Catavencii: Klaus Obraz Frumos

Din cînd în cînd, președintele României iese în public cu fizicul modificat. Într-o vreme, își vopsea părul. Cînd castanie, cînd blondă, cînd cărămizie, freza lui Iohannis se lupta cu amnezia hairstylist-ului și se căznea să ne transmită un mesaj de tinerețe întîrziată.

La vîrsta la care bărbații încărunțesc, președintele României insista să arate că el rămîne neatins de trecerea timpului, așa cum rămîn obiectele neînsuflețite. Și vreo șapte ani din prea lungile-i mandate a tot forțat mîna frizerului și a tras de farsa părului colorat pînă cînd perciunii au luat-o înaintea coaforului și au început să i se albească între două ședințe de Cromoplatin.

Altădată, cu prilejul pandemiei, cînd și-a suflecat mîneca la vaccin, Iohannis a dat la iveală un braț lucrat la sală. Pentru cunoscători, pentru oamenii care știu ce înseamnă să tragi cu adevărat de fiare, mușchii președintelui n-au reușit să convingă, fiind mușchi noi, produși cu ajutorul alimentației speciale și al unui scurt antrenament de vanitate, nu mai lung de cîteva săptămîni. Așa fac actorii de la Hollywood cînd primesc roluri de eroi, așa pare să fi făcut și eroicul nostru președinte pentru momentul fotografic. De altfel, mersul țeapăn și ținuta vizibil cocîrjată a președintelui nu-l recomandă ca sportiv permanent, chiar dacă legenda schiului, golfului și tenisului se străduiesc din răsputeri să-i falsifice vitalitatea.

De ceva timp, însă, trufia i s-a mutat pe obraji. La congresul PPE de la București, de pildă, Klaus Iohannis a ieșit în public cu o față vizibil schimbată. Îi dispăruseră cearcănele, se umflase puțin la pomeți și prezenta un nou layout al aparatului optic. Era bine rejuvenat, s-ar spune, dacă ar fi să utilizăm un termen din argoul cabinetelor de lifting facial. Injecțiile cu acid hialuronic nu mai sînt de mult un monopol al tratamentelor pentru femei, ci au devenit o alegere tot mai îndrăgită de bărbați. Politica pare să adîncească atracția pentru aceste practici, fiindcă dorința politicienilor de a plăcea stă pe același gen de impuls care a generat cea mai veche meserie din lume.

Klaus Iohannis e, după cum se vede, un președinte preocupat nu doar de lux și impostură, ci și de estetica personală. Se vorbește despre ședințe regulate de wellness în saloane special amenajate la un spital de stat din București, ședințe care o includ uneori și pe prima doamnă. (…)

Citește editorialul semnat de Doru Bușcu în varianta sa integrală pe Catavencii.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

22 de Comentarii

 1. Milogii cerșetori, pe model Falcă, se vor iubiți și adorați de femei plus k funcție! Acest exemplar infect de minciuni, confort nesimțit și denigrare legislația țării plus toate entitățile existente în România, o să ajungă în cotețul de lux reconstruit de RAPPS și o să caute o portiță de munca că pentru un leneș plimbăreț în lux falos și arogant. Am scris ultima data, cu câteva luni in urma, dar tot am scris despre viitorul plavanului imediat ce și-a anunțat candidatura și am continuat, bazandu-ma strict pe datele personale ale individului. Nu cadeți pe fenta, nu va ocupa nicio funcție reală și pe merit în străinătate, doar daca își fac mila de el în bătaie de joc la mișto să îl plaseze, dar nu cred.
  P.s. Doru bucsu, daca datele personale sunt reale 29.08.1976=48 ani, mă bucur că ți-ai găsit drumul pentru a învăța ptopria lecție de viață karmica: scrii și tot scrii, în serios sau în bășcălie, e perfect! Vezi ce poți începe nou anul asta,ce realmente succes incredibil! Misca-te și fă ceva nou cu plăcere și drag! Nu ai voie sa îngenunchezi bolilor, șantajului sau accidentelor, misca-te sa ai loc de alungat karma negativă ereditară.

 2. Mai bine: Klaus Dulap Plimbaretz, vesnic in vacante si concedii……[Rumburak]

 3. Mai bine: Klaus Obraz Gros! Cum incape atata nesimtire intr-un individ?!

 4. Sint destui sobolani care fac politica si frecventeaza aceste saloane de infrumusetire si intretinere .Astia au inceput sa concureze cu toate parasutistele care sint numite ca fiind vedete .La un asemenea salon de infrumusetire si intretinere corporala ,unde sedintele costa destui bani ,nu poate ori ce roman sa intre .Astept cu mare nerabdare ca roata asta a vietii sa se schimbe si atunci sa ii vad eu pe toti papagalii astia vopsiti si tatuati, pe unde se vor ascunde.

 5. Eeeeeeee rahat! (pardon, da’ aşa mi-a venit) – OBRAZU’ DE PORC ‘GEABA-I HIALURONIZAT CĂ TOT DE PORC RĂMÂNE!
  Fiţi atenţi la ochii lui – RECI ŞI GOI! OCHII UINUI SUFLET RECE ŞI GOL.

 6. TINETI MINTE CINCI CUVINTE
  E MAI RAU CA INAINTE
  UN PARVENIT,UN dINU pATURICA

 7. „ ĂSTA-I ATAC LA -PERSOANA FIZICĂ-” ȘI NU-I FRUMOS!

