Cabinetul de război al Israelului, noua mutare

UPDATE Şeful statului israelian, Isaac Herzog, s-a întâlnit, miercuri la Ierusalim, cu şefii diplomaţiilor din Marea Britanie şi Germania, David Cameron, respectiv, Annalena Baerbock, care s-au deplasat în Israel într-un demers de susţinere, după atacul fără precedent lansat sâmbătă noapte de Iran asupra Israelului, relatează agentiile straine.

Isaac Herzog a lansat un apel către „lumea întreagă” să contracareze ameninţarea reprezentată de „regimul” de la Teheran, în cursul unei

Herzog a mulţumit Regatului Unit şi Germaniei pentru poziţia lor de a sprijini Israelul în faţa atacului reprobabil al Iranului. „Toată lumea trebuie să lucreze în mod decisiv şi îndrăzneţ împotriva ameninţării reprezentate de regimul iranian, care încearcă să submineze stabilitatea întregii regiuni”, a declarat miercuri Herzog într-un comunicat după întâlnire.

„Israelul este fără echivoc în angajamentul său de a-şi apăra poporul”, a subliniat preşedintele israelian, care a reiterat angajamentul ţării sale de a-i aduce înapoi acasă pe cei 129 de ostatici deţinuţi încă în Fâşia Gaza după peste şase luni de război şi de a continua acţiunile pentru „îmbunătăţirea” situaţiei legate de ajutorul umanitar pentru ca acesta să ajungă la populaţia civilă din Gaza, în ciuda faptului că aceasta nu s-a întâmplat încă, aşa cum denunţă ONU.

Preşedintele israelian a afirmat că a avut o „discuţie caldă” cu David Cameron şi Annalena Baerbock, primii miniştri de externe care au călătorit în Israel după atacul fără precedent al Iranului asupra Israelului weekendul trecut.

După întâlnire, Cameron a declarat că este clar că Israelul a luat decizia de a răspunde la atacul iranian cu drone şi rachete balistice şi că speră că acest răspuns să fie realizat într-un mod care să reducă la minimum escaladarea, potrivit Reuters.

„Este clar că israelienii au luat decizia de a acţiona”, a afirmat Cameron în faţa presei în Israel. „Sperăm că vor face acest lucru într-un mod care să contribuie cât mai puţin posibil la escaladarea situaţiei”, a insistat el.

Marea Britanie ar dori să vadă sancţiuni coordonate împotriva Iranului, a adăugat şeful diplomaţiei britanice, afirmând că Teheranul ar „trebui să primească un mesaj clar şi fără echivoc din partea G7”.

La rândul său, Baerbock s-a deplasat în Israel tot pentru a încuraja detensionarea şi utilizarea canalelor diplomatice, declarând că atacul „fără precedent” al regimului iranian a „adus întreaga regiune pe marginea prăpastiei” şi a demonstrat că Iranul nu este interesat de pacea în regiune.

În timp ce a asigurat Israelul de „solidaritatea deplină a Germaniei”, ea a menţionat că doreşte să discute cu liderii săi modalităţi „de a se evita o nouă escaladare”.

O a treia reuniune a cabinetului de război al Israelului stabilită pentru marţi spre a decide un răspuns la primul atac direct întreprins de Iran a fost amânată pentru miercuri, în timp ce aliaţii occidentali aveau în vedere noi sancţiuni împotriva Teheranului pentru a descuraja Israelul de la escaladare majoră, transmite Reuters.

Şeful de Stat Major al armatei, Herzi Halevi, promisese că atacul din noaptea de sâmbătă spre duminică, cu peste 300 de drone, rachete de croazieră şi balistice, al Iranului împotriva teritoriului israelian ‘va primi un răspuns’, însă fără a da detalii.

O sursă din guvernul israelian a afirmat că şedinţa cabinetului de război programată pentru marţi a fost amânată cu o zi, fără a da alte detalii.

Totodată, o reuniune extraordinară a Consiliului European are loc miercuri şi joi la Bruxelles, pentru a discuta despre viitorul economic al Uniunii Europene, războiul din Ucraina şi tensiunile majore dintre Israel şi Iran, relatează DPA.

UE trebuie „să se unească pentru a îndemna toate părţile să exercite reţinere maximă, să respecte dreptul internaţional şi să evite acţiuni care ar putea creşte tensiunile”, a declarat preşedintele Consiliului European Charles Michel într-un comunicat dat publicităţii înaintea summitului.

