Câștigase 36 de mil. de dolari la Loto. Ce-a putut să facă!

Un jucător din SUA  își cumpărase un bilet la Loto cu 2 dolari, iar câștigul a fost de 36 de milioane de dolari, dar nu a reușit să intre în posesia banilor.

L-au despărțit doar câteva zile de marele câștig. Un detaliu i-a scăpat din vedere.

Termenul legal de 180 de zile pentru extragerile Mega Millions a expirat, a transmis Loteria din Florida.

Biletul fusese jucat în luna august, iar perioada de revendicare a premiului s-a încheiat pe 11 februarie, potrivit Business Insider.

Biletul Quick Pick câștigător fusese cumpărat de la un magazin Publix din Jacksonville, a mai arătat Loteria.

Opțiunea Quick Pick permite unui dispozitiv să selecteze aleatoriu numerele pentru un jucător.

Potrivit legii din Florida, în astfel de situații, 80% din bani vor fi transferați către un fond destinat educației, iar restul  pentru fondul de premii.

În decembrie, tot în Florida, un alt jucător la loterie a ratat un câștig de 44 milioane de dolari din același motiv, potrivit digi24.ro.

În 2021, o femeie din California nu și-a putut încasa câștigul substanțial pentru că și-a deteriorat  biletul care a ajuns în mașina de spălat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. „„„NOROCUL—O ȘMECHERIE,O CURVĂSĂREALĂ… !

  2. „2 dolari…. câteva zile” -adica 2 zile:
    vraji Editat,FAKE NEWS!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.