Campionatul Mondial 2024. România, a doua victorie

Naţionala feminină de hochei pe gheaţă a României a învins formaţia Croaţiei cu scorul de 4-2 (2-1, 1-0, 1-1), marţi seara, la Zagreb, unde are loc Campionatul Mondial 2024, Divizia a III-a, Grupa A.

După 7-0 cu Serbia, tricolorele au reuşit a doua victorie consecutivă, prin golurile marcate de Edit Szekeres (09:11, 47:19), Alina Oprea (15:42) şi Julia Bende (37:29), respectiv Noa Matak (15:04) şi Laura Vukelic (41:01).

În celelalte meciuri ale zilei, Serbia a trecut de Bulgaria cu 3-1, iar Ucraina a învins Lituania cu 3-1.

Ucraina ocupă primul loc, cu 6 puncte (+10), urmată de România, 6 puncte (+9), Serbia, 3 puncte, Lituania, 2 puncte, Croaţia, 1 punct, Bulgaria, 0 puncte.

România va juca următorul său meci în al şaselea eşalon mondial contra Lituaniei, joi, de la ora 13:30.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.