Ceea ce trebuia să fie o revizuire strategică aprofundată a competitivităţii economice a UE este umbrită de evenimentele din Orientul Mijlociu, notează DPA, care aminteşte că Iranul a atacat direct Israelul sâmbătă, pentru prima oară în istoria Republicii Islamice.

Liderii din UE intenţionează să discute dacă şi cum ar putea UE să contribuie la o detensionare în regiune.

Alte subiecte de politică externă care vor fi discutate includ impactul instabilităţii regionale în Orientul Mijlociu asupra Libanului şi relaţiile blocului comunitar cu Turcia.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski este invitat să se adreseze reuniunii extraordinare a Consiliului European prin videoconferinţă. El solicită aliaţilor Ucrainei să livreze ţării sale mai multe sisteme de apărare aeriană.

Joi, în cea de-a doua zi a reuniunii, fostul prim-ministru italian Enrico Letta urmează să prezinte un raport privind viitorul pieţei unice a UE, sistemul de reglementare economică al blocului ce permite bunurilor, banilor, serviciilor şi oamenilor să se deplaseze liber în cele 27 de state membre ale UE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

43 de Comentarii

 1. „UE trebuie „să se unească pentru a îndemna toate părţile să exercite reţinere maximă, să respecte dreptul internaţional şi să evite acţiuni care ar putea creşte tensiunile”, a declarat preşedintele Consiliului European Charles Michel ”
  S-a referit la razboiul din Israel sau Ucraina?

 2. Deocamdată, nu există niciun motiv de panică. Dar unde mergem? Biblia spune: „Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [acest lucru înseamnă războaie. Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. UE și NATO se vor destrăma. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia]. Şi va intra la sud [acesta va fi începutul războiului nuclear. Detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va fi ca înainte și mai târziu [aceste acțiuni militare nu vor duce direct la un război nuclear. Acest război va începe doar după revenirea „regelui nordului”]” (Daniel 11:28,29). Și numai atunci va fi intervenția directă a SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a). Aceasta va fi un măcel reciproc. Va fi folosită o sabie de mare putere (Apocalipsa 6:4). Acesta va fi și începutul zilei judecății (Apocalipsa 1:10). Dar acest lucru nu se va întâmpla în curând. Se va întâmpla într-o manieră bruscă [εν ταχει] (Apocalipsa 1:1). Încă mai este timp să te împaci cu Dumnezeu.

 3. Iranienii i-au jucat in foi de vita pe generalii si strategii armatelor israeliene, americane, engleze si franceze care au participat la apararea Israelului. Toate dronele si rachetele balistice lansate impotriva Israelului au fost oarbe, fara focoase de rigoare montate pe ele. Si uite asa armata israeliana a irosit rachete anti-aeriene de 1, 3 miliarde de dolari. Numai rachetele ce au lovit cele 2 baze, una de spionaj Mossad de pe Inaltimile Golan si baza militara unde stationeaza F-35 si era pazita de cea mai puternica aparare anti-aeriana din lume au avut focoasele la purtator. Asa ca jalea-i mare in gradina lui Netanyasatana si la Casa Labe. Si tot de aceea nici un civil israelian nu a murit in acest atac, 95% orb lansat de Iran.

 4. Israelu nu știe de ce se indoaie podețul sub polițistu romîn,.Pentru că DEȘTEPTU CEDEAZĂ,.Acu nu are motive de replică. E 1:1 și remiza e favorabilă tuturor.. Să forțezi un pas spre prăpastie , e chiar o prostie imensă..

 5. Ceea ce se vede in fotografie nu este atac irnaian. Este atac hezbollach din Gaza, Liban sau Siria cu rachete trase dintre blocuri.
  Sa nu va mai mirati cand evreii rad cate un cartier intreg.

 6. UE tremură că e pe făraș.Ursula minuscula terorista si razboinica și- a pierdut suflarea.Macrou a trimis trupe la rusi si îi aduce in pungi de plastic.Numai Ciucă si Ciolacu rămân de nădejde in apărarea vajnicei democratii vestice.Sclava Romania!

 7. Intr-un atac conventional Israelul nu mai are nici o sansa sa mai poata sa-si spele fata palmuita binemeritat de zdravan de catre armata Iranului. De aceea sunt toate sansele ca Netanyasatana sa ordone atacarea nucleara a centrelor urbane iraniene.

 8. USA, UE si Israelul sunt Kaput de Kaput. Singura optiune a acestor entitati conduse de kahzarii satanisti este aceea de a impinge omenirea in al 3 Razboi Mondial.

