Campanie de conștientizare! Clădirea Primăriei Capitalei va fi iluminată în cursul nopţii

Clădirea Primăriei Capitalei va fi iluminată în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în culorile Zilei Mondiale a Donatorilor de Celule Stem, albastru-alb-roşu, a anunţat edilul şef al Bucureştiului, Nicuşor Dan.

Într-o postare pe Facebook acesta a precizat că Primăria Capitalei se alătură, cu acest prilej, campaniei de conştientizare a importanţei donării de celule stem, „Donează o şansă la viaţă”, susţinută de Ministerul Sănătăţii.

„Marcăm, astăzi, la nivel internaţional, Ziua Mondială a Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice. Primăria Municipiului Bucureşti se alătură campaniei de conştientizare a importanţei donării de celule stem – „Donează o şansă la viaţă” – susţinută de Ministerul Sănătăţii. (…) Mulţumim donatorilor din România şi din întreaga lume care, prin implicarea lor, oferă pacienţilor care au nevoie de transplant de celule stem o nouă şansă la viaţă”, se arată în postarea primarului Capitalei.

Clădirea Primăriei Capitalei va fi iluminată în albastru-alb-roşu începând cu ora 20,00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Inutilitatea-i costisitoare ! Nu-i mai bine sa cinstesti ziua anticeausescu si a nescolarizatilor sai care tind sa devina nescolarizatii tai ?

  2. Faraonul „NabucoNicusor”, specializat in luat bani cu ambele maini de la bucuresteni, isi poate permite sa cheltuiasca o noapte cu iluminatul „la sediu”, care incepe sa semene din ce in ce mai mult cu pestera lui Ali Baba.

  3. Astăzi 18 septembrie 2023 încarcă caloriferele cu apa rece ! Dar eu nu dau drumul la caldura in octombrie ! Abia in noiembrie dau drumul la caldura .

  4. Doneaza o sansa la viata unui copil fara mama, fara tata, fara uter .. doneaza o sansa epigonilor tai genetici

  5. ma intorc ca sa revin:)) stiti ce fac, de fapt cu sangele – mai precis cu PLASMA! – da…? stiu ca stiti…ha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.