cu privire la principalele probleme politice ale naţiunii. (Articolul 88 – Constituţia României)

 54. Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naționale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate. (Articolul 80 – Constituţia României)

 55. Misiunea lui în aceste vremuri nu ar fi să rezolve chestiunea RCA sau a legii ursului. Rostul lui ar fi ca de la înălțimea funcției și încărcat cu investiția de încredere făcută în el de popor, să fie prezent și să medieze între societatea inflamată și guvernanții incapabili să mai comunice cu ea.

  Traian Băsescu, cu toate păcatele lui imense, era mereu prezent. Cu ciupilica pe Valea Oltului, între oierii care țipau la ușa lui, încasând insultele polițiștilor pe care nu i-a împiedicat nimeni să-i tulbure liniștea.

  Se repetă 2012? Protestul șoferilor și fermierilor poate declanșa o criză politică
  Președintele ca instituție, nu ca persoană fizică, era o prezență esențială, o voce cu autoritate, un reper pentru societate. A făcut bine, a făcut rău, a reacționat corect, a reacționat greșit, dar nu a rupt niciodată legătura cu poporul și nu s-a derobat niciodată de mandatul care i-a fost încredințat.

  Klaus Iohannis este doar o absență. Iar un motiv important al momentului critic în care am ajuns ca societate este și această absență cronică, care a golit de conținut o poziție cheie în arhitectura statului român.

  (Spotmedia)

 56. După.distrugerea capacităților energetice acum au luat că ținta capitala mai ales după ce actualul primar a adus echilibrul financiar după dezastrul lăsat de firea

 57. „Protestul șoferilor și fermierilor poate declanșa o criză politică”

  Cum criza politica ? Adica guvernul nu mai este sprijinit de PSD+PNL ? 9+16% destabilizeaza Parlamentul ? Aia adusi in strada de balena Shosho vor sta acolo pana le da borsul pe nas. Mucusor Dan (USR) n-are simtul umorului, eu le dadeam sa patruleze prin fata la Ambasada Rusa si sa claxoneze pana la ora 23. N-ati realizat rezultatul plimbarilor, dupa alegeri se dubleaza taxele si impozitele, iar Chichirau, Simion si Shosho se vor uita si vor face poze cu telefonul.

 58. Cum de vreo 20 de ani nu mai depinde ce votăm noi, ci ce aleg „ei”, în loc de o Clotildă, un Fritz, sau un Itzic( de ce nu ?) prefer unul burdușit de serviciile secrete cu tot felul de practici naționale și care măcar vorbește, sau la nevoie înjură, corect românește ! 😎
  Și până la urmă Bucureștiul e împărțit, încă !, în vreo șase sectoare , care au cât de cât o independență în acțiunile lor, astfel că rolul generalului este mai mult onorific, mai ales că nu i se văd gradele și nu face uz de ele !

 59. Si de asta AUR si SOS vor castiga alegerile. Ne-am saturat de aceeasi hoti PSD_PDL_USR.

 60. „Ne-am saturat de aceeasi hoti PSD_PDL_USR”

  Sunteti mai multi ? Doar PSD a crescut deja salariile si pensiile la 7.500.000 de alegatori. Succes !

 61. Asta-i fiul celui care a jefuit Bancorex? Cum e tatal, asa e fiul,”educatie” in familie.

 62. …cel putin Burduja jr are un istoric documentat. Mucusor Dan a aparut din smecherii oengiste, cu staif de matematician. S-a ales proful de Bucuresti..

 63. NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi/ROMÂNIA … intelegem unde vrei ‘sa bati’ tu Charlie …
  Vrei un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … o credinta STRAINA (de tip semitica) … si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN ‘din’ ROMÂNIA) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (dintotdeauna), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. material, cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, cea a anilor revolutionari 1821, 1848, cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi !
  ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA … A ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !
  Ce vor ‘altii’/STRAINI (migratori si calatori) dar MINORITARI DOAR pe acest TARAMESC stravechi ROMÂNESC … NU CONTEAZA in ISTORIA cea NAȚIONALA si STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel PAMANTEAN si MAJORITAR (90%) de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

 64. NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi/ROMÂNIA … intelegem unde ‘vor sa bata’ STRAINII de NEAM si TARA (NEromânii si ANTIromânii) …
  Vor un taram STRAIN (de tip generic/multi-etnic, multi-national si multi-statal), eventual o COLONIE a altor neamuri STRAINE (migratoare si calatoare/semitice) … o credinta STRAINA (de tip semitica) … si un conducator STRAIN (‘de’ orice tip NEromânesc, dar nu PAMANTEAN/ROMÂN ‘din’ ROMÂNIA) .

  Din FERICIRE … NOI/ROMÂNII de pe acest TARAM stravechi … NE-AM DORIT (dintotdeauna) DOAR un TARAM de tip AUTOHTON si NEgeneric/SPECIFIC de tip NAȚIONAL (UNIC si UNITAR), locuit (dintotdeauna), in mod MAJORITAR (90%) si SEDENTAR, de catre un ACELASI popor ORIGINAR (de peste 8000 de ani vechime dpv. genetic) si ORIGINAL (dpv. material, cultural si spiritual). Incepand din epoca Basileului Burebista/(80-44 BC), cea a Domnului Mihai Viteazul/1600, cea a anilor revolutionari 1821, 1848, cea a Unirii NAȚIONALE realizata de catre DOMNITORUL cel PAMANTEAN Cuza/1859, a Razboaielor purtate de catre ARMATA noastra cea NAȚIONALA in 1877, WWI, WWII, cea a STATULUI cel ROMÂNESC de tip REPUBLICA realizat in 1947, cea a Revolutiei NAȚIONALE a ROMÂNILOR din 1989 si pana astazi !
  ACEASTA ESTE VREREA NOASTRA … A ROMÂNILOR cei PAMANTENI de pe acest TARAM/ROMÂNIA !
  Ce vor ‘altii’/STRAINI (migratori si calatori) dar MINORITARI DOAR pe acest TARAMESC stravechi ROMÂNESC … NU CONTEAZA in ISTORIA cea NAȚIONALA si STRAVECHE a NEAMULUI nostru cel PAMANTEAN si MAJORITAR (90%) de pe acest TARAM/ROMÂNIA !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.