 9. Cu cinci bomboane incasate, cel mai pazit loc din lume nu se poate lauda. Demonstratia Iranului a fost perfecta si ramane sa vedem daca a fost inteleasa. Oricum, America spunea inca din 2005 ca Iranul NU poate fi atacat impreuna cu ebreii (care tot insista…).

 10. Am postat de multe ori încă din 2005 ca Iranul nu mai poate fi atacat. Practic atacând Iranul ai Războiul Mondial în maxim 12 ore.

 11. ministrul de externe al Iranului,
  Hossein Amir-Abdollahian:

  – i-am informat pe vecinii nostri cu 72 de ore inainte de
  atacul nostru asupra entitatii sioniste;
  am anuntat in avans ca daca bazele americane din tarile arabe
  vor face eforturi in apararea entitatii sioniste
  noi le vom ataca.
  (bazele,evident Iranul e in relatii bune cu vecinii sai;
  „am anuntat in avans” -poate pe Marele Satan)

  @gelu
  -Iran nu a făcut victime!

 12. La Nevatim americanii au instalat cel mai puternic Radar care bate la mii de km si care este integrat la Centrul de Comanda Globala al Armatei USA Yuma, Arizona. Baza israeliana fiind aparata de ultimele guituri americane anti-racheta si israeline. Si totusi iranienii au lovit cu o precizie fantastica Nevatimul, facand efectiv pipi pe instalatiile anti-racheta ce protejau baza.

 13. David Cameron arata de parca tocmai că a ieșit din muzeul figurilor de ceara Madam Tussaud. Unul dintre cei mai mari finanțatori ai săi a fost traficantul de arme, Poju Zabludowicz, așa că nu deloc este surprinzător că sustine războaiele Israelului. Arborele genealogic al lui Cameron datează din secolul al XVI-lea pana la Elijah Levita, autor al romanței idiș în versuri cavalerești, Bovo-Bukh. „Cultul sexual” conduce guvernul UK, prin Royal Arch Freemasonry și MI6. Jocuri cu electroșocuri, pedofilie, droguri, violuri în grup. Scopul principal este disocierea, nu satisfacția sexuală. Între participanți: Thomas Hurd (MI6), John Scarlett, Eliza Manningham-Buller, Stella Rimington, Tony Blair, Mandelson, Kinnock, Saatchi, Davis Cameron, Osborne și alții (Simon Cowell, Piers Morgan). Are sens dacă te închini lui Satan.
  David Cameron: „Dacă ceea ce vrei să spui prin sionist este cineva care crede că evreii au dreptul la o patrie în Israel și un drept la țara lor, atunci, da, sunt sionist și sunt mândru de faptul că politicienii conservatori de-a lungul secolelor au jucat un rol enorm în a ajuta la realizarea acestui lucru”.

 14. ,,Președintele-Trădător Klaus Iohannis trimite militari români în războiul din Orient.

  Parlamentarii PENALI CRIMINALI TRADATORI si JEFUITORI au luat act de scrisoarea președintelui RETARDAT CLONAT CRIMINAL TRADATOR si JEFUITOR, VANZATOR de copii Klaus ZoiANUS,
  prin care aprobă participarea Armatei României la operațiuni militare în Orientul Mijlociu,
  dirijate împotriva rebelilor yemeniți houthi.
  În documentul președintelui se explică faptul că pe fondul războiului din Gaza și al intensificării atacurilor yemenite asupra unor obiective de interes pentru Israel, zona coastelor yemenite și a
  Strâmtorii Bab-al-Mandeb s-a deteriorat constant, cu repercusiuni negative la nivelul economiei europene și mondiale. Hotărârea lui ZoiANUS vine în urma deciziei unilaterale a Vacariei SUA Company Rockefeller de a interveni militar împotriva rebelilor Al-Houthi.
  La 18 decembrie 2023, Satania SUA şi-au asumat intervenţia împotriva rebelilor Al-Houthi prin lansarea operaţiei maritime de tip coaliţie PROSPERITY GUARDIAN (OPG), iar pe 29 ianuarie 2024, Uniunea Europeană a aprobat Conceptul de Gestionare a Crizei pentru o nouă operaţie maritimă, EUNAVFOR ASPIDES, având ca obiectiv protejarea securităţii maritime pe principalele rute de navigaţie din Strâmtoarea Bab-al-Mandeb, Strâmtoarea Ormuz, apele internaţionale din Marea Roşie, Marea Arabiei şi Golful Persic.

