Cântăreţ român, găsit mort în casă. „A avut o copilărie extrem de chinuită”

Doliu în muzica românească. Cântăreţul de muzică populară Mile Povan a fost găsit mort în casa sa din Arad. Numele lui real era Mihai Leric și avea 32 de ani.

UPDATE Medicii legiști au stabilit cauza oficială a decesului, și anume infarctul.

Fratele său a dat alarma pentru că interpretul nu mai răspundea la telefon. Salvatorii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru el.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, au relatat vecinii, potrivit glsa.ro.

Potrivit presei locale, Mile Povan s-a prezentat la UPU pentru că se simţea foarte rău, dar nu a rămas internat peste noapte, el ar fi dorit sa plece.  Lua pastile se slăbit sau uleiuri esenţiale, nu e clar, dar nu se știe încă dacă acest lucru are legătură cu decesul.

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut.

Diana Selagea, cu care artistul a colaborat și au fost prieteni, spune că Mile Povan a avut o copilărie extrem de chinuită. Sărăcia și lipsa părinților din viața lui în primii ani de viață i-au amărât sufletul. Acum, Mile Povan făcuse pace cu trecutul și își trăia în sfârșit viața pe care o visase.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

4 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.