Campioana din Premier League decisă de un computer

 Sezonul acesta de Premier League este unul mai încins ca niciodată. Cu nouă etape înaintea finișului trei echipe își dispută supremația la titlu.

 

Pe primul loc, după remiza directă dintre Manchester City și Arsenal, 0-0, în ultima etapă, se află FC Liverpool cu 67 de puncte. O urmează tunarii de la Arsenal, cu 65 de puncte și cetățenii lui Pep Guardiola, 64 de puncte, ei fiind cei care au câștigat în ultimii șase ani de cinci ori trofeul, inclusiv în ediția anterioară.

Normal, lupta fiind atât de strânsă între trei antrenori de superclasă, Jurgen Klopp, Mikael Arteta și Pep Guardiola, cei de la tabloidul The Sun au fost curioși să afle care dintre cele trei pretendente se va încununa la final de stagiune. Și pentru aceasta au apelat la inteligența artificială, la un computer, care să analizeze tot ce vor face până la final cele trei puteri.

Fanii cormoranilor de pe Anfield Road ar trebui să fie fericiți la auzul verdictului dat de computer. Pentru că, pe baza analizei acestuia, FC Liverpool se va bucura de acest ultim și imens succes sub comanda metronnomului german, Jurgen Klopp anunțându-și de mult plecarea în vară de pe Anfield Road.

Liverpool va face 86 de puncte și se va impune doar la o lungime de Arsenal și la trei de campioana în exercițiu, Manchester City. Și acum vine partea proastă pentru Radu Drăgușin și al său Tottenham. Nu londonezii vor fi cei care vor ocupa locul 4, ultimul de Champions League, ci Aston Villa, echipa pregătită de spaniolul Unai Emery. Tottenham va fi pe locul 5.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Acest exemplu, se poate întâmpla în politica românească în funcție de sondajele mincinoase și false! Cine are procent mai mare, ăla e câștigătorul, da de înțeles batistuta rujatul.

  2. S-au scris aceste cimilituri pentru ca autorul sa-i dea o copita celui mai valoros jucator roman al momentului. De castigat vor castiga din nou tot ‘cetatenii’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.