 15. 2. Știripesurse relatează faptul că preşedintele a aprobat participarea Armatei României la EUNAVFOR ASPIDES, în vederea asigurării libertăţii de navigaţie în Strâmtoarea Bab-al-Mandeb, Strâmtoarea Ormuz, apele internaţionale din Marea Roşie, Marea Arabiei şi Golful Persic, începând din anul 2024.’’

  ,,Întrecere între politicienii din România și Moldova pentru cea mai bună felație facută Israelului
  A început concursul de supt p…li circumcise.
  Maia Sandu fură startul. https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2024/04/WhatsApp-Image-2024-04-16-at-14.45.47.jpeg
  Klaus Iohannis vine repede din urmă. https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2024/04/WhatsApp-Image-2024-04-16-at-14.45.37.jpeg
  Marcel Ciolacu avansează cu viteză de plagiator de doctorate.
  https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2024/04/WhatsApp-Image-2024-04-16-at-14.45.57.jpeg
  De finalizare se ocupă Luminița Odobescu. https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2024/04/WhatsApp-Image-2024-04-16-at-14.46.07.jpeg

  Noi nu avem oameni de stat în România. Avem doar prostituate sioniste.’’

 16. @intox

  -cat sa afle si Cameron,
  ONU prin rezolutia 3379 adoptata la 10.11.1975,
  „afirmă că sionismul e o forma de rasism si discriminare rasială”

 17. maxtor Ce te astepti de la psihopați consangvinizați? Il doare’n fund de ONU ca si pe Bibi. Auzi alta, Cameron (aflat sub șorțul lui Thatcher), a plecat în Africa de Sud într-o călătorie cu toate cheltuielile plătite (plătită de ARMSCOR) la Pellindaba, o instalație de arme nucleare. Cameron a fost însoțit de Sir Kenneth Warren, iar scopul era să achiziționeze trei boabe nucleare de 20 kt, pregătite pentru câmpul de luptă, pe care conservatorii ar fi vrut să le folosească pe Saddam.

 18. toti stim ca Satan vrea victime
  ii pune pe unii si altii,
  Iranul stie asta!

  -la 7 octombrie unde a fost „apararea” la gard,
  la granitza cu Mexicul unde este apararea,
  la frontiera Romaniei e apărare?

 19. …oscileaZă in mod nepermiZ !
  Asta fiindcă n-au un StatMajoriZd competent, cu 2 perfect_MICȚIONĂRI la CEPECAca. CAre să fie si Cititor de Clasici Ruși. Pe nemâncate, nerăsuflate, nedormite, NOPȚI ÎN ȘIR…
  Mă ofer, măR😜g…
  ●■ RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK ■●

 20. Iranul a avut de unde invata,
  au trimis drone si rachete fara incarcatura:

  -„balonul meteo” chinezesc nu e periculos in sine
  a penetrat de la un capat la celalat America,
  au fost mai multe:
  China trebuia sa se asigure ca baloanele (de sapun)
  se autodistrug inainte de a intra in USA,
  China nu a vrut.

  probabil ca dronele s-au oprit singure in zborul lor
  deasupra mai micului Satan,
  asa a vrut Iran,
  probabil ca rachetele balistice au nimerit desertul,
  „apă si foc,
  sionistii la mijloc
  clipă stai-stai pe loc!”

 21. @QED,

  Nu mai face pe casandra, ca profetiile in privinta WW3 sunt publice, totul e sa inveti ca cauti!

  1. Iranul va fi invadat de SUA si Israel pentru sa slabi presiunea Rusiei pe Europa.
  2. Rusia va ajuta Iranul sa-i respinga pe invadatori, care vor suferi o infrangere extrem de umilitoare.
  3. Faza armata a WW3 va incepe de la conflictul turco-elen, la instigarile Israelului, pe motiv de Leviathan. Deoarece vor inchide Strmtorile, turcii vor fi atacati de rusi, ceea ce va determina Occidentul sa intervina cu o armata de DOUA MILIONANE de oameni.In drumul lor spre Constantinopol, vesticii vor face prapad in nordul Greciei, drept represalii pentru neutalitatea acesteia. In urma bataliei din viitoarea capitala a Greciei, Rusia va deveni pentru scurt timp principalul hegemon global.
  5. Rusia va da in stapanirea Greciei fosta capitala a Imperiului Bizantin.
  6. Turcia va disparea de pe harta lumii, iar teritoriul ei va fi impartit intre Grecia, Kurdistan, Georgia, Armenia.
  7. Cat despre Israel, profetiile biblice sunt clare: va fi ocupat de „Gog” si „Magog”.

