Camilla ar putea lua locul Regelui

Regina Camilla ar putea să-l înlocuiască pe Regele Charles la o ceremonie organizată în Franța pentru a marca cea de-a 80-a aniversare a Zilei D pe 6 iunie, potrivit rapoartelor citate de presa britanică.

Se crede că regele Charles este dornic să participe la eveniment, dar monarhul ar putea fi nevoit să recunoască că îi este prea rău ca să călătorească sau să fie sfătuit de medicii săi să nu facă această călătorie, potrivit The Sun.

Prințul William ar fi, de asemenea, probabil prezent la evenimentul în care Camilla va ocupa centrul scenei alături de președintele francez Emmanuel Macron și președintele american Joe Biden.

 

Sursa foto Instagram

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Ce ați ajuns bă! O editată umblată prin așa…regale, ajunse în față. Se întoarce baba lizi in criptă

 2. Mamaaaa ! De abia astept sa se suie (ma rog, sa fie ajutata) babaciunea pe tron ! Sa te tii, or sa inceapa chestii mai ceva ca in Hamlet si Macbeth la un loc ! Mai o zeama de cucuta, mai un Polonius otravit cu poloniu si injunghiat dupa vreo perdea, mai o caramida, daca nu se vor ciuperci ! …

 3. Camila, profitoarea mincinoasă, manipulatoare veritabila, scopul scuza mijloacele, caracter urat, împrăștie ură și boala verbal și prin priviri. Oricum, cam vreo 2 ani ar fi in prima linie, apoi, mai vedem. Normal, tinerii trebuie sa intre în prim plan, nu sulfa bătrână!

 4. Camila Camilla la Windsor … cimpanzeul Zira (sex incert) la Elysée … lenesul Klaunus la Cotroceni …si asta la 40 de ani dupa 1984 ! … Probabil ca urmatorii „lideri” (sanchi !) vor fi ori roboti, ori extraterestrii, ori reptilieni …

 5. UNuu’de la 15:29 NU „LE STIE”, d’aisi da cu Parerea’n’ COA…OOUAUA.

  Linia de Succesiune ESTE batuta’n’ Cuie REGALE in UK.
  Pleaca Charles prin Deces sau Abdicare peMotive de Boala,
  VINE INMEDIAT William, din Print Mostenitor DIRECT REGE.
  SI chiar de s-ar intamla Ceva RAU si cu Wiliam REX, vine Prince George, chhiar daca este inca MINOR, se face Regenta samd …

  Numai si Numai DACA DISPAR Toti DIRECTII lui Charles,
  se reIa Succesiunea de la Printesa Anne, Sora mai MARE a lui Chharles, a DOUA la Succesiune si la Descendentii Annei …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.