Cât mai valorează o demisie. Ostaficiuc ”nu e de neînlocuit”

Deputatul de Iaşi Marius Ostaficiuc şi-a dat miercuri demisia din Partidul Social Democrat.

Liderul social-democraţilor ieşeni, Bogdan Cojocaru nu vede o problemă , arătând că „nimeni nu este de neînlocuit, iar o formaţiune de talia PSD nu stă într-un om sau altul… PSD e  cel mai important partid din România”.

”… nimeni nu este de neînlocuit, iar o formaţiune de talia PSD nu stă într-un om sau altul. Am spus încă de la începutul mandatului că sunt deschis dialogului cu toată lumea şi în echipa social-democrată are loc oricine vrea să se implice pentru binele comunităţii.

Avem proiecte politice şi administrative serioase prin care ne propunem ca Iaşiul să se dezvolte cu adevărat.

Trebuie să terminăm la nivel local cu machetele, corupţia şi vorbele deşarte. Îmi doresc să avem o construcţie unitară, cu o echipă fidelă, dedicată valorilor social-democrate, acolo unde meritocraţia să reprezinte o prioritate pentru desemnarea tuturor reprezentanţilor noştri în viitoarele aparate administrative ale Primăriilor, Consiliilor Locale, la CJ şi la nivel regional sau naţional”, a declarat preşedintele PSD Iaşi, Bogdan Cojocaru, într-un comunicat.

Potrivit acestuia, obiectivele echipei social-democrate de la Iaşi rămân neschimbate, şi anume, câştigarea tuturor alegerilor din acest an, indiferent de momentul în care vor fi organizate.

Deputatul Marius Ostaficiuc şi-a înaintat demisia din Partidul Social Democrat

”Este o decizie personală, asumată, de care conducerea organizaţiei judeţene a luat act. De altfel, conform statutului PSD, orice persoană îşi pierde calitatea de membru în momentul în care se înscrie într-un alt partid”, a precizat el.

Anterior, pe Facebook, deputatul a scris că pleacă din PSD pentru că nu se mai simte compatibil cu ”oameni care n-au demonstrat nimic şi care confundă politicul cu businessul”.

”Despărţirile fac parte şi ele din politică. După 23 de ani de la înscrierea în rândurile social-democraţiei, am luat decizia să plec din PSD.

Nu mă mai simt compatibil aici, la Iaşi, cu oameni care n-au demonstrat nimic şi care confundă politicul cu businessul.

Plec dintr-o filială capturată şi dintr-un partid care dimineaţa este la stânga, la amiază la mijloc şi seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt. Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile şi experienţa în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria şi oraşul căruia îi datorez totul – Iaşiul”, a transmis Ostaficiuc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. E plin cimitirul cu oameni de neînlocuit. Ba unii sunt inlocuiti și de acolo, după 7 ani. Partidul nu sta intr-un om, dar nici oameni nu stau în partid. Majoritatea stau în apartamente și o minoritate în vile somptuoase construite din venitul lunar!!!
  „Ce lipsește, nu poate fi numărat și ce e strab nu poate fi îndreptat. Și asat e deșertăciune și goana după vant”.
  PS. Deși am înțeles de mult ca ceea ce fac eu aici e deșertăciune și goana după vânt, nu-nteleg de ce tot alerg după Eol?
  PS. Daca dai cu parul toată ziua, vine o vreme când acesta îți cere sa-i redai libertatea
  PS. Comentariul care ajunge informație îl onoreaza pe comentator.
  PS. Cand majoritatea spun Da cand trebuie sa spună Nu, cuvântul minorității are semnificații doar pentru ea.
  PS. Cine cauta lumina, cu siguranță va găsi.
  PS. Decât un navetist de lux parsiv pe autostrada parvenitismului politic, mai bine un drumeț inteligent pe cărările frumuseții, dragostei și adevărului.
  PS. Cel ce lăsa în urma sa doar case fără suflet, n-a dat viata inocentilor.
  PS. Navetistul de lux nu călătorește nuciodata prin propriul suflet.
  PS. Când genunchii devin scopul vieții, copii nu au ce cauta în fata lor.

 2. Bogdan Cojocaru alt mincinos care prin exprimare, se da de gol și confirma spusele lui Ostaficiuc! Adică, tot ce se practica in curtea PSD Iași, aruncă în spatele lui Ostaficiuc, când de fapt, amândoi arata practică în PSD și politica înaltă de partid.

 3. PSD este dominat de idei comuniste si de dispret. Orice om are o valoare si prin urmare nu sunt doi oameni identici. Nici aceste Cojocaru poate fi o nulitate.

 4. Deputatul, la primul mandat, a muncit din greu ca sa poate sa-si plateasca studiile si dupa, cititi-i CV-ul daca pleaca lucrurile scartaie rau in PSD.

 5. In tulburii ani, 90, pana si un absolvent de” profesionala” putea , dupa ceva ani, sa „aiba” BACul. E in CV-Ul lui.Camera Deputatilor, penrtu cine are timpul cu dansul :)!. Ps. in „pandemie” multi au fost prezenti la cursuri „extracurriculare” . Vor fi ministri. Pentru ei, fiecare zi a vietii a avut 48/72/96 de ore. Si vor fi muuulti. Si DIAspora e la fel de harnica! …..Pop corn!!!! Festival!

 6. Mai Ostaficiuc, da’ la munca serioasa nu vrei treci tu? Ajunge atata munca cu gura, pune osu’ la treaba!

 7. Ostaficiuc, Macovei, Toma, Ciuhodaru, Catea, Popa și tot neamul lor sunt zero barat. Nu a auzit nici dracul de ei, nu au făcut nimic pentru zona în care au fost aleși. Dacă AUR primește în rândul lor asemenea nulități vor pierde voturi. Locul acestor indivizi este la lada de gunoi

 8. Mai Ostaficiuc, da’ la munca serioasa nu vrei sa treci tu? Ajunge atata munca cu gura, pune osu’ la treaba!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.