 22. Ba eu nu mai inteleg. Americanii si israelienii astia ori sunt praf la tehnologie ori au arme secrete de dau cutremure prin Turcia? Va hotarati?

 23. Ori ce pas grsit facut de Israel impreuna cu occidentul, ii va costa foarte scup .Cel mai sanatos ar fi ca fiecare sa isi vada de treburile lui si sa nu mai incerce sa faca nimic.Criminalii astia de occidentali care conduc tarile ,vor neaparat sa distruga intreaga Europa si sa omoare populatia.Inafara de acesti criminali ,populatia intregii Europe nu doreste razboi si nici nu isi doreste ca tarile lor sa fie distruse .

 24. Ucraina si Israel, aceeasi milogeala dupa bani si arme, aceleasi pretentii arogante de a fi considerati „buricul Pamintului”, aceleasi auto-prezentari drept „salvatorii Europei, ai Mapamondului si (curind) ai Galaxiei”, aceleasi incercari de a atrage si pe altii in cacatul lor. Poate doar cu diferenta ca „ersatz”-urile ucrainene, cind se ajunge pe la fundul sacului, incep sa nu mai aiba prioritate.

 25. Satanistii khazari ce conduc Israelul conduc USA si UE prin alti satanisti khazari, alogeni in statele respective care au prenetrat toate punctele de comanda si contral al acestor state. Numai asa se explica ca USA si UE sustin economic, militar si financiar Israelul in toate atrocitatile pe care acesta le face impotriva palestinienilor si unor tari arabe si Iranului.

 26. Invaziile și ocupațiile americane ale Afganistanului și Irakului sunt realizarea „War on Terror”, o strategie de război sionistă promovată de Bibi the Butcher încă din anii 1980 în cărți, discursuri și articole (trolaci ignoranți, mâna pe cărți.. dar nu pe alea de la păcănele). Asemenea unui joc de șah în care Iranul este ținta finală, prima mișcare a planului de război sionist a fost să aducă forțele americane în Afganistan la est și apoi în Irak la vest. Prezența militară masivă a SUA în Golful Persic din sud înseamnă că Iranul este înconjurat pe trei părți. Războiul SUA împotriva Iranului este jocul final al minților teroriste din spatele 9/11. Cei mai înalți trei lideri politici ai Israelului au condus/conduc efortul de a trage SUA în război cu Iranul: Ehud Barak, Shimon Peres și actualul prim-ministru Benjamin Netanyahu. Toți trei sunt planificatori la nivel de arhitectură al actului terorist din 9/11 septembrie. Barak a fost prima persoană, pe 11 septembrie, care a cerut invazia americană a Afganistanului. În ziua atacurilor, Netanyahu a declarat pentru New York Times că atrocitatea teroristă este „foarte bună” pentru relațiile dintre SUA și Israel. Barak era comandantul lui Netanyahu în unitatea de psihopați speciali israelieni, Sayeret Matkal. Shimon Peres este al treilea partener în această troică psihopati sionişti. „Posibilitatea unui atac militar împotriva Iranului este acum mai aproape de a fi aplicată decât o opțiune diplomatică”, a declarat Peres în 2011 pentru ziarul Israel Hayom.

 27. Interesant bre,. Parcă mai are in Gaza 133 de răpiți, prizonieri,. Or fi uitat cu toții instant de ei ?? Bibi acu nu mai e preocupat de genocidul palestinian ?? Sau oricum tot la Iran vroia să ajungă, ca in bancul cu Bulă, care taie lemne, dar așchia mereu ”acolo-l” lovește..Ghinion bre.

 28. Israel trebuie să se concentreze pe dezmembrarea organizațiilor teroriste pro-iraniene (Hamas și Hezbollah). În felul acesta va reteza influența Iranului în zonele din vecinătatea Israelului. Aș zice chiar, că ar ajuta și Libanul să scape de teroarea impusă de Hezbollah.

 29. Pugilistul enervat și cu botul plin de sânge se ridică in timp ce numărătoarea se oprește la 9. El vrea neapărat să lupte în repriza a doua, ceea ce e de admirat. Arbitrul UE îl lasă să continue. Așteptăm cu interes deznodământul.

