Cadou de război de la germani: 300 de „Vector”

Germania va furniza Ucrainei 300 de drone „Vector”.

Quantum-Systems din Germania a acceptat o comandă de la Ministerul Ucrainean al Apărării pentru 300 de drone de recunoaștere de tip Vector suplimentare, a anunțat serviciul de presă al companiei.

Dronele vor fi livrate ca parte a unui pachet de ajutor militar finanțat de guvernul german. Aceasta este a treia comandă pentru astfel de drone de la Ministerul Apărării ucrainean.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Ioana Radu 8515 Articole
Author

14 Comentarii

 1. Eu as putea paria ca dronele militare (sau utilizate in scopuri militare), de care se face atita caz acum, vor disparea curind din arsenalul diferitelor armate, la fel de rapid cum au aparut. Vor fi gasite solutii de neutralizare a lor (bruiaj, aparare antiaeriana eficace, etc) care le vor face simple obiecte de muzeu sau readuce la utilizarea lor initiala.

 2. Bine, bine, au acceptat comanda, dar cine le plateste, ca Ucraina nu are bani de nici unele. Platesc americanii sau fraierii de europeni, ca alti prosti pe planeta asta nu mai sunt

 3. Până se vor găsii soluții viabile pentru neutralizarea dronelor desigur ne dorim căsăpirea orcilor invadatoare cu actualele drone.

  • Bravos, natiune, bine spus ,Tudore ! Aseara erai cam tulburata, ce s-a intamplat? Ciclul intarziat? Oricum ,dupa cartusele de tip glontz introduse in Parlament de catre AUR, sa dezgropi iar povestea cu unitatea S400 anti-aeriana distrusa , cand nefericitii de Ukranii nu mai avioane, este de jelanie. Penibilitatile debitate de tine fac istorie.Ziceai ca esti linginer, parca ? Slava Z!

 4. Razboiul din Ukraina pare ca este ce nu pare a fi.Parerea mea este ca nici NATO nu eete ce se declara a fi.Faimoasa si temuta alianta este de fapt o adunatura de tari subjugate (politic-militar si economic) Statelor Unite ale americii.Reuniunile in formate „G” (economice) sunt de fapt convocari la initiativa hegemonului.Razboiul din Ukraina este numai o componenta a marelui razboi pornit de sionism impotriva lumii in vederea controlului total.Facebook,Twiter,Instagram,Google,etc. (toate ovreiesti) sunt folosite in razboiul informational impotriva popoarelor Europei,toata presa tarilor europene devenind prizionerele presei mainstream americane care la rindul ei a devenit un izvor nesecatbil de minciuni fabricate in subsolurile casei albe.Popoarele Europei sunt tinute departe de realitate iar canalele de comunicare mediatica,cu celelalte tari (Rusia,China,etc) sunt inchise total,locul lor fiind preluat de canale noi,mincinoase,racordate la sistemul sionist de minciuni.Toti am devenit victimile acestui grup de psihopati cu planuri oculte,Asta este parerea mea.

 5. Daca si asta atinge nemapomenita viteza de 220 km/h precum drona Bayraktar, atunci poti sa faci ceva pe ea.
  Cu viteze mai mari sunt prinsi de radar smecherii noastri pe A1 si A2. Te mai miri ca sunt doborate ca mustele……[Rumburak]

 6. In primu razboi Mondial si al doilea Germania a fost agresorul. Al treilea la fel lupu schimba pielea. Polonia este nerabdatoare sa intre in bucluc. Nato e gata sa intre in lupte numai ca rusii sint mai smecheri. China ia taiwanul, ucraina se farima ca si nato upa ce Germania e invinsa.

 7. germanilor le va iesi borshul pe nas!
  („despagubiri de razboi”,
  se pare ca numai pt. asta sint buni)

 8. Rusia este stat terorist.Niște ticăloși, care ataca oameni nevinovați.

 9. Păi ce au nevoie să recunoască tăntălăii ?/ Le spun eu pe gratis,.Cred că scholz joacă la disperare..La fel turbatul nazist nu mai știe cu ce să prostească propria nație sacrificată..

 10. Nu va mai dura mult cand pana Putin isi va lua traista-n batz si o va lua la fuga din Kremlin, alergat de dronele ucrainene si de wagnerienii lui Prigojin, inarmati cu baroase. Cica wagnerienii abia asteapta sa-l vada pe marele judokan cum sparge barosul cu capul.

 11. Declaratii ca sunteti in recesiune si cheltuiti banii germanilor pentru drone trimise Ucrainei? Pe nemti i-ati intrebat? Ce democratie e asta? Cum sa plateasca amaratul de neamt ce nu isi permite sa cumpere o casa si 70% dintre ei traiesc cu chirie, sa isi cheltuie leafa amarata pt dronelw lui jelw sky. Ia supuneti la vot sa vedeti ce spun nemtii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.