„Cartea exasperării mele“ poate fi achiziționată

Lansat la sfârșitul lunii ianuarie la Oradea, volumul „Cartea exasperării mele“ semnat de Cornel Nistorescu este acum disponibil cititorilor. Apărut la Editura Casa Serafim, volumul adună în el, așa cum îi spune și numele, toată exasperarea autorului. Ce l-a determinat pe directorul cotidianul.ro să-și numească astfel cartea, dar și ce conține ea? Vă puteți face o idee citind rândurile de mai jos:

Cartea exasperarii mele. Cincisprezece ani la Cotidianul

Reacțiile si răspunsurile autorităților românești la evenimentele tragice din ultima vreme spun totul despre ele. Au dus populația la o exasperantă neîncredere. Nu mai poate conta pe ele. Ministrul de Interne s-a aparat cu o polologhie „superioară” despre lege și politie. Premierul României o ține într-un spectacol cu recitări de promisiuni făcute peste alte promisiuni. Reapariția președintelui după inxeplicabile absențe condamnabile este neconvingătoare, tardivă și lămuritoare. Nu poate mai mult. N-avem ce aștepta de la dînsul. Ce este de zis? Nimic! Ce este de făcut? Nu știu! „Nicio analiză politică nu trebuie evitată”, zicea președintele. Asta înseamnă că nici o soluție nu trebuie exclusă. Ne apropiem de un moment de răscruce în care rrăspunsul se află numai în vocea poporului român.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

1 Comentariu

  1. Nu inteleg de ce Nea Cornel ar fi exasperat, doar totu decurge asa cum A ALES…Inclusiv cum a ales demult, cu 50 de ani in urma!
    Nu mai spun ca si international situatia e neschimbata, ceea ce dovedeste ca A ALES BINE!!! Plus ca in jurul sau roiesc PROFI de
    Nadejde…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.