Burger în meniu, la masa puterii

Premierul Marcel Ciolacu a mai făcut un exercițiu de imagine alături de liderii social democrați care au participat la Conferinţa Judeţeană a PSD Timiş, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a filialei.

Ciolacu a postat pe Facebook mai multe fotografii de la o terasă din Timișoara, unde a luat masa împreună cu ministrul Sorin Grindeanu și cu liderul social democrat Paul Stănescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

20 de Comentarii

 1. Cu argatii dupa el, Ciolacu a inceput sa-si inspecteze mosia. Joaca de unul singur pe teren, pana si Johanis s-a dat la fund. Pe Ponta l-a lasat cu soferul.

 2. Băuturi îndulcite, fast food, fețe zâmbitoare. Te trece să votezi!

 3. ” jmecherie” de doi bani de la un tarcovnic de tara și un tractorist!!

 4. I-a urmarit Simion,le-a facut poze
  Atentie la WC sa fiti singuri

 5. Si cainele haleste burgeri doar ca boraste dupa, si, mai bine mananca un handel de la coltul gardului sau din iarba, e mai sanatos si gustos😂. Oare un supliment ca cainii, servesc cu bucurie bipezii halitori de burgeri?

 6. Daca mâncau o ciorba de burta erau români,așa sunt străini trădători!

 7. Desigur ca un meniu autentic romanesc n-au gasit cu o corbica si un mic cu o sticla de vin pe masa … nu era bun ca nu puteau sa ragaie dupa el. Sa le stea meniul american in git si diaree sa faca !

 8. Minune! Holistica funcționează!! Rotativa abundenței separă caimac!!! Dacă la baza unui cadru de beton tip P2 de 200lei, așezat întrun câmp oarecare pe un plaur, asociații partajează oferte și formează urgență, atunci întrun cadru mai larg apare un meniu de 200lei.

 9. Tipii nu mai stiu sa manânce din farfurii, si feluri de mâncare calde, cu tacâmuri? i-au apucat sandvisurile, ca, de! americane, la fel jefuitorilor României!

 10. Tot cu un fel de Burger shi-a luat-o in bot cancelarul Nehammer ” Burger-Gate um kanzler”, numai ca pe alt ton. Familiile sarace ishi pot permite pentru copii numai un Hamburger cald cu 1,50€. Glume seci in internet.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.