Cât adevăr e în frica lui Șoșoacă? Amenințată cu ”imagini de la duș”

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că e șantajată cu o serie de filmări compromițătoare, în care e surprinsă în ipostaze intime, care vor fi făcute publice, în cazul în care nu demisionează.

Șoșoacă spune că a fost amenințată că, dacă nu renunță la funcțiile publice și politice, vor apărea imagini în care aceasta este la duș.

„Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez”, afirmă senatoarea.

Am depus plângere penală împotriva individului 

”Mintea mea trebuie să susțină un consum, zile fără somn, nu mănânc, beau kg de cafea, stresul e atât de mare, mă lupt cu hidra asta.

Numai câtă grijă trebuie să am de copiii mei. Este evident că sistemul trepidează, altfel nu ar încerca să distrugă o familie, încrederea într-o femeie care ţi-a expus legile”, a declarat Șoșoacă la BZI LIVE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

19 Comentarii

 1. Sunt absolut sigur ca se teme rau de tot de astfel de inregistrari! E destul de evident ca nu arata ca Shakira.

 2. Oaauuu.. Dispare nația romînă..Impotență generală.. Pînă și celora cu pălărie și mustață,.cu pirande și mercedese cu valiza de cinci persoane li se va dezumfla cheful..Cu cine mai face războaie peștele și izmenaru.

 3. Un val de coșmare cu Șoșocă la duș, Rareș Bogdan într-un nou mandat saga tăierii pensiilor speciale si epidemie de impotență(politică).

 4. Ce mai trepidație, ce mai viermuiala in capul ei! Sorcova, sorcova! Să audă Moscova! Si Rogozin, cel care o promoveaza. Cel care a ramas doar cu un testicul, dupa ce l-a pupat racheta ucraineana.

 5. Tovarasa L.V,mintea doamnei Diana Sosoaca functioneaza juridic si in plus ca oricine supus unor asemenea fapte,ar fi reactionat la fel daca ar fi avut demnitatea si nu ar fi avut ce ascunde.
  Ea a formulat plingere penala imp.persoanei care a hartuit-o cu telefoane si amenintare cu aparitia unor imagini din viata ei privata,intima.
  Pt.a sustine o plingere ,daca nu a stiut numele persoanei a dat probabil dovada existentei acelor mesaje telefonice.
  Asta dovedeste ca nu ii este frica!
  Poate dumitale iti este frica din diverse motive,nu ai ce sa maninci sau interpretezi „adevarul” pt.a minca, a cistiga o paine amarita,in diverse moduri dupa cum te taie capul de rezist.

 6. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încâ, ori de câte ori o bântuie flatulența, e într-un real pericol de-a se lansa, de una singură, pe orbită.

 7. Asta e o strategie de PR de ca… zacusca expirata. E o sarada de prost gust. Doamna cu index BMI in afara limitelor vrea sa arate ca pentru tarisoara si popor se bate pina si cu barba-su, n-are mama, n-are t ata, n-are bani de ciocolata… Ma rog, n-am gasit alta rima, dar ea de fapt are bani de ciocolata, este evident.La Kremlin e jale!Rapandula era o speranță pentru orcisori.

 8. Stau si ma intreb cum poate un astfel de caracter sa aiba adepti.. Dupa care ma gandesc si al cea cu „Macarena” ei… Fiecare are publicul si admiratorii ei/lui.

 9. Mahalagioaica ordinara ! Ca sa descrii aceasta individa ar trebui sa te cobori muuult de tot in kkt si parca nu se merita efortul! Trist este faptul ca are atatia adepti.

 10. Băi nene cat îi mai dați lu ăsta apă la moară? Nu mai publicați nimic despre cretina asta. Femeia are probleme grave la mansardă și tinde să devină contagioasă… la câți adepți are … lupta națională … și mama hahahah. Vai ce cretinism… patologic, femeia trebuie ajutată să i se dea un loc la spitalul de simpatici.

 11. Sa va dea Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos viata imbelsugara si plina de realizari materiale de la limuzina pana la vila dupa cat de corecti sunteti voi, securistii si #rezistentii care o balacariti pe Diana Sosoaca cum va vine la gura. Amin, Amin, Amin, Amin.

 12. @gelu 13;42-ia-o in casnicie pe batozxa,si asa a ramas disponibila.Fire-ati voi sa fiti…vezi ca blestemele se intorc la emitator.Daca emitatorul este dus cu pluta.Si este.

 13. Ce de minciuni!
  Își truchează filmările să para ca e altceva decât e, ca nu e în România, ca e specială și neafectată și acum vine cu astfel de minciuni în public?
  Hahaha! Neverosimil cât minte!

 14. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât buricul îi ajunge acasă cu 5 minute mai devreme decât ea..

 15. O sa pleci singura de rusinea lumii daca la tine ar functiona asa ceva. Scapa tara de un animal hidos si gretos.Cu una ca tine facem tara de ras.Sufera altii ptr mizeria care emana din tine.

 16. lauda singura! Unde nu ar vrea ea sa apara langa Madalina Ghenea! Sii, se pot creea confuzii!

 17. fara pro sau contra Sosoaca, doar o constatare:
  aici e sri-ul activ. (pe forumul de comentarii) e mai mult ca pe teren. mai rasfirati baieti, mai rasfirati. (troli parca va zice, oricum „baieti”)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.