 8. Băgați in seamă tot rahatul…Un trădător nu merită nici atenția nici scuipatul cu care îl onorați atâta.

 9. „Freza caramizie” e freza facuta cu caramida ? In orice caz cred ca frizerul respectiv ar trebui premiat daca, asemenea lui van Gogh, ar face o miscare gresita cu foarfeca si ne-ar lasa (asa cum de altfel ne-am convins demult ca este) un „presedinte” intr-o ureche !

 10. Asa e ! Incepe sa semene din ce in ce mai mult cu creatura profesorului Frankenstein ! Oricine se uita la poza din articol vede ca, de exemplu, ochiul sting are o problema, fiind „tinut pe pozitie” probabil doar cu vreo doua scobitori !

 11. Klaus cel Frumos din tei si Carmen Cosanzeana.
  A fost o dat, dar și de doua ori, ca dacă n-ar fi fost, ce bine era, nu s-ar fi povestit un Embrion sasesc navetist urat la suflet, dar Frumos cu sase case, luptător kum fu pentru drepturile celor goi si lipsiți de neuroni funcționali, dar dotati cu stele de mătase. Dupa ce crescu în sondaje intr-o zi cât alții în trei ani și în doua săptămâni cât 1 milion de votanti, fu facut împărat peste o tara pe care o detesta. La auzul informație Fătul Frumos de înalt trimise un sms criptat sotie: preșul e cu dinte și gura cu mutenie. Sotia descifra mesajul și urgent se urca în primul avion ieșit in cale pe cararea Lactee. Ajunsa la locul faptei constata ca Făt Frumos era cu pupăză în tei. După ce astronomul Palatului ii puse la dispoziție o luneta, distinsa doamna privi preț de un minut pupăză cu mot cu tot și dădu verdictul necruțător: pentru o asa pupăză nu vin sa locuiesc în palat. Geaba insista Făt Frumos, dupa ce coborât din tei, ca CosanCarmen sa rămână. Ea ramase neindu- plecata cu gândul la poveștile lui Ion Creanga: Pupăză din tei si Povestea porcului. Și uite asa el încălecat pe o Sa cu un nume pe care nu pot ca sa-l pronunț și galopa și galopa pana ajunse la destinație. Acolo îl așteptăm Zgripturoaica, fără dantura, fără coafura și fără haine de la Paris pe ea. El se puse în genunchi in fata ei și zise cu voce muta: 10 ani de domnie, tu sa-mi fi soție. Fine prino tempo. Urmează tempoul 3/ 4 și apoi 4/4 cu efort maximal și respirație gura la gura pentru readucerea la viata a celui care nu da viata.

 12. Bine, da’ doamna Karmen cred ca doar se epileaza pe genunchi …

 13. Continuare și după 10 ani
  1. Ca sa fii un președinte frumos e obligatoriu sa folosești botox.
  2.Ca sa fii inteligent e obligatoriu sa nu mai fii.
  3.Ca sa fii priceput e obligatoriu sa nu fii mut.
  4.Ca sa fii navetist e musai sa fii melancolic de dreapta și cu parul vopsit. 5.O, voi muritori cu funcții mari.
  Intindeti-va obrazul, ca să fie sărutat de opincile istorie și de mucegaiul uitării. Doar asa viitorul va afla despre voi ca nu ați exista decât pentru voi și pentru hoții de bani, suflete, spirite și de tara pe care i-at protejat și în slujba cărora ați muncit cu dragoste neprevazuta și cu sărutări de mâini delicate..

 14. Gresit, Klaus cont gros e mai real, a dat ceva inapoi ?

 15. El nu are o vina prea mare . Daca Populatia de la poalele Carpatilor , suporta de 10 ani – sa fie umilita si batjocurita – de un Sas care nu are prea multa umanitate in el , de ce n-ar face la fel si mai departe .
  Daca printr-o lege ” bizara” ar domni – pardon dormi – inca 10 ani, ar fi la fel – nici o rasturnare de situatie .
  Populatia mioritica merita asta – daca nu lupti sau nu ceri – nu se schimba ceva deosebit in viata .

 16. Cei care au opinii critice fata de Dl. Iohannis uita un lucru, portocalii l-au sustinut numai in timpul candidaturii,au facut-o fiindca in 2014, dupa plecarea Jucatorului, aveau nevoie sa se puna la adapost, ceea ce devenea o mare problema daca ar fi castigat „Pisicutul”. Odata ce momentul critic a fost depasit, au rasuflat usurati si nu l-au mai sustinut pe Iohannis, si-au dat seama ca Iohannis este altceva decat Jucatorul, nu le-ar mai fi indeplinit asteptarile asa cum facuse Jucatorul.In loc de sustinere, Iohannis a intampinat criticile si opozitia profitorilor din toate partidele, ale celor loiali Jucatorului sau lui Daddy(inclusiv din media), sustinatorilor sau criticilor sefei anticoruptiei, „progresistilor”,”suveranistilor”, ale celor care vor privilegii, iesirea devreme la pensie, mariri de salarii, ale celor care au probleme cu justitia, si multi, multi altii care se cred indreptatiti sa profite si vor un „tatuc” care sa le spuna ce vor sa auda si sa le rezolve problemele .

 17. Bine scris.Argumentat si (prea) elegant. Un anume gen de bărbați se fac frumosi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.