Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev, la fel ca anul trecut

Spaniolul Carlos Alcaraz şi rusul Daniil Medvedev vor fi adversari, la fel ca anul trecut, în finala turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 9.495.555 de dolari.

Daniil Medvedev, numărul patru mondial, l-a eliminat sâmbătă în semifinale pe americanul Tommy Paul (17 ATP) în trei seturi, 1-6, 7-6 (7/3), 6-2.

Carlos Alcaraz, care l-a învins pe Medvedev în finala din 2023, a trecut în cealaltă semifinală de campionul de la Australian Open, italianul Jannik Sinner (3 ATP), cu 1-6, 6-3, 6-2. Alcaraz a pus capăt seriei de 19 succese a lui Jannik Sinner, care era neînvins în 2024, notează presa internaţională.

Spaniolul este sigur că va rămâne pe locul 2 în clasamentul ATP care va fi anunţat la începutul săptămânii viitoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.