Cadouri cu suflet primite de Putin de la Kim Jong-un

Cadou neobișnuit primit de Putin de la liderul nord-coreean. Cei doi lideri au făcut schimb de daruri, însă unul a atras atenția în mod special.

Șeful RPDC, Kim Jong-un, i-a oferit președintelui rus Vladimir Putin doi câini din rasa națională unică Pungsan, despre care puțini oameni știu în afara Coreei de Nord, scrie presa rusă. Animalele se disting prin devotamentul față de stăpânul lor și prin atitudinea nemiloasă față de inamic, care, dacă este amenințat, „se aruncă dintr-o singură lovitură și mușcă în gât”.

Secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov a declarat că patrupedele  vor fi duse într-un loc de reședință permanent la Moscova . Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a adăugat că Putin nu a avut încă timp să aleagă nume pentru animale.

Medicul veterinar, președintele Uniunii Organizațiilor Cinologice din Federația Rusă, Vladimir Urazhevsky, a spus că Pungsanul este o comoară națională a RPDC. Potrivit acestuia, acești câini sunt folosiți pentru a vâna tigri și urși.

„Ca orice altă rasă autohtonă, se remarcă prin faptul că pot fi bone și educatoare excelente în casă și, în același timp, pot fi paznici serioși. Ei pot merge zeci de kilometri după un animal rănit”, a spus Urazhevsky.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 13

15 Comentarii

 1. Propun sa le dea numele de Volodimir si Joe ! Sau, daca e vorba de o catea, Ursula ! (dar in acest caz trebuie sa i se faca neaparat controlul de rabie !)

 2. CE NUME? MAI DEGRABĂ PE TOATE POSTURILE: ATENȚIE JOE @VOLODIN -PAPĂ PE VOI CHINII-!

 3. Parca vad netrebnicii grohaind, Kim i – a dat lui Putin 1.000 de rachete…Coreea de Nord e o tara extrem de saraca in resurse. Cu resursele Romaniei era la nivelul Turciei de azi…In anii 1970 indicatorii economici ai Turciei erau sub ai Romaniei. Azi e total invers datorita decaderii fantastice a creativitatii romanilor, care nu au economie, este cam toata a altora.

 4. Desi nu se mai obisnuieste, dar Kim al III-lea l-a asteptat ca un catel la scara avionului pe marele stapan.

 5. @ca veni vorba, scalvii dim UE isi asteapta stapanul care coboara si urca in 4 labe ca un adevarat patruped.

 6. Este o aluzie foarte transparenta, ca Putinantropul are suflet de caine……[Rumburak]

 7. Au si carnea foarte buna. Cei doi au scapat de la ultima masa a lui Kim.
  [F Kalaku MotZ: lingau filoputinos slugarnic]

 8. parca si Cizmarul, pardon , Stejarul din Scornicesti merses pe Phenian pentru iluminare ideologica, la momentul ala bunicul obezului actual taia si spanzura in „paradisul libertatii mondiale” asa cum e vazuta Coreea de Nord de oficialii Kremlinului
  aceleasi potemkiniade expresie unui cult al personalitatii care ar face sa paleasca de rusine orice om normal (nu si pe Putin) .
  vor avea viata (mai grea) rusii cu Putinatropul iluminat ideologic pe model ciu-ce

 9. Nu i-a făcut cadou un piron?Puținel are nevoie de acel piron.

 10. Pironul intra prin partea dorsală.Gaddafi a avut onoarea și patentul măreței acțiuni.

 11. Din sursele mele aflu că Putin este surprins,adesea,la ceas de seară cu privirea rătăcită și buimacă.Sa interesat ,in 2011,de toate detaliile pieirii dictatorului libian.Nu-i așa că lucrurile se leagă?

 12. Tinand cont de incredibilul numar de migranti africani de dupa asasinarea lui Gaddafy invadand GB si UE
  si pierderile cu urmari sigur-economic-devastatoare a le provinciilor franceze in Africa !
  „lucrurile se leaga”
  „CINEVA” (SHALOM?) a vrut ca lucrurile sa se intample cum s-au …CATASTROFAL pentru GERMANIA si FRANTA(!) s-au deja intamplat !

  DEZAMAGIEREA MEA 😀 e ca … daca „ei” pierd in URKANIA impotriva russnacilor …
  „ei” pierd EUROPA care se va rascula profitand de-o USA slaba, invinsa proxy de rusi ! 🙁

  MULTI VAD EXTREEEM DE PUTINI INTELEG !
  IQ=?

 13. Nu stie doamna Popa de astea
  ea e straniu fixata (desi „doamna”)
  ANNAL !
  Pe „introduceri” cu sau fara lubrefiant 🙁 in gauri intim-discrete adiacent unor dorinte suprimate fanatic religios :(!

  LGBTQ* ? „Doamna” ? Vedeti co-implicatiile para-sexuale a descrierilor dumneavoastra ca „doamana” ? Sau lucrati la BORDEL ? 😐

 14. „DEZAMAGIEREA MEA 😀 e ca … daca „ei” pierd in URKANIA impotriva russnacilor …
  „ei” pierd EUROPA care se va rascula profitand de-o USA slaba, invinsa proxy de rusi ! 🙁”

  In USA presedintele e ales democratic prin vot, electoral, vice-presedintele e numit nu ales
  INTREBARE … tinand cont de sanatatea shuberda a moshneagului BIDEN acum: Sunt dispusi yankeii sa aliba un VICE-PRESEDINTE ne-ales de ei ci numit de „altii” in timpul in care BIDEN va fi un presedinte din motive de varsta si genetica DEMENT !
  CINE vrea sa maipuleze electoratul american in asa fel incat sa aiba SEF un vice-presedinte ne-ales ci numit (NU DE EI) ?
  Intreb ca GENIU real:
  -Vrea cineva ca USA sa aiba un SEF numit nu ales ? Crede cineva ca BIDN mai poate duce 1 an nu 4 in satrea vIZIBILA de DEMENTA SENILA actuala ?
  MAGA ! (mishteaux si 3301 au pariat pe TRUMP in CLENCIUL iudeo-ukran la „democrati” si straniu misterios CASTIGA ! 🙁 )

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.