Cât de apt e Biden să mai fie președinte. Ce spune medicul său

Cel mai vârstnic preşedinte în exerciţiu din istoria Statelor Unite, Joe Biden rămâne „apt” să-şi exercite funcţiile, a asigurat doctorul său miercuri la finalul examenului anual al liderului de 81 de ani, într-un moment în care capacitatea lui de a guverna suscită îndoieli, exploatate de opoziţia republicană, relatează AFP.

Preşedintele american „continuă să fie apt să-şi exercite funcţiile şi îşi asumă pe deplin toate responsabilităţile fără nicio derogare sau aranjament”, a declarat medicul Casei Albe, Kevin O’Connor.

„Preşedintele Biden este un bărbat de 81 de ani sănătos, activ şi viguros”, a concluzionat medicul său de multă vreme într-o scrisoare publicată de Casa Albă.

Joe Biden a petrecut două ore şi jumătate miercuri dimineaţă la spitalul militar Walter Reed, din suburbiile Washingtonului, pentru acest examen medical anual, ultimul înainte de alegerile din noiembrie.

Democratul candidează pentru un nou mandat, la finalul căruia, dacă va fi reales, va avea 86 de ani.

Aproape sigur, el se va confrunta în noiembrie cu predecesorul său, Donald Trump, ajuns şi el la 77 de ani. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

25 de Comentarii

 1. „mishteaux (continuare) spune:
  31 MART. 2022 LA 23:08
  @Severine 😉
  inca ceva relativ la trusia Imperiala

  PIB-ul unei tari e relativ daca e masurat in deviza (trezoriera) a altei tari !
  credeam ca sti de la S.G, asta !

  RUBLA TREZORIERA care va ramane TREZORIERA dupa …moralitatea statutara data de TEATRUL de razboi ukran 😐

  ( Atentie: legata 5 anii-viitori oblilical de AUR ) va ridica imposibil de explicat non-expertilor AZI
  PIB-ul real al RUSIEI muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult pste cel al ITALIEI 😀 😛 … multi nu ma inteleg, sper ca tu vei avea calitatile intelectuale de-a mi intelege obiligatele puerilitati COTIDIENE ! 🙂 )

  😉”

 2. …ma intreb ce sex a avut medicul?… si cum i-a testat vigoarea voinicului de 81 de ani?…acum, cu sinceritate, au avut presedinti care numai vigurosi nu au fost, si ma refer la conditia fizica in general si nu la partea indusa la inceput, dar nu au avut diminuata capacitatea cognitiva, singura care tr sa fie brici!… au trecut vremurile in care imparatii se puneau in fruntea ostilor si plecau sa lupte cu dusmanii…

 3. Dolarul va ajunge sub valoare unei frunze ruginite ce cade toamna din padurile de foioase. Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos va arata lumii intregi adevarata valoare a dolarului. Aliluia.

 4. ….” sanatos, activ, viguros ”..!!! ai auzit, johannis..? tu, n-ai fost niciodata asa…!

 5. E un masaj standard comunicat, dar nu prea e valabil. Inca ceva, daca medicul e lipit de Biden și îl tratează cu ce trebuie, va fi menținut câțiva ani în vigoare că funcțional.

 6. Doar pentru Justiție este prea copt domnul Președinte.
  Dar ce treabă are Justiția cu politica?
  Acolo e deep state de drept, dom’le!

 7. eeeii,si voi,acuma :se mai impiedica el in covoare,in treptele avionului,uita unde se duce,pierde sirul vorbelor,incurca … cu prefectura;daaaarr e VIGUROS .Ad majorem Bideus gloriam !

 8. O epava un om de nimic the jokes are on you sforarii au nevoie de asa epava.

 9. Realitatea, surprinsă de multe ori de camerele de televiziune, contrazic afirmația medicului.

 10. Biden este cea mai „sănătoasă și cea mai viguroasă” paiață pe care globaliștii și deep-state-ul american o pot avea, nu există un instrument mai bun pentru visele lor demente. Cred (și sper ca acesta să fie avantajul nostru) că „elitele” satanice – cei care conduc acum Occidentul – au cel puțin 2 „calități”: sunt cretini și consecvenți. Vor merge cu Bidonul în brațe și nu-i vor da drumul din mâini (Doamne ajută!) și vor vâjâi în picaj fără să simtă, până vor cădea în cap! Așa să ne-ajute Dumnezeu!

 11. Șmecherii care se ascund în spatele lui și fac mendrele sânt vinovații. Mai e vreun secret ?

 12. Ce personaj mai bun pentru a fi manevrat de catre adevaratii conducatori, decat unul ca el, care nu mai stie care e stanga si care e dreapta.

 13. Mai sunt destule locuri la Ana Aslan , n-a auzit de asta si vigurosul ?

 14. Biden nu e președinte e figurant,pot să pună în locul lui o maimuță și tot aia e.

 15. Mă,. Păi ar putea zice altceva ?? Mă intreb de pe el, dottore, cine-l consultă..In rest funcționează vorba cum că ”..nu e adevărat ceea ce vezi, adevărat e ceea ce-ți zic eu”.. Deci,..

 16. ” apt sa-si exercite functiile”. Înainte de a-i înmâna certificatul medical, medicul i-a făcut câteva recomandări.
  1. Sa folosească aceeași firma de pampersi
  2. Dacă nu recunoaște persoana care o privește din oglinda, s-o considere un duh al blândeții.
  3. Sa utilizeze prompterul și când se adresează soției.
  4. Sâ nu circule prin Casa Alba fără ghid.
  5. Sa încerce sa nu mai confunde albul cu negru și invers.
  6. In campanie electorala sa meargă numai prin casa.
  7. Sa citească povesti pentru copii și sa foloseasca cu atenție jucăriile din metal.
  8. Prin casa sa poarte genunchiere, cotiere și casca de protecție.
  9. Sa nu mai consume hrana câinelui.
  10. Sa nu-i mai facă declarații de dragoste stejarului din curtea casei. Dacă tot vrea sa facă asemenea declarații, sa le facă bradului.

 17. În octombrie 1987, în sesiunea plenară a Congresului Național al Poporului,legendarul Deng Xiaoping(83ani la accea data) a fost reales ca președinte al Comisiei militare centrale, a continuat să prezideze și să dezvolte reforma și deschiderea ca politică principală pentru strategia de dezvoltare economică a Chinei. A murit la 93 de ani
  Biden ce cusur are sa conduca inca 4 ani SUA?
  Pericolul in SUA este gorbaciovul Trump care intentioneaza ‘reforme a la Gorbaciov’adica distrugerea SUA si reintoarcerea la izolationism si autarhie,care inseamna inflatie de 30-50% cresterea averilor miliardarilor si pauperizarea a cel putin 60% dintre americani adica haosul exact ca in fostul URSS urmata de implozia SUA cu Texasul pe post de Ucraina,urmariti miscarea „Texit”
  Pentru SUA pericolul maxim e Trump Gorbaciovistul,nu fleacul numit Putin

 18. Sa vedeti ce ramoliti de peste 80 de ani sunt in Congrs, in special in Senat. Aia sub 50 de ani sunt o raritate.

 19. Pentru trolacii Urcaci, Bidonul e marioneta perfectă trasă la edec de SeKooKoo Urcac prin intermediul Vânătorului.
  Noroc e ca trolacii nu voteaZă.
  MAGA ! 2024 TRUMP 2024 ! MAGA !

 20. Dudule, pai in acest caz consilierul special trebuie imediat sa inceapa urmarirea penala impotriva lui bideu pentru furt si detinere ilegala de documente clasificate si sa il trimita in judecata!

 21. Trump vs Biden= Cernenko vs Andropov.

  Nu degeaba i se spunea afectuos Uniunea Sovietica Ailalta.

  De prima am Uniune am scapat, mai trebuie sa scapam si de asta. Inclusiv de prelungirea ei, UE.

 22. Mai este un aspect sesizat de putine persoane. Bideu, cind a fost senator , apoi vitel-presedinte si dupa aceea persoana civila, fara functii, a sustras sute de documente clasificate, unele top secret, si le-a depozitat zeci de ani in conditii total improprii, in garajul sau din Delaware.Conform legilor americane, el nu avea nici un drept sa detina si sa clasifice sau declasifice astfel de documente, deoarece acest drept apartine in exclusivitate numai presedintelui in functie. Culmea a fost ca oamenii lui au descoperit infractiunea si au facut-o public! Procurorul general al SUA, Medrryk Garland, pupincuristul lui bideu, la presiunea opiniei publice si a republicanilor a numit un consilier special in persoana lui Robert Hur ca sa investigheze cazul. Acesta a facut cercetari si a intocmit un raport de peste 250 pagini, cu fotografii aratind documentele aruncate in garajul lui bideu, aratind ca bideu a furat intentionat si constient documente clasificate, secrete, ca le-a avut depozitate in garajul sau, si ca le-a aratat si altor persoane etc. Deci vinovatia si infractiunea dovedita 100%! Dar Robert Hur a concluzionat ca nu il va trimite in judecata deoarece biden este un om batrin cu o memorie foarte slaba. Adica Hur a spus voalat ca este nebun, nu este apt pentru a putea sa se prezinte in fata tribunalului! Dar doctorul personal al lui bideu de la Casa Alba afirma ca bideu este ” viguros ” ( mai viguros decit o stafie este si ca este apt! Pai atunci pe cai domnule Robert Hur, trimite-l in judecata imediat!

 23. E regretabil ptr State ca tin asemenea rateu bolnav la carma natiunii. America si-a pierdut credibilitatea la mapamond promovand asemenea rusini ale istoriei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.