Calea Victoriei: 2010 vs 2024 (fotoreportaj)

Calea Victoriei pare că și-a recăpătat încet frumusețea de odinioară. Fostul Pod al Mogoșoaiei lasă încet în urmă perioada în care părea abandonată și redevine una dintre cele mai frumoase artere din București. Încet-încet, clădirile vechi și abandonate și-au recăpătat frumusețea.

 

Multe imobile au fost renovate, și, din fericire, restaurările s-au făcut păstrând modelul și frumusețea inițiale. O serie de fotografii realizate în 2009-2010 (după criza care a lovit România) arăta jalea de atunci. Refăcute acum, în 2024, fotografiile acelorași imobile relevă o situație total schimbată. Priviți:

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Mortu’ de la groapa nu se mai dezgroapa. Si astia din 2024 vor trage obloanele in curand. Europa e in rahat. Sa-i multumim Unchiului si capetelor de pluta de la UE ca ne-au ferit de resurse ieftine de la rusi. Vine distractia babaetz si voi visati roz!

  2. ”I,m Roberta Anastase from Roumenia !” Vă mai amintiți ? Frumoasă și ”băloasă , număra ea pe ”sărite dar le avea ”in ingliș” … Vopsită atunci și acum -iese iar pe ”strasse la aligatori . Vopsiți , băjeți și văruiți ca la Hermannstradt și Naghyvarad , numa că p-acolo nu prea ajunge Vrâncioaia când se ”trezește madama și o apucă strechea. Vai de capul nostru de ”capitaliști bucuroșteni . Nicușor cică a consolidat 2 imobile pe ”Podu calicilor, pe Podu Mogoșoaii e doar în afișe – face reclamă la pasta de dinți Colgate . Monșer , dar apropos – voi când vă mai spălați pe dinți sau aveți ”instrucțiuni numai de ”spălat pe creieri pe ”giboni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.