Căpriță salvată de pompieri dintr-o fântână

O căpriţă căzută într-o fântână dintr-o gospodărie din județul Giurgiu a fost salvată miercuri seară de pompieri. Aceștia s-au folosit de corzi şi alte accesorii specifice pentru a scoate animalul din puţul adânc de aproximativ nouă metri.

‘Obişnuită să facă salturi şi să se joace toată ziua prin gospodărie, o căpriţă a căzut în această seară într-o fântână dintr-o gospodărie din localitatea Hulubeşti. Aceasta a rămas captivă la o adâncime de aproximativ nouă metri, după ce a sărit pe capacul pus peste fântână tocmai pentru a preveni astfel de evenimente. În zadar au încercat stăpânii să o salveze. Când şi-au dat seama că nu vor reuşi, au chemat pompierii în ajutor’, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Alertaţi de stăpânii animalului, la caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare.

Căpriţa căzuse în fântână de aproximativ o oră iar după o intervenţie de câteva zeci de minute a pompierilor aceasta a fost salvată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. sa fie dusa la Simion si testata cu detectorul de minciuni AUR

 2. @omul simplu,de pe strada,

  esti activist al unui care tremura de frica si faci eforturi uriase ca sa-ti convingi publicul ca AUR e rau, din oameni fara valoare, nu ca Vlad Voiculescu cel cu peste 100 de milioane de doze de vaccin, Blaga cu porbagajul ”plin”, Falca sau Ciuca-Ciolacu doi mai putin decat unul, gura sloboda Tudose sau Alina Gurghiu am uitat Mandolina, Catu si alte eminente ale epocii.
  PS am votat PSD, dar nu cred ca-i voi mai vota pt protejarea lui Virgil Popescu…

 3. CĂPRIȚA E ȚAP -DUPĂ FIZIONOMIE! COARNELE LE-O FI ÎMPRUMUTAT-CĂ DACĂ LE AVEA -ADIO SALVARE ” PROPRIETARUL FÂN-PUȚULUI ȘI A „CĂPRIULUI” SĂ FIE AMENDAT SAU AMENDAȚI!- PUȚ NEACOPERIT. —ANIMAL NESUPRAVEGHEAT -ÎNTRE 500-1000 LEI;IAR CHELTUIELILE INTERVENȚIEI SĂ FIE IMPUTATE „PROPETARILOR” IAR CAPRUL SĂ-I DEIE ÎN „CREMENAL” PENTRU ATENTAT LA VIAȚA „VIEȚUITOARELOR! DA UNDE SE CRED ?!!

 4. DREPT RECOMPENSĂ PENTRU SALVATORI –PASTRAMĂ -PRIMĂVARA ȚAPII NU PUT!

 5. Intoxicare, manipulare! – CAPRA NU E CAPRĂ, E ŢAP! RUDĂ CU KOZEL!

 6. cetatene de pe strada, chiar esti penibil. cate clase ai ? simplu, doua mai mult ca trenul !

 7. @Moşul Vanga: eu cand sustin ca Emilica sau Emilia trebuie dusa/dus la poligraf, detectorul de minciuni AUR nu minte,aflam si noi sexul cornutei :)))
  PS: teste de inteligenta astia de la AUR nu baga ,ca nu sunt scumpe si am afla si noi cand s-a dat Simion jos din pom si daca se trage din bonobo SIE sau cimpanzei SRI

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.