Cătălin Cîrstoiu se laudă singur

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat, marţi, că, în decurs de două săptămâni, a devenit „inamicul public numărul unu” pentru contracandidaţii săi Nicuşor Dan şi Cristian Popescu – Piedone.

„În două săptămâni, am devenit inamicul public numărul unu pentru Nicuşor Dan şi Cristian Popescu – Piedone. Da, asta e. Aud de dimineaţa până seara toate lucrurile rele pe care nu le-am făcut, toate lucrurile rele pe care nu mi-am imaginat vreodată că le-am făcut şi, probabil, în scurt timp, o să aud că invazia tătarilor, a turcilor sau a altcuiva în Bucureşti mi se datorează tot mie. Mi-o asum”, a spus el, în cadrul conferinţei de alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.

Cîrstoiu a afirmat că a realizat că în Bucureşti mersul pe jos reprezintă „cel mai rapid mod de deplasare”.

„Când am venit spre dumneavoastră, am realizat un lucru pe care îl ştiam: cel mai rapid mod de deplasare în Bucureşti este mersul pe jos. De aceea, am şi încercat să utilizez când metroul şi, da, sunt omul singur din metrou, de aceea am încercat să utilizez şi tramvaiul, şi troleibuzul, şi propria-mi maşină, care arată, aşa cum spunea domnul prim-ministru, că sunt un om foarte bogat. Nu e aşa… Bogăţia mea porneşte mai mult din ce am făcut, pentru că toată viaţa mea eu m-am ocupat de oameni. Şi pe care îi ştiam, foarte puţini, dar mai mulţi cei pe care nu îi ştiam. Şi vă mărturisesc că marea bucurie e când te întâlneşti cu cineva pe care nu îl cunoşti şi îţi spune: ‘Mi-aţi salvat viaţa’. Asta cred că e bucuria cea mai mare pe care poate să o aibă un medic”, a spus Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul PSD – PNL a acuzat „lenea” din Primăria Capitalei şi a calificat drept „incredibil” faptul că, în anul 2024, când ar trebui să se vorbească despre smart city, în Bucureşti se discută despre „lucruri primare”, precum: trafic, apă caldă.

„Dacă acum două săptămâni credeam că are un singur diagnostic cu multiple patologii, Nicuşor Dan, azi, aflu (…) că de fapt sunt diagnostice multiple ale unei singure patologii: lenea. Asta e în Primăria Capitalei. Problema majoră e că pentru lene nu există pastile. Şi atunci va trebui să ne imaginăm noi toate acele tratamente care să modifice ceea ce determină lenea, pentru că, dincolo de orice, oraşul, ca şi corpul uman, are un cap. Acolo e creierul. Creierul e Primăria Generală a Capitalei”, a spus el.

Potrivit lui Cîrstoiu, în ultimii patru ani, oraşul „a stat în loc”. El l-a acuzat pe Nicuşor Dan că nu i-a ascultat pe primarii de sector, că nu le-a promovat iniţiativele, dar şi că a „blocat proiecte deja începute” şi care ar fi rezolvat multe probleme.

„Vă garantez că dacă nu ne urnim cu toţii, cu toate resursele, peste patru ani vom avea aceeaşi situaţie copiată la indigo, ca acum. Vom avea un acelaşi primar care va sta în faţa Primăriei şi se va văita în gura mare că nu a fost sprijinit şi nu a făcut nimic. Nu-i aşa. El nu a cerut sprijinul. Toate discuţiile mele cu membrii Cabinetului din ultima perioadă, toate discuţiile cu Daniel Băluţă, cu Robert Negoiţă, cu Ciprian Ciucu mi-au arătat că de fapt el nu a susţinut nimic şi nu a ascultat nimic”, a susţinut el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. Cu ce s-a lăudat? Cotidianului îi put toți candidații, mai puțin trâtorului rătăcit Plicușor.

 2. Un imbecil. De unde i-or scoate pe toti strambii astia, doar coiosii sri/spp mai pot sti. Cert e ca lepra de Basescu jubileaza, iar le-a tras-o miticilor de Bucaresti.

 3. bate campii;daca termoficarea e invechita,si trebuie inlocuita,daca traficul e demential datorita numarului mare de vehicole,atunci tataie mason Cîrstoiu,da un decret pentru o noua capitala la Fetesti-Gara cum a facut Sissi in Egipt cu Cairo:)))
  Atat il duce mintea pe nimicoid, sa vorbeasca de smart-city
  Imi plac filmele SCI-FI dar numai pe Netflix

 4. Corect! I-au murit lăudătorii și grohaie de unul singur, cum fac narcisiștii, e copia caracterului Petrov betivanul turnător. Acest caracter obligatoriu trebuie evitat, nu trebuie sa intri in contact pentru că, ești terminat psihic, nu contează studiile, caracterul e același.

 5. Un circar. Atitudinea, oportunismul si limbajul sunt asemanatoare nasului sau Petrov. Nu imi este clar ce avem de apreciat: profesia medic – probabil bun, functia manager – discutabila prestatia, calitatea fin – ca si nasu. Luati de votati bucuresteni!

 6. Carstoiu zice ceva. Ca primar trebuie sa fii om de echipa. Mai ales in Bucuresti unde te lovesti zilnic de cei sase primari de sectoare, unii nefiind din partidul tau. Daca ii sabotezi, ii sabotezi de fapt pe bucuresteni multi fiind din cei ca te-au votat ca primar general.

 7. Pai trebuie vorbit de apa calda pentru ca multi bucuresteni nu o au nici la robinet nici in calorifere. Ce sa faca oamenii astia cu „smart city” ??? Domnul doctor o s-o tina langa cu povestile tipice ale doctorilor cum a salvat cum a fost in garda etc etc dar aici e vorba de un oras si probleme de BAZA: apa calda lipsa si trafic blocat desi orasul are o raza de 5 km nu e ceva gigantic. Nicusor a blocat tot stim cu totii problema e daca urmatorul se va pricepe sau nu sa rezolve ceva.

 8. Cătălin Cîrstoiu se laudă singur
  ca are un ciocan mai deosebit:
  „tot tzi’ganul isi laudă ciocanul”,
  e o vb. romanesca.

 9. lauda-ma guta ca diseară îți dau friptura ca încă nu mi s-au născut laudatorii@dar atentievdomnulevdoctor : cine se amesteca în tarate risca sa-l mănânce porcii !! vezi cazul ” doftorului mai doamna- fugarul penal oprescu@@@

 10. Domnule doctor , adevăr graitati atunci nu inteleg de ce vreți sa va înjure lumea și sa va arunce tucalul în cap și nu rămâneți la nobila meserie de a salva viata oamenilor!Eu personal nu v!as vota și cred ca ati fost păcălit sa scoateți castanele din foc cu mana goala asa cum este discursul dvs . de pana acum in calitate de candidat .Orice pasăre pe limba ei piere și ce face omul cu mana lui nici scaraoschi cel bătrân nu desface.Cred ca : veni,vezi dar nu Vinci!@

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.