Candidatul unic dă mai întâi testul intern la partid

Decizia coaliţiei de guvernare privind candidatul unic la Primăria Capitalei urmează să fie prezentată marţi în organizaţiile de Bucureşti ale PSD şi PNL şi apoi să fie făcut anunţul nominal, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu.

„Există o decizie a coaliţiei de a avea candidat unic la Primăria Municipiului Bucureşti şi candidaţi comuni la sectoare, urmând ca această decizie să fie prezentată mâine la organizaţiile de Bucureşti ale celor două partide, urmând ca anunţul nominal să fie făcut, din respect firesc pentru organizaţii, după întâlnirea de dimineaţă”, a precizat Romaşcanu la România Tv.

Chestionat dacă sunt mai mulţi candidaţi pentru Primăria Capitalei sau doar medicul Cătălin Cîrstoiu, Romaşcanu a precizat:

„Am spus că avem un candidat unic al coaliţiei şi aşteptăm întâlnirea cu organizaţiile, nu vreau să confirm un nume înainte de întâlnirea cu organizaţiile”.

Coaliţia PSD-PNL a decis, luni, să meargă cu candidaturi comune la Primăria Capitalei, primăriile de sector, Consiliul General şi Consiliile locale de sector, au precizat surse politice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Eu zic să-l propune pe jiji!…analfabeți am avut,dar pușcăriași încă nu!…Și pentru rahatul ăla de oraș unul ca asta nici ca se putea mai bun!…
  Sau pe escrocul de țiriac!…Sa faca din bucalé o imensă junglă de vânătoare…

 2. Deci, candidaturi comune a unei coalitii de 2 partide la Capitala, partide care sunt ‘Top 1’ si ‘Top 2′.
  Zvonul era ca numa’ primarul pe Capitala…iar de azi cica si cele 2 partide in top vor discuta ca si primarii de sectoare, consilul general al Capitalei precum si consiliile de Sectoare sa fie bagate la comun.
  Lume-lume…

 3. E bine că vă informați și va documentați.Bine că face-ti lucrurile împreună,și ați luat în considerație ce v-am spus în comentarii la Cotidianul,prin intermediul culegătorilor de idei foarte bine intenționați și convinși că lucrul în echipa scoate rapid economia din criza.Totusi medicul Băluță primarul de la sectorul 4,poate aduce mult mai multe voturi decât propunerea voastră.Atentie la AUR,care are capacitatea să împingă căruță cu p..ști la Caracal și să o răstoarne,instigand-o pe Firea Gabriela la scandal în presă și tv,aducând multe acuzații celor care au alte propuneri decât persoana ei,rezultat care va influența foarte rău rezultatul alegerilor locale candidatului unic,mărind șansele candidaților propuși de AUR și partidul lui Sosoaca foarte bine alimentare cu mari sume de bani din surse necunoscute sau mai puțin cunoscute.

 4. E bine că vă informați și va documentați.Bine că face-ti lucrurile împreună,și ați luat în considerație ce v-am spus în comentarii la Cotidianul,prin intermediul culegătorilor de idei foarte bine intenționați și convinși că lucrul în echipa scoate rapid economia din criza.Totusi medicul Băluță primarul de la sectorul 4,poate aduce mult mai multe voturi decât propunerea voastră.Atentie la AUR,care are capacitatea să împingă căruță cu p..ști la Caracal și să o răstoarne,instigand-o pe Firea Gabriela la scandal în presă și tv,aducând multe acuzații celor care au alte propuneri decât persoana ei,rezultat care va influența foarte rău rezultatul alegerilor locale candidatului unic,mărind șansele candidaților propuși de AUR și partidul lui Sosoaca foarte bine alimentate cu mari sume de bani din surse necunoscute sau mai puțin cunoscute.

 5. Este tot mai clar ca astora le face lectiile securitatea. Ca de obicei de cand acesata monstruoasa coalitie securista a fost adusa la putere. Pentru a vinde definitiv tara.

 6. Cu candidatul Unic la PSD ului , Pesedeul face ca Votantii sa voteze pe 7 alegatori si nici unul nu iese Primul ! Iese cu doar cu 10 la suta fiecare Candidat daca nu o votati cu totii pe Firea !

 7. Deci asta e rezultatul sondarii prin care s-a vrut sa se afle care candidat este cel mai bine cotat !
  Imi explica cineva (de la PSD sau PNL), cum se face ca un cvasinecunoscut, iese preferat in fata multor „vedete” ale Bucurestiului ?!

 8. ‘ De noaptea minții ‘, nu au avut mandat din partea partidului când au început căutarea candidatului (oricare ar fi acesta) co PNL?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.