Canabisul, ca mușcatele

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată, în locuinţa acestuia fiind găsită o cultură de canabis destinată comercializării.

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că acesta, pe parcursul anului 2024, a deţinut şi comercializat droguri de risc (canabis), pentru sume cuprinse între 1.000 şi 2.000 lei.

De asemenea, cercetările au relevat faptul că acesta a iniţiat şi dezvoltat în locuinţa sa din judeţul Cluj o cultură de canabis destinată comercializării”, se arată într-un comunicat transmis, joi, de DIICOT.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate au fost identificate şi ridicate cantităţile de 5,4 kilograme muguri de canabis, 49 de plante aflate în diferite stadii de dezvoltare (în greutate de peste 11 kilograme masă verde), componente necesare instalaţiei pentru întreţinerea culturii, cântare de precizie, mai multe sisteme de stocare a datelor, suma de 4.300 lei, precum şi alte mijloace de probă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Nu se cultiva cereale în România cum se cultiva canabis! Au contracte pentru export, cumva, de producția creste?

  2. Au rămas fară marfă clienții de la Kiev ! măR😜g…

  3. Vindeau cirese sau capsuni ieseau si mai in castig si liberi.

    Ca erau mai scumpe ca drogurile.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.