Campion la culturism, decedat în accident rutier

Costică Căileanu, fost campion la culturism, în vârstă de 54 de ani, a murit într-un accident produs între Năvodari și Corbu. Masina în care se afla s-a ciocnit violent cu un alt autovehicul.

„La accidentul rutier dintre localitățile Năvodari și Corbu, au fost găsite trei victime. O victimă, șofer, în stop cardiorespirator – s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate, fără rezultat pozitiv – a fost declarat decedat la sfârșitul protocolului; o victimă, femeie cu traumatism toracic și traumatism de membre, conștientă, transportată de către SAJ B2 la Spitalul Județean Constanța, și a treia victimă, bărbat, șofer, cu traumatism de membre superioare, posibil fractură deschisă la unul din membre – preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean”, a transmis Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Costel Căileanu a fost multiplu campion național și medaliat cu bronz la Campionatul Balcanic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Dzeu sa-l ierte.Daca lucra mai mult si cu creierul nu schilodea si oamenii aia nevinovati.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.