Caracalul din Republica Moldova. S-au găsit urme de tortură

Cazul Anei-Maria, tânăra găsită moartă pe 20 aprilie, la 8 zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie, la Orhei, seamănă din ce în ce mai mult cu cel de la Caracal.

Surse din cadrul Centrului de medicină legală au spus pentru ZdG că decesul tinerei de 19 ani, însărcinată în 7 luni, a survenit din cauza traumei cranio-cerebrale deschise. Tânăra ar fi fost lovită de mai multe ori cu un obiect dur, contondent. Totodată, pe corpul tinerei, au fost depistate semne de tentativă de sufocare și urme de tortură (multiple arsuri de țigară pe mâini). La brațul stâng au fost depistate și înțepături de la seringă.

Tânăra ar fi fost supusă și violenței sexuale.

Corpul neînsuflețit al tinerei de 19 ani, dispărută la 12 aprilie 2024 în municipiul Orhei, a fost depistat la 20 aprilie 2024, în extravilanul satului Chițcanii Vechi, raionul Telenești.

Gheorghe Cotorobai, 45 de ani, principalul suspect în dispariția fete de 19 ani din Orhei, găsită decedată în apropierea localității Chițcanii Vechi, Telenești, a lucrat în ultimii ani la Penitenciarul nr. 10-Goian, cunoscut drept Centru de Detenție pentru Minori și Tineri, scrie RISE Moldova.
A fost ajutor șef de grup în secția Siguranța și Regim Penitenciar. În timpul în care a deținut această funcție, el a participat la mai multe instruiri despre prevenirea torturii în penitenciare.
Ultimul venit încasat de la Penitenciarul din Goian a fost la finalul anului trecut.
RISE Moldova a descoperit că, anterior, în casa lui Cotorobai din Chițcanii Vechi a locuit temporar o familie cu o fetiță de 10 ani. Potrivit unei decizii de judecatǎ, fetița a fost violată repetat de către socrul lui Cotorobai, la acea vreme.
„S-a întâmplat de mai multe ori, nu poate să spună de câte ori, de vreo 5 ori crede că s-a întâmplat. O amăgea că o să-i cumpere o ciocolată sau o înghețată, însă nu venea cu ele, dar îi spunea că o să-i dea bani să își cumpere… ca să aibă relații cu dânsul. Ea nu era de acord, îi spunea că nu, dar el a trântit-o în pat, a început să o dezbrace și s-a dezbrăcat și el…”, le-a mărturisit fata violată judecătorilor.
Pe acest caz, dosarul a ajuns în instanță iar procesul penal a fost întrerupt „în legătură cu intervenția decesului inculpatului”, adică a fostului socru lui Cotorobai.
Foto unimedia.info
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

 1. Ma mir ca nu se numeste tot Dinca Gheorghe, dar in rest modus operandi este identic.
  Ca fost militoner, a cunoscut cazul din Caracal si a aplicat aceeasi procedura……[Rumburak]

 2. DECAT MitStockuri CRETINE si AntiROMANesti la ASAUN CAZ. mai bine sa n=NE miram CE face
  SARACIA Cronica imPusa de LIFTE Straine si Romane dintre Romani ReNegati SI PARATI.
  T A M P ES T E.
  Si DIRECT, ca pe Animalele Alea.
  SI prin Inductie la Distanta SI la UNii NU PreaFoarteInDestul DeSaraci din Moment CE au Acces la Internet.

  La Alde Ieshtia, S A R A C I A este SUUUS, la CiriBomFlexer si din Motive de SEDERE Lenevoasa sau Lene MuktPreaSezatoare in Exces …

 3. SFÂNTUL ZILEI 23 aprilie:
  Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință.
  Ștefan cel Mare și Sfânt l-a avut pe steagul său de luptă în toate bătăliile.
  LA MULȚI ANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.