Candidat anti-Trump abandonează cursa

Chris Christie, singurul candidat la primarele republicane care l-a criticat direct pe Donald Trump, însă fără a creşte în sondaje, a anunţat miercuri că abandonează lupta, cu câteva zile înainte de caucusurile din Iowa, care deschid calea unei curse ultradominate de fostul preşedinte, scrie AFP.

„Îmi suspend campania pentru preşedinţia Statelor Unite”, a declarat el susţinătorilor săi la Windham, în statul New Hampshire.

Fost guvernator al statului New Jersey, bărbatul de 61 de ani a fost cândva un susţinător al lui Donald Trump, dar de atunci îl descrie pe omul de afaceri ca fiind egocentric şi necinstit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.