Campionii auto-moto fac show la Romexpo

 Au mai rămas mai putin de două săptămâni până ce Romexpo va gazdui Auto Total Business Show (ATBS). Pe 10 și 11 iunie, pasiunea pentru mașini prinde viață la cel mai așteptat eveniment automotive al verii! Super-show de drift, acrobații pe două roți,  trial moto, momentele spectaculoase marca strongmen și multe alte surprize îi vor încânta toți iubitorii de adrenalină. Pavilionul Central va găzdui cele mai noi tendințe tehnologice din industria auto.  

Două zile de adrenalină, motoare turate și cauciucuri încinse

În premieră la ATBS, francezul Julien Perret, vicecampion mondial la trial (moto), pregătește demonstrații spectaculoase: cascadorii de senzație în fața publicului de la Romexpo. La cei 29 de ani ai săi, tânărul se mândrește cu numeroase premii și multiple titluri de campion național și internațional, printre care: vicecampion mondial de trial 2021, rider în cadrul ITALIA’S GOT TALENT 2022, locul 2 la trial internațional de la Cahors 2010, de patru ori campion al Ligii Midi Pyrenees S1, de patru ori campion al Ligii Aquitaine, campion al Franței la proba urbană S1 09 și multe altele.

Caii putere fac spectacol pe asfalt 

N-aveau cum să lipsească din program consacratele sesiuni de drift, care an de an extaziază pasionații de mașini cu virajele periculoase. Anul acesta, la volanul mașinilor ce vor rupe asfaltul, vor urca campionii naționali și internaționali din echipa RoDrift: Adrian Liviu Balut, Cosmin Ciontu, Raya Goranova (Bulgaria), Silvio Gotsev (Bulgaria), Ștefan Mladenov (Bulgaria) și Florin Costea. Așii volanului au de îndeplinit sarcini spectaculoase în zgomotul asurzitor al motoarelor turate și miros de cauciucuri arse: derapaje controlate între două puncte fixe, parcare laterală în drift și atingerea unei bile suspendate.

Omul împotriva mașinii

Vlad Leahu campion național și vicecampion internațional la Strongman, Gabriel Păun , locul 3 la Romanian Strongest Man, Srieh Mutasem, locul 4 la Strongman Champion League, Iulian Moțoc, locul 3 la Strongman Mamaia, și Ioan Alexandru Cristolovean locul 2 la Romanian Strongest Man se întorc la ATBS să demonstreze că imposibilul poate deveni posibil. Nu vor înceta să surprindă bucureștenii nici în acest an cu abilitățile lor supra-omenești de a ridica sute de kg și mașini în demonstrații excepționale marca Strongmen. În program se anunță răsturnări impresionante de anvelope de camion de 400 kg și probe incredibile de tras camioane de 15 tone.

Atmosfera va fi încinsă de demonstrații electrizante de Sexy Car Wash! Momente fierbinți, condimentate cu muzică ritmată și modele în costume strălucitoare, transformând banala operațiune de spălare a mașinilor într-un show memorabil. Energia, culoarea și o atmosfera incendiară vor încălzi spiritul evenimentului!

ATBS 2023 garantează acțiune la fiecare colț și distracție maximă pentru toate vârstele. Dinner in the sky, karting, escaladă, sunt doar câteva dintre surprizele pe care evenimentul le are în program pentru weekendul 10-11 iunie.

În Pavilionul Central, peste 130 de standuri transformă spațiul într-o vitrină pentru inovație, care prezintă cele mai noi tendințe din industria automotive. Este locul unde giganții domeniului – producători de top de piese auto originale și aftermarket – își etalează măiestria tehnică, aducând în prim-plan cele mai avansate și sofisticate produse. Expoziția nu se limitează doar la prezentarea acestor produse de ultimă generație, ci intră într-o sferă mult mai interactivă, oferind o experiență holistică. Dincolo de standurile de produse, Pavilionul Central se transformă într-o arenă pentru multiple concursuri și activități interactive. De la motoare de înaltă performanță și tehnologii de propulsie avansate, până la sistemele de siguranță inteligente și software-uri aplicate, Pavilionul Central este locul în care tehnologia auto de excepție este nu doar expusă, ci și trăită. Vizitatorii au oportunitatea unică de a se familiariza cu aceste tehnologii, de a le înțelege mai bine și de a se conecta cu experții care le-au creat. ATBS e mai mult decât o expoziție – este o celebrare a excelenței tehnice în domeniul auto.

Anul acesta, programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 10-11 iunie, între orele 10:00 – 18:00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. „Rup asfaltul” , dar polueaza la greu fonic si chimic( inclusiv cand se antreneaza), iar uneori in concursurile de automobile sau motociclete se produc si accidente grave. Concursurile auto ar trebui sa fie permise numai cu vehicule electrice, Greta, unde esti?!

    • greta e momentan in private jet-ul sponsorilor in drum spre australia pentru o scurta vacanta de o saptamana. are cu ea si trotineta electrica pentru impresie artistica.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.