Campionii Italiei, dans pe manea românească (video) 

Inter poate pune de acum pe tricoul jucătorilor săi două stele, simbolizând faptul că a cucerit de 20 de ori titlul în Serie A. Echipa lui Simone Inzaghi, aflat la primul scudetto din carieră, a fost clar cea mai bună în acest sezon, desprinzându-se la o distanță mare de etape bune, la fel cum a făcut Napoli în ediția precedentă.

Bucuria și mai mare pentru nerazzuri este dată de faptul că a devenit campioană matematic tocmai după derbyul cu marea rivală concitadină care poartă numele orașului. După meci, a fost baie de șampanie și veselie de nedescris în vestiar, în horă intrând și antrenorul Simone Inzaghi, altminteri un personaj mult mai rezervat în exprimarea exuberanței.

Momentul maxim al petrecerii adhoc din vestiar l-a reprezentat melodia lui Ionuț Cercel, maneaua Made în România, care se pare că efectiv a devenit un hit în Europa. În vestiarul campioanei Italiei, a fost adusă de mijlocașul turc Hakan Calhanoglu și a prins extraordinar de repede, aproape toți jucătorii nerazzuri cântând în cor refrenul, semn că au ascultat-o de foarte multe ori până acum.

Fanii Interului au început sărbătoarea în Piaţa Catedralei din Milano. Petrecerea a avut toate ingredientele necesare după un succes de o asemenea amploare. Mulțimea a cântat, a aprins torțe și a lansat artificii, oferind o imagine cu adevărat deosebită: Domul cuprins de aura albastră a Interului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Manea e nume romanesc!Maneliștii sânt toți cetățenii români nativi,sulegea.ti cara!Etnia care a pinventar și promovat acest stil muzical are cele mai mari merite , indiferent de alte defecte sau calități care le au.BRZVO LOR! NU SANT IUBITOR DE MANELE DAR ADEVARUL E UNUL SINGUR!

 2. asa. si ce e de fala aici, gospodare? c-au cantat niste ghertoi pe o mizerie de refren tziganesc? unde-i spilul, ca nu pricepem.

 3. De unde se vede cata dreptate au cei care nu pot s-o sufere pe Taylor Swift. Tot maneaua e regina muzicii.
  Traiasca Ionut Cercel! Traiasca Salam! Traiasca Adi Minune!…..[Rumburak]

 4. lautarii erau si ei elvevetzieni bronzatzi…
  i-ai pe aia de la Jancu Jianu cu carutza ca erau cei mai buni 🙂
  nu muzica-i de vina…ci ascultatorul… 🙂

 5. Idi-hoților, Nu mai faceți confuzii și aluzii deliberate ! Vai de viața voastră de papagali din presă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.