Caravana medicală de la Căminul cultural Certejul de Sus (foto)

Sîmbătă dimineața, la Certejul de Sus, în județul Hunedoara, o comună celebră mai ales pe vremea mineritului aurifer, la căminul cultural au poposit 20 de medici din Timișoara, coordonați de profesorul universitar Dorel Săndesc, directorul Spitalului județean.

Cu aparatură mobilă pentru controale medicale la mai toate domeniile importante, medicii timișoreni au scanat starea de sănătate a localnicilor, bucuroși, dar și mirați că au parte de o asemenea facilitate.

Cel mai mult s-au bucurat vîrstnicii, găsiți cu probleme de vedere. Au fost evaluați și diagnosticați și vor primi prin curier perechea de ochelari de care aveau nevoie. Localnicii au contribuit și ei cu plăcinte, iar presa, cu absență totală.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. De ce ar fi participat presa CAPITALISTA la asa ceva? Din moment ce nimeni nu le-a ordonat si nici bani nu li s-au dat, CE ALTCEVA AR FI PUTUT FI INTERESANT PENTRU PRESA?!?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.