Camil Tiron face performanță de la 6 ani pe note muzicale

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Se poate apuca de manele. Altfel nu are nici o șansă în țara asta. Și, din câte văd, nici în afară. Căci funcționează aceeași degradare a orice a reprezentat valoare.

  2. Interesul superior al copilului este să-L cunoască pe Dumnezeu, sursa Vieți, prin citirea, memorarea și meditarea la Cuvintele Scripturii, prin rugăciune , prin frecventarea bisericii,aducând laude și mulțumiri și cântece lui Dumnezeu, prin ascultarea și respectarea părinților, a celorlați copii și a oamenilor în general.

    Și dacă Dumnezeu i-a dat darul cântatului , el are în primul rând datoria să-I mulțumească Lui Dumnezeu și să-L laude pe El prin cântecele lui!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.