Cătălin Cîrstoiu – mesajele care-l scufundă

O nouă dezvăluire care-l scufundă și mai mult pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, manager al Spitalului Universitar de Urgență București.

Hotnews.ro a publicat mesajele de WhatsApp prin care pacienții dr. Cătălin Cîrstoiu erau direcționați de la spitalul de stat către clinica privată a familiei.

Potrivit sursei citate, patru pacienți au povestit pentru cum au ajuns să plătească sume de sute și de mii de lei la clinica Anemona. Doi dintre ei se operaseră la Spitalul Universitar la dr. Cătălin Cîrstoiu, iar schimbarea locului de tratament de la stat la privat s-a făcut prin mesaje de la rezidenți.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

13 Comentarii

 1. un ciubucar nenorocit;ar trebui dat o lege cei de la Stat si cei de la Privat fara mixaj intre medici

 2. Limpede ne e LimpeZimea !
  Intregii Căi a Lapteluu BrânZit (1.5%) etc.
  Oameni buni, eu vă tot spun, da’ voi nu vreți să mă credeți:
  DOTTORE Șpîgoiu va MUTA DECISIV Partidul Comasat Român după localele din Bucuresti !
  La Tomberonul Politic, măR🤣g

 3. E fiunul/ruda lui Basescu este o valoare ca si multi din cei ce populeaza parlamentul, guvernul si au fost instruiti in spiritul …lic…, termen folosit de Basescu si implementat de Iohannis.

 4. Oamenii care intra in politica sunt, dupa unii psihologi de 3 feluri:
  – cei care vor sa sara etapele si sa se procopseasca rapid, fara scrupule
  – cei care se cred nascuti conducatori geniali care rezolva problemele omenirii,nu gresesc niciodata si-i umilesc pe ceilalti
  – unii frustrati pentru a se razbuna pe ceilalti
  Cei de la PSD sunt un amalgam din toate ca si geniul medicinei carpatine!

 5. Putregaiul din sanatate iese la suprafata. Psd cu acest individ va pierde alegerile toate. In 30 ani trebuia in sanatate stabilit ori la stat ori la privat. O mare mizerie, de aia se moare cu zile. Cei de la stat in majoritate au joburi in privat. Lacomia nu are limite in Ro.

 6. Individul acesta anost si lipsit de umor nu genereaza pic de atractie electorala. Nicu l-a gasit ?

 7. @18.35
  Ia vezi teteo ca strambul hotoman e liberal. Bine, asta nu inseamna ca pesedeii ar fi frumosi si curati, dar sa ramanem rationali. In rest, maniera de furtisag cu deturnatul pacientilor/clienti de la spitalul public spre cel privat e cunoscuta de mult, doar ca lobby ul doctorilor patroni merge ca uns peste tot unde e nevoie, inclusiv in guvern si parlament.

 8. Eu am clauză in contract ca nu am voie sa am alt loc de muncă in același timp și omul ăsta are trei joburi. Când are timp să facă trei norme?

 9. Pai, mai e o chestie aberanta. Prin lege, medicii si magistratii, pot sa aiba jde norme, pot sa fie si medici/magistrati, si profesori pe la facultati (de stat si nu numai), iar medicii nu mai vorbesc ca mai au si pe la privat cate ceva). Pentru restul muritorilor, asa ceva nu se poate, Codul Muncii zice ca nu poti sa depasesti nu stiu cate ore/luna…
  Ca unii au 4 si altii au doar doua (kkoaie)

 10. Vedeți că sunteți proşti cu toții?

  Sub cuvântul „Da?”.

  Lângă „12.58”.

  Sunt sau nu două bife?

  ✔✔???

  Ce CULOARE au bifele????

  NU
  SUNT
  ELE
  CUMVA

  ………….

  🟦 A-L-B-A-S-T-R-E 🔵????

  😀😃😆😛🤪😂🙃🤑🥳

  De unde rezultă INDUBITABIL că acolo e PIXELUL ALBASTRU! 🟦

  DECI! 🔵

  ESTE UN TRUCAJ ORDINAR! 🟦

  RUŞINE DINU PATRICIU! 🔵

 11. Peste tot este la fel. Ziua în cazul doctorilor are n…ore: spitale, policlininici, cabinete private, lectori la universitate, profesori, etc. Și tot degeaba pentru noi, populimea. Tot bolnavi și mirți prin spitale…Nimic nu se schimbă.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.