Cântăreț de muzică populară, acuzat că a violat doi copii

Aurică Totolici, cântăreț de muzică populară din Galați, a fost arestat preventiv după ce ar fi molestat sexual doi minori care veneau la cursurile sale de canto. Acesta a contestat măsura arestului.

Potrivit anchetatorilor, din septembrie 2023 și până în prezent, cântărețul de muzică populară „ar fi profitat de calitatea de profesor de canto pentru a determina doi minori, de 14, respectiv 16 ani, din aceeași localitate, să întrețină raporturi sexuale”.

Pe 7 iulie, polițiștii și procurorii au făcut percheziții în casa lui Aurică Totolici. Surse apropiate anchetei citate de Adevărul spun că acesta n-a vrut să deschidă ușa, astfel încât agenții au fost nevoiţi să o spargă.

El e „bănuit de comiterea infracțiunilor de viol săvârșit asupra unui minor, rele tratament aplicate minorului, determinarea sau înlesnirea întreținerii de acte sexuale sau de natură sexuală între minori”.

Cântărețul a fost inițial reținut pentru 24 de ore, apoi Judecătoria Galați a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. El a atacat decizia de arestare, iar cererea va fi discutată la Tribunalul Galați, pe 18 iulie.

Aurică Totolici a fost vreme de peste 20 de ani membru al ansamblului „Doina Covurluiului” din Galați, iar în prezent e pensionar și predă cursuri de canto elevilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Pare că se-nmulțesc în ultimă vreme tipul ăsta de „isprăvi” în rândurile a varii buhai întruchipând morală și tradiția aia”veche, sănătoasă” augmentata cu niscai prafuri și figuri.Când un neica nimeni se-mbată de „succesori” o ia razna.A intrat dihonia nu neapărat în „rochiștii” cei zbuciumați și urâți de manelizatori ci în zona „evlavioasă” a neofolclorului „străbun”.

  2. „Pare că se-nmulțesc în ultimă vreme tipul ăsta de „isprăvi” …”

    Inainte nu se spuneau de rusine, oamenii acestia defecti la capatana exista decand lumea, rateuri ale Inexistentului. Sa-l lasam pe mana lui dr. Ciomu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.