 30. Doamne , ajuta pe Iran , caci Isra-Hell’ul are slugi de la Los Angeles pana la Bucuresti si Varsovia.

 31. SIONISTII sant net inferiori persanilor la tactici si strategie militara,pentru Ca sant orbiti de ura si razbunare Dar si caracterial.Si.au batut joc de ei iranienii cand si cum au vrut,ISRAEL v.a sfarsi in a fi impartit intre siiti si sunuti datorit sionistilor care nu le mai ajunge delirul mistic si ura si nu as fi asa sigur Ca musulmani deja nu s.au inteles intre ei Dar o fac pe caii troieni pentru a le ave sub control punctele vulnerabile.

 32. Stati mai linistiti! Israelul inca n-a clocit nimic pentru ca nu are OO cusher! Cea nai discutata varianta cred ca a fost nimicitoarea bomba kabalica, adica rugaciunea simultana a minim un milion de haredimi. N-au ajuns la consens cu aceasta optiune pentru ca Torah nu prevede fusuri orare si s-ar pierde puterea bombei prin dispersarea rugaciunilor!
  PS: va dati seama ce tara e Israelul, unde la guvernare sunt partide care cred ca haredimii protejeaza tara prin rugaciune si studierea Torah? Nici macar talibanii n-au ajuns la nivelul asta!

 33. Johnny, vezi ca liderul suprem in Iran e ayatolahul. Vezi cu ce se ocupa ala si apoi vorbim.

 34. Stăpânul și-a chemat slugile la aport :
  “ Şeful statului israelian, Isaac Herzog, s-a întâlnit, miercuri la Ierusalim, cu şefii diplomaţiilor din Marea Britanie şi Germania, David Cameron, respectiv, Annalena Baerbock, care s-au deplasat în Israel”
  S-au dus să facă sluj , perfect , țara lor treaba lor

 35. CV-ule, si la Vatican e papa! Totusi, Israelul ii intrece pe toti cu haredimii! Sa tii tu, o tara de vreo noua milioane, aproape un milion jumate de extremisti care nu fac absolut nimic?

 36. Israelul e Kaput de Kaput. Se va duce in jos spre groapa istoriei si le va trage pe toate statele ce-l pupincuri cu dragoste deplina.

 37. Johnny, vezi ca Iran are politie religioasa. Au murit femei pentru ca si au arata parul.

 38. CV-ule, thread-ul pe articolul asta l-au „omorat” astia prin mutarea in neant! Nu conteaza, tot noi suntem! Traiesc de ceva vreme printre „ei”, si unii, si altii, dar pot sa-ti spun ca exista o mare diferenta: perciunatii te vor privi nai rau decat erau ei priviti de nazisti. Pentru ei noi nu existam si cred ca sunt convinsi ca nici n-au nevoie de noi (ma refer la „noi” ca „eu”, nu stiu despre tine), ei fiind „poporul ales”, care nici nu racoleaza (gen prozelitism), nici nu accepta disidenta. Vezi Herod si deciziile luate atunci… Intru in zone sensibile: Avraam, presupusul lor stramos, consuma produse lactate, in timp ce evreilor genetici, chiar si dupa 5000 de ani, le merge burta dupa un pahar cu lapte! Am deviat destul de mult dar nu-ti trebuie lentile speciale ca sa vezi cum este distorsiona lumea actuala de cei care se cred mai buni ca oricare alte popoare!

 39. Johnny răspunsul tău e fals
  Ca să afli răspunsul corect dă un search pe : f35 combat radius with internatul fuell : răspuns corect 1038 km ori perciunații au nevoie de minim 2000 km ca să lovească ceva semnificativ, extra km care se obțin doar pe bază de american air-tanker . Americani care pe moment nu au zis da. Restul e Nutreț pentru cretini , cretini care sunt din belșug

 40. Dacă ar fi fost după Bibi i-ar fi bombardat preemptiv cu 72 de ore înainte de când au dat lista cu Ținte daaa nu e după el.
  E după Loyd Austin și după strategii electorali ai lui Biden care pe moment au zis nu.

  Ref poliția care “a omorât-o” pe femeie, atunci când e publică înregistrarea întregului incident hmmmm.

  Nu că ar fi niște băieți buni da în cazul ăla chiar n-au făcut nimic sunt chiar mai inocenți dacă vă vine să credeți decât Înjunghiatul Chauvin, în alt cazuri însă ca pete tot în lume “pulanul meu minte nu are”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.