Cahill. Simona se asigura că verificăm de trei ori totul. Nimic nu s-a schimbat!

Darren Cahill, antrenorul cu care Simona Halep a câștigat primul titlu de Grand Slam, a vorbit despre suspendarea sportivei. În perioada colaborării  cu Simona produsele erau verificate pentru a se asigura că nu conțin substanțe interzise, transmite Eurosport.

Simona voia să se asigure că produsele sunt verificate de mai multe și să aibă certitudinea că acestea nu conțin substanțe interzise.

„Oamenii care mă urmăresc cred că știu deja de câteva luni că nu am nimic altceva decât susținere pentru Simona. O știu pe ea, pe familia ei, știu cum e în aceste cercuri din lumea tenisului, o cunosc pe Virginia Ruzici, omul care i-a fost agent timp de foarte mulți ani și care a fost responsabil pentru susținerea ei încă de la o vârstă fragedă. Eu am petrecut șase ani cu Simona, trăind și suferind în tenis, alături de Teo Cercel și alți oameni care i-au fost alături în acești ani. Felul în care se comporta față de cariera ei și cât de atentă era să nu cumva să ia ceva ilegal, să nu cumva să intre ceva ilegal în organism. Simona se asigura că verificăm de trei ori totul. Știu cât de important e și a fost pentru ea să fie curată. Nimic nu s-a schimbat”.

”Știu că nu ar face nimic de acest fel în mod intenționat. Ar fi greșit. Fără îndoială a existat o problemă cu o substanță din suplimentele pe care le lua. Până și ITIA a transmis că acceptă ideea că a existat o contaminare a unui supliment”.

Desigur, e responsabilă pentru asta și o știe, dar pentru mine să comentez mai mult decât am făcut-o deja ar fi greșit. Aștept să văd ce se întâmplă la TAS. Are alături de ea experți, o echipă bună, oameni care cred în ea și în nevinovăția ei”, a declarat Darren Cahill la Advantage Connors, potrivit sursei citate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

13 Comentarii

 1. Distrugeți o cariera pentru urme de contaminare . Daca este ceva neclar trebuie să aibă continuitate , că așa poate fi vorba de un sabotaj intenționat , iar Simona trage consecințe dure din asta. Ori îi laie ori bălaie , dar nu poate exista decât în cadrul continu și dacă este o data se deduce că este o contaminare involuntară . Dar am văzut că Serena W se bucura !

 2. Din cite s-au scris totul pare a fi un triunghi amoros:Simona Halep-Mouratogou-Serena Williams.Asta ultima a platit firma greceasca de suplimente (patron un unchi de-a tenismanului Tsitsipas, ca sa o „aranjeze” pe Halepa.Serena a declarat cind a auzit suspendarea de 4 ani a Simonei:8 ar fi fost un numar mai bun.Ce mai vreti? Vreau sa va spun ca dintr-un triunghi amoros de cele mai multe ori cineva moare.Eu cred ca Simona Halep a scapat ieftin.

 3. Greseala vietii ei ca s-a inhaitat cu echipa Mouratouglu.
  Echipa asta a tratat-o si pe Simona ca si pe Serena !
  Numai ca Simona este romanca iar cealalta apartine lumii care dicteaza tot si isi permite tot !
  Asta a facut diferenta.

 4. La TAS albaneza va primi 6 ani suspendare cat a cerut ITIA pt dopaj ‘repetitiv si sofisticat”! Numarul 6 este magic!

 5. @tepes vlad! Bey smiorcaitule, Lance Armstrong, Marion Jones, etc nu apartin „lumii care dicteaza tot”!? Hotzii ii plang pe hotzi, ceva foarte normal la romani!

 6. Mai Mandea :
  Lance Armstrong s-a dopat constient, Simona Halep a „primit” suplimentele de la echipa, fara sa i se spuna ce contin.
  Ea nu era constienta ca se dopa. Ea este o victima a echipei.
  In al doilea rind, apreciez orice opinie care nu coincide cu a mea cu conditia sa fie spusa obiectiv si argumentat inteligent.
  Puteai si tu sa o spui inteligent, nu trebuia sa jignesti ca un taran ( sa ma scuze adevaratul taran).

 7. Mandea, Simo nu a fost hoata de la 15 ani pana mai ieri. A avut mai mare incredere in straini escroci decat in ai ei romani. Si a platit scump. Fudulia, aroganta, prostia se platesc scump. A vandut casa din Snagov unde abia isi incepea viata de femeie maritata. a pierdut o casnicie si o imagine sportiva. Foarte scump!

 8. Imi place, s-a activat famiglia extinsa( tribul) albanez HaHalep! Saracuta este nevinovata!

 9. ce o tot gadilati pe ipocrita asta? cati oameni sunt bolnavi pe viata din cauza ei? cati au murit urmandu-i indemnurile „sanitare”? KARMA IS A B I_A_TCH SIMONA, DRAGA! MAI BAGA NESHTE OPERATII HE-STETICE SI O SA-TI DISPARA DEPRESIA!

 10. A fost prinsă cu Roksadustatu’-‘n probă, și proba „A” și proba „B” au fost pozitive la detecție, concentrația era la un nivel ce indica o administrare FOARTE recentă (medicamentul dispare din corp foarte rapid, în maximum două zile, iar bou’ dăștept Secu’ Țiriac a comentat că cum că e „negativă vineri și pozitivă în lunea următoare?”… HAHAHAHAHA! …iac’-așea, bă, creti’, ca așea merge beolojiia! HAHAHA!) și DOPAJ INTENȚIONAT, suplimentul reclamat (oficial de ea cu multe luni întîrziere, ceea ce relevă O MINCIUNĂ GOGONATĂ, orchestrată tîrziu în culise cu advocații) NU A FOST GĂSIT CONTAMINAT la analize și NU AVEA CUM SĂ FIE CONTAMINAT cu Roksadustat, că respectiva fabrică producătoare nu face și medicamente!
  https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/nutritionistul-lui-hagi-pune-la-indoiala-argumentele-simonei-halep-711347.html
  Maki’ a mînjit tenisul și fair-playul. Nu mai e nimic de discutat. CASE CLOSED!
  Să-i dea 8 ani suspendare, la T.A.S., că asta merită, și să-i ia armînjitei și dolarii!
  https://www.youtube.com/watch?v=_p6KIQstjFQ

 11. Sunt de părere că trebuie să renunți la la serviciile actualului antrenor și al al colaboratorilor lui indiferent de calitatea lor și să-ți cauți printre conaționali oameni sinceri cinstiți și buni specialiști pe care tu îi cunoști foarte bine ptr că datorită lor și muncii tale ai ajuns unde ai ajuns nu străinii au fost cei care te-au ajutat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.