Cămin cu facilități moderne pentru studenții UPB

Studenții 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 se vor avea putea caza în curând într-un spațiu modern, cu toate dotările necesare. Inclusiv studenții cu dizabilități se vot putea caza aici, dat fiind că 20 de camere au fost gândite special pentru ei.
Muncim zi de zi pentru ca noul „𝐂𝐚̆𝐦𝐢𝐧 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐬𝐜 𝐚𝐥 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢” să devină un spațiu modern de cazare destinat studenților!, spun reprezentanții Construcții Erbașu care se ocupă de proiect.
Acest nou proiect important destinat infrastructurii educaționale din România, va avea o suprafaţa construită desfăşurată de 18.868,68 mp cu un regim de înălțime prevăzut cu demisol, parter și zece etaje. Noul cămin va fi format din 350 de camere, dintre care 20 vor fi special amenajate pentru studenții cu dizabilități. Fiecare etaj va cuprinde săli de lectură, spălătorii, uscătorii, chicinete şi săli de mese. Totodată, clădirea va beneficia şi de o parcare la nivelul demisolului cu 51 de locuri și de panouri solare (amplasate pe terasă) cu ajutorul cărora va fi asigurat necesarul de apă caldă.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.