Burduja. ”Toate aceste cancanuri, e neplăcut pentru bucureşteni”

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat, marţi, că în actuala campanie pentru Primăria Capitalei, trebuie prezentat „un model liberal de administraţie”.

„Toate aceste cancanuri (…) este neplăcut pentru bucureşteni. Din respect pentru ei, trebuie să să mergem înainte şi să le prezentăm un model liberal de administraţie”, a spus ministrul Energiei, adăugând că „întotdeauna” a pus interesul oamenilor „mai presus”.

„Îmi doresc să văd o campanie fără atacuri între niciunul dintre participanţi, să fie o campanie altfel, pentru democraţia adevărată. Aşa trebuie să fie România, după 34 de ani, în care să vorbim realmente pentru bucureşteni pe soluţii, pe programe, pe investiţii, cum ar trebui să arate o capitală europeană. Asta este miza. Poate Bucureştiul să dea exemplul unei altfel de campanii?”, a arătat Sebastian Burduja.

Ministrul Energiei îl însoţeşte pe preşedintele Klaus Iohannis în vizita sa oficială în Coreea de Sud.

Coaliţia a decis luni seara să propună candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea – PSD şi Sebastian Burduja – PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide, potrivit unor surse politice.

Sursele au precizat că cei doi candidaţi la Primăria Capitalei nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă, centrată pe soluţii pentru Bucureşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

13 Comentarii

 1. Acest baietel a „administrat” bataia luata de #inghitisirezistin din Piata Infrangerii la 10 Aug. 2018 in antrenamentul Jandarmeriei cu public. Deci, este cel mai in masura sa conduca capitala. Tac-su la Monaco, el la Bucuresti. Stabilitate !

 2. Limba romana, tinere politician, subiectul cancanuri cere verbul la plural, deci sunt. Multi politicieni cu diplome pe bani grei dar niste anagramati M.Rutte,M.Geoana,M.Draghi, tot asa de anagramati sunt ?!!

 3. Partidul Captiv Cancanic Roman, o alianta de slugi si politruci abjecti, amorali si LGTBQ isti, dornici doar de imbogatire personala, in rest, da da rest esete egal cu zero. Suma nulitatilor = ZERO

 4. Formularea lui Burduja, din titlu, este gresita.
  Corect era: Toate aceste scandaluri E NEPLACUTE pentru bucuresteni.
  Acordul subiectului cu predicatul, elementar. Orice locuitor din Pantelimon sau Balta Alba ar putea sa confirme.

 5. Eu sunt sigur ca transcrierea unor vorbe din titlu este o „figura de stil” a gazetarului, acolo sunt doua propozitii diferite. Eu nu sunt fanul cuiva. In fine, asta sa fie singurul defect remarcabil la burdujanul acesta, eu il banuiesc de neseriozitate, ca sa fiu bland.

 6. ‘ Circul politic …’ prezintă pe durata a 30 de zile spectacolul ‘Încleștarea pentru banii bucureștenilor’, miză mare pentru ei, cetățenii vor primi aceleași veșnice promisiuni ca-n ultimii 34 de ani, la următoarele alegeri locale se va fredona același refren: ‘nu am avut suficient timp … mai vreau un mandat!’.

 7. Pe ce trece vremea devine evident ca „marea revolutzie”din dec. 89 a intronat la pute re un grup infractzional organizat=eshalonol 2 de nomenclaturishti a chibutzului PCR, ce shi-a propus inca din 1921 de la atentatul cu bombe shi victime in Parlamentul sa distruga Romania, care asha cum a zis un taror rus=tov.Medvedev, ca tzara noastra nu exista. Pe ce lume o fi asta? Dar, poate are dreptate, pentru ca avem prea multe cozi de topor, mai ales dupa distrugerea Elitei la Canal, samd, fugareala Regelui de Olympiotul Ylici Y., lipsa lustratziei, etc…, iar securicii tzin bazul ca sa vina rushii care vor acoperii coruptzia, hotziile, shi alte helea, ca sa arate ca shi la noi curge lapticul cu miera ursului, mai aproape de Bucureshti, mai ceva ca alte trupe straine. Acum copii shi nepotzii lor de securici ne conduc, ne scuipa in cap, iar la vremuri noi tot ei, precum au zis alde Petre Romanu.
  O zi buna.
  Con

 8. Burduja draga, o mica rectificare de tip trotinetist:„Toate aceste cancanuri (…) este neplăcut pentru bucureşteni.” Doar daca e sub 50. Daca e peste, e neplacute. Pe cand orasul de 14 minute? Stiu, suna ca draqu (vorba unui clasic in viata) da’ 14 e mai ecologic decat 15. Succesuri tati!
  PS Mai platim mult pentru chelirea Bancorex? Ma intreaba un prieten.

 9. Alt agramat,analfabet functional,tipic partidelor catatrofa,antiromanesti,corupte,interesate doar de procopsirea membrilor PSDPNL!

 10. Burduja Hotzul, fiu de Hotz…
  asta da carte de vizita…din tata in fiu
  pleaca ba patrihotzule de acolo…

 11. deja te facui de ras,nu cunosti gramatica nu stii sa vorbesti. prea te dai cu americanii nuclearelor prea le faci jocul precum popescu virgil.esti luzar de bani gata. Hai la munca nu la furat! „neplacut pentru bucuresteni”!!bucurestenii nu apa calda si nu au unde sa isi parcheze masina de cate pietre ati pus peste tot in oras.Si vine agramatul sa spuna vorbe goale..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.