
Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România solicită ferm DSP Constanta, Prefectului Constanţei şi Ministrului Sănătăţii să clarifice corect, complet şi imediat, în spaţiul public, faptul că buletinele de analiză a concentraţiei de eColi se monitorizează săptămânal, în fiecare an, iar aceste buletine înregistrează variaţii normale, în limitele normale, la fel ca în fiecare an, şi in acest an.
„Conform discuţiilor pe care le-am purtat cu Directorul DSP Constanta, Cristina Schipor şi cu Prefectul Constanţei, Silviu Coşa, nu există motive de îngrijorare sau de risc pentru românii ce au deja rezervări sau iau acum în considerare vacanţe pe litoralul românesc, şi pe care îi aşteptăm cu multe evenimente, cu vreme caldă şi cu apa mării cu adevărat excelentă pentru îmbăiere”, a declarat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO.
Potrivit unui comunicat al organizaţiei remis duminică Agerpres, apa marii este sărată, variaţiile mai ridicate de concentraţii ale unor bacterii sunt normale, mai ales când cresc consistent numărul şi densitatea de turişti şi se transferă, în largul marii, în dreptul unei staţiuni şi apoi a alteia, aşa cum, desigur, se transferă şi în raza litoralului bulgăresc.
„Solicităm ferm Ministrului Radu-Stefan Oprea să discute cu Ministrul Sănătăţii în privinţa modului în care se comunică în spaţiul public informatii şi date ce pot fi eronat şi involuntar sau răuvoitor interpretate de opinia publica şi de Mass-media, cu consecinţe incomensurabile asupra industriei ospitalităţii de pe Litoralul Romanesc şi din România şi care afectează major vacanţele a sute de mii de români”, a mai informat RESTO Constanţa.
De zeci de ani e plină dă că’ți locali (unii sosiți pă conductili dă ievacoare ale canalizărilor orașelor dobrudjene CE NU AU STAȚII DĂ IEPURARE, alții sosiți intempestiv cu beamveurili), iar acu’ a’ ajunsără în zonă șî sedimentili dă la inondațîia ukraineaskă dă la Novaya Kahovka. Măskaricia colii. Luați cu muștar! HOREKA dicksit……[Rumburak]
Cât de sigură este apa de pe litoral? E foarte sigura. Poti sa te pişi in ea.
Nu e sigură de loc. Te poți îneca în ea și nu e bună de băut, nici anul ăsta. O descoperire epocală a fătucilor. Altfel nu înțeleg de ce ar fi publicate astfel de articole.
Marea Neagră e neagră ,infectă și plina de mizerie.Inchideți litoralul și redeschideți, cînd unul ca Ceaușescu va veni la putere ca să facă ordine în groapa de gunoi numita litoralul românesc !
CUM Drecuu’ „PROSTII” de Comunisti au FACUT un Litoral EXEMPLAR ?
Si IESHTIA, de dupa 1989, Care de Care mai TAMPIT si HOTZ, au reusit sa STRICE TOT ?
CUNE ii PUNE si ii instruieste sa DISTRUGA TOT ce ating ?
Iar RAHATII PLutitori erau peste tot dupa 1989 …
Ca ma duceam la JUMATATEA distantei dintre Saturn si Venus, „la Fantana” ca acolo nu ajungeau RAHATII.
ACUM la aia … regulamentari, se aduga si PUTREZICIUNILE din Ucraina …
S-a rebotezat Industria Evaziunii Fiscale in Industria Ospitalitatii pe Voucere sau cum platesti concediul cu banii din viitor, fara credit. Trecutul suna bine !
Apa tine loc de buda a nesimtitilor.
Un articol din seria „Dacă n-ar fi nu s-ar povesti ” ….
Cum sa nu contina eColi, daca apa marii este locul in care turistii se usureaza si de x mica si de y mare, in apa?
Romanul nu se dezbara usor de usuratul in fundul curtii, pe litoral au la discretie apa marii.
Cea mai SIGURĂ e plaja de la zSulina !
Vedeți (cu aplicația FindShip) câte nave așteaptă in Marea Neagră să intre pe zSulina către porturile Urcace Reni, Ismail etc.
Apa e CA CRISTALU’: plină de pete de ulei și ?i de pe nave.
Trolacii Urcaci, Rusofobii și EPOLEȚII să dea navală la baie. Nu uitați să-i luați pe RomBoraG, pe ghițan (aka Toros Dinu…), pe esop (aka păcală/mafalda/lili/bunul samaritean…) și pe leana lu’ popa prostu’.
Hai, SUCCESURI la bronZat !?
E la fel de sigură ca zăpada galbenă!
Păi, demonstrat, cu siguranță are E-coli, mult. iar românii radiază de fericire,…nu doar de la cernobâl..
Marea neagră groapa de gunoi și dejectii a europei…haznaua județului constanța!…toată lumea își face nevoile in marea neagră!…
Un concediu de vara la marea neagr, plaja, cazare si masa eprea scump pentru mine si fsmilia mea. Imi tot pierd timpul sa compar cit ar costa citeva saptamini la mare si sltelocatii de vacanta, si tot in alta parte primesc mai mult pentru banii mei decit asi primi la Constanta, Mamaia si alte locatii de pe litoralul romanesc. Si asta inca de cind era Mazare inca pimar pe acolo!
Când se „scufundaseu” oile vii ale lui Hysan (vreo 100.000) in portul Midia-Navodari, a durat vreo 2 ani de zile până s-au descompus cadavrele de către apa marii. Acum daca Nipru a adus la vale vreo 10 milioane de cadavre de animale și morții din cimitire, cred că se mai poate merge pe litoralul romanesc peste vreo 3 anos! Succesuri HORECA! De aia românașii verzi ca brazii se duc in Rhodos(cu avioane anulate) și tot românii pun foc